The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Morgenmad

Sukkerfri Granola

af Ditte Ingemann 23. januar 2016

granola-2

Som I sikkert allerede ved, så elsker jeg morgenmad – inden jeg går i seng om aftenen har jeg næsten altid besluttet hvad morgenmaden står på…. og på den måde har jeg lidt at glæde mig til når jeg står op. Lige for tiden er mine favoritter; æg, smoothies, chiagrød eller yoghurt med granola. 

granola

Det er altid dejligt at have et glas granola stående i køkkenskabet til de travle morgener, og da jeg for nylig var på ferie i Berlin lavede jeg en stor portion, så vi havde nem morgenmad ved hånden. I Berlin spiste jeg granola ovenpå kokosyoghurt, som smager helt fantatisk – jeg håber snart der kan købes kokosyoghurt i de danske supermarkeder og helsekostbutikker, for jeg har ikke helt fundet den perfekte opskrift på selv at lave det.

Jeg søder ikke min granola, men det kan du sagtens gøre, fx. med en smule honning eller sirup. Du kan også komme tørret frugt eller kakaopulver i – bland det i når granola’en er kølet helt af. Du kan naturligvis også blande gryn eller flager i den granola, men jeg foretrækker den i denne version.

{ GRANOLA }

150 g revet kokosmel
50 g kokosflager
50 g sesamfrø
50 g solsikkekerner
50 g grækarkerner
200 g nødder, fx mandler, cashewnødder, hasselnødder, grofthakkede
3 tsk stødt kanel
1 tsk stødt kardemomme
4 spsk kokosolie

Bland alle ingredienserne sammen og spred blandingen ud på en bageplade med bagepapir og bag det i ovnen ved 200 grader i ca. 20-25 minutter. Rør undervejs, og hold øje med at blandingen ikke bliver for mørk.

Når granola’en er kølet helt af kommes på glas.

granola-1

Sukkerfri Granola was last modified: maj 25th, 2017 by Ditte Ingemann
12 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Vind bogen Uden smør og fløde
næste
Fisk på menuen

Mere af det samme

Morgenmad på farten

6. juli 2016

Yndlingsgrød

19. februar 2012

Morgengrød i GO’morgen Danmark

10. marts 2015

Sund Sommer-morgenmad

28. maj 2014

De arme riddere slår igen

30. juli 2012

Gratis kogebog – Morgenmadsmissionen

4. januar 2015

Rig på rester med øllebrød

6. november 2012

Guide til den perfekte greenie

19. februar 2017

Hjemmelavet yoghurt

29. maj 2014

Pandekager au citron

13. maj 2012

12 kommentarer

Torsten Fleischer | Personal Trainer Berlin 23. januar 2016 at 13:08

wow – what a lovely pic. I like it very much! Amazing color composition.

Greetings from Berlin

Svar
Ditte Ingemann 23. januar 2016 at 14:05

Thank you so much!

Svar
Hilde 24. januar 2016 at 16:41

Det ser riktig godt ud. Jeg må prøve å lave det. :)

Svar
Ditte Ingemann 25. januar 2016 at 08:58

Tusind tak

Svar
Dorte Gleie 25. januar 2016 at 22:59

Ser lækkert ud. Må prøves.
Jeg kender ikke “kokosyoghurt”, men i Føtex køber jeg soya- og kokosyoghurt. Den er god!!

Svar
Ditte Ingemann 26. januar 2016 at 15:13

Det må jeg prøve at kigge efter :-)

Svar
Angela - Patisserie Makes Perfect 26. januar 2016 at 10:59

This looks delicious! I love granola.

Svar
Ditte Ingemann 26. januar 2016 at 15:13

Thank you :-)

Svar
Patricia 8. februar 2016 at 11:06

Hej Ditte.. Hvad er revet kokosmel? :) Kan man bruge alm. kokosmel?

Svar
Ditte Ingemann 8. februar 2016 at 11:16

Det er skam bare almindelig kokosmel :-)

Svar
Christina 13. marts 2016 at 15:17

Hej Ditte. Hvad er holdbarheden på Granolaen?

Svar
Ditte Ingemann 13. marts 2016 at 16:47

Ca. 1 måned i en lukket beholder :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen