The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Morgenmad

Havregrød & Lakrids

af Ditte Ingemann 19. januar 2012

Ja, dagen måtte jo komme, hvor jeg skulle prøve at lave min morgen-havregrød med lakrids! En anderledes smagsoplevelse… Men ikke nogen dårlig smag; nærmere en smag af grød med flydende gajol – mums.

Jeg lavede en ganske almindelig havregrød og kom 1 tsk. salt lakridssirup i og dryssede til sidst med rørsukker. Det lyder måske ikke specielt lækkert, men jeg var faktisk overrasket den runde dybe smag, som lakridsen bidrager med. Prøv denne variant, hvis du ligesom mig, er kørt lidt sur i den ordinære havregrød.

Havregrød & Lakrids was last modified: juli 13th, 2013 by Ditte Ingemann
14 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Hindbærkys
næste
Hyldest til hvidkålen

Mere af det samme

Morgenmadsmissionen på udsalg

9. marts 2014

Quinoa a la mande

6. februar 2012

Mætte morgener

21. april 2013

Nøddesmør

18. februar 2014

Mit yndlings-bagværk…

8. marts 2013

Surdejsboller med ølandshvede

7. august 2014

Sukkerfri Granola

23. januar 2016

Yndlingsgrød

19. februar 2012

Choke-shake med avocado & hemp

22. oktober 2016

Gratis kogebog – Morgenmadsmissionen

4. januar 2015

14 kommentarer

Elin 19. januar 2012 at 12:57

En interessant og spennede kombinasjon! Ønsker deg en riktig fin dag :-)

Svar
Ditte 19. januar 2012 at 13:33

Tak for din kommentar Elin – også en fin dag til dig :-)

Svar
Marian 19. januar 2012 at 14:19

uhh jeg synes lakridssiruppen ser lidt hard core ud. Voldsom nærmest. Men jeg er ellers stor lakridsfan. har du mon prøve at pimpe grød med lakridsrodspulver i stedet?

Svar
Ditte 19. januar 2012 at 14:24

@Marian; Siruppen smager fantastisk og findes i både en sød og salt udgave, men giver dig ret i, at den ser ret tjære-agtig ud :-) Har vist noget lakridsrodspulver et sted, så det må jeg teste! Tak for tippet.

Svar
Cæcilie 19. januar 2012 at 15:33

Hvis du nu skulle spekulere over hvad siruppen ellers kan bruges til, kan det varmt anbefales at putte i kaffe! Nam nam!

Svar
Ditte 19. januar 2012 at 16:29

@Cæcilie; Tak for tippet – har allerede forsøgt med kaffe & lakrids :-)
http://www.thefoodclub.dk/kaffe-lakrids/

Svar
Anna 19. januar 2012 at 20:51

Heej.. Hvor har du købt denne sirup? :)

Svar
Ditte 19. januar 2012 at 21:44

@Anna; Siruppen er fra Johan Bülow og kan købes mange steder – bl.a. Magasin, men også i nogle kaffe-te-chokolade butikker og ellers kan det købes over nettet :-)

Svar
Signe 20. januar 2012 at 09:52

Wauuu… den skal jeg prøve – mmmmmm… Tak for en skøn blog ;o)

Svar
Ditte 20. januar 2012 at 19:33

@Signe; Tak for din kommentar – kan godt anbefale at prøve denne grød :-)

Svar
Benedikte Capion 20. januar 2012 at 20:25

Sikke en lækker kombination! Jeg må altså se at få fat i noget lakridssirup.. Spiser meget tit havregrød, så det skal helt sikkert prøves af!

Svar
Ditte 21. januar 2012 at 12:00

@Benedikte; Ja, skynd dig ud og køb noget lakridssirup, så du kan få testet denne variant :-)

Svar
Julie vk 31. januar 2012 at 18:20

Fantastisk kombination! Jeg har længe villet prøve denne her (og alle dine andre lækre opskrifter – især dem med lakrids da jeg også er stor lakridselsker!), og fik i dag endelig købt Johan Bülows saltlakrids-sirup. Og denne opskrift er suveræn! Ser frem til at prøve resten af opskrifterne også ;) Utrolig lækker blog med lækre billeder og ikke mindst lækre opskrifter :)

Svar
Ditte 31. januar 2012 at 18:40

@Julie; tak for din kommentar. Dejligt du kan lide min blog. Håber du bliver vild med havregryn og lakrids. Jeg synes det gav en ny nuance til den almindelig grød :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen