The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Morgenmad

Morgenmadscrumble med bær

af Ditte Ingemann 20. april 2017

Ind imellem må morgenmaden gerne være lidt særlig – jeg er et vanedyr og spiser den samme morgenmad langt de fleste dage, men nogle dage tager jeg mig lidt ekstra tid og forkæler mig selv med en omgang luksus-morgenmad… hvilket sagtens kunne være denne crumble. Det føles som at spise dessert til morgenmad… What’s not to like?

{Morgenmadscrumble }
4 personer

Jeg har tilsat en smule quinoaflager i denne opskrift. Flagerne er glutenfri, rige på en række vitaminer og mineraler, og så har de et meget højt proteinindhold. Du kan købe quinoaflager i helsekostbutikker, men du kan også godt undlade dem, og bruge lidt ekstra nødder og frø til din crumble eller skifte dem ud med havregryn.

75 g quinoaflager (eller havregryn)
3 spsk ris malt sirup
2 spsk kokosolie
40 g cashewnødder, grofthakkede
40 g græskarkerner
1 tsk ren vaniljepulver
1 tsk bagepulver
2 æg
1 dl mælk, fx mandelmælk
200 g frosne jordbær, hindbær, blåbær eller brombær

Topping:
4 spsk drænet yoghurt 10%
2 spsk usaltede pistacienødder eller andre typer nødder

Rør alle ingredienserne godt sammen, undtagen de frosne bær. Fordel bærrene i fire små ildfaste skåle eller et stort fad. Fordel “dejen” ovenpå bærrene, og bag dem ved 180 grader, varmluft, i ca. 30 minutter, eller indtil de er gyldne og sprøde på toppen. Server dem lune med en skefuld yoghurt og en smule finthakkede pistacienødder på toppen.

Morgenmadscrumble med bær was last modified: maj 25th, 2017 by Ditte Ingemann
2 kommentarer
1
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Dal Bhat fra Nepal
næste
Blomkålskraut med ristet spidskommen

Mere af det samme

Choke-shake med avocado & hemp

22. oktober 2016

Gratis bog – fra mig til dig

1. december 2017

Mmmmm, myslibar!

14. februar 2014

Køleskabsgrød med et strejf af jul

7. december 2013

Yoghurt lavet af havregryn

11. marts 2018

Boghvedepandekager med blåbær

18. september 2012

Hotcakes – Pandekager

8. januar 2015

Udsalg – Morgenmadsmissionen

20. september 2014

Vaniljevafler med quinoa & banan

20. januar 2014

Søndags-smoothie med hindbær

15. januar 2012

2 kommentarer

Rikke 20. april 2017 at 21:00

Er der forskel på qunioaflager og det quinoa du køber i forretninger til at koge?

Svar
Ditte Ingemann 20. april 2017 at 21:23

Ja, der er forskel. Flagerne ligner helt små havregryn… Men du kan sagtens bruge andre typer flager; fx boghvede, hirse eller havre :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen