Grød er jo kommet på mode igen, så derfor betegner jeg mig selv som ret trendy! Jeg sluger nemlig de fleste morgener en portion havregrød.
Jeg er stor fortaler for at lægge kræfter i morgenmåltidet, men jeg må indrømme, at jeg meget ofte selv glemmer det. Når jeg har lidt ekstra energi om morgen, kan jeg godt lide at variere min morgengrød med andet end bare sukker. Ja, jeg spiser sukker på min havregrød – jeg er ikke blevet så voksen endnu, at jeg kan spise den uden! Har dog en regel, der dikterer, at jeg skal spise en skefuld uden sukker hver morgen….men det smager jo bare ikke godt.
Denne morgen kom jeg 1 tsk. kakao i min grød og dryssede en smule ristet kokos på toppen. Meget lækkert og med en anelse association til drømmekage, ikke dårligt! Ellers kommer jeg tit kanel, frisk frugt, mandelsmør og nødder i min grød. Måske næste forsøg skal være med lakrids….
7 kommentarer
mandelsmør – den var ny .. altså på toppen i stedet for smør? jeg putter altid vaniljekorn & kanel i min grød. pt. står den på speltgrød.
Jeg rører en smule mandelsmør i min grød, så bliver den ekstra cremet og med dejlig mandelsmag!
Har du prøvet at lave grøden med halvt mælk, halvt vand (eller hel mælk)? Synes altså det gør SÅ meget ved smagen – jeg spiser den altid kun med kanel og uden sukker. Er der god tid, kommer jeg et revet æble i gryden også :)
@Maiken; Jeg laver den altid på vand, men vil da prøve med mælk og håbe på at kunne spare noget af sukkeret væk :-) Tak for tippet.
Hvor har du købt de fine turkise skåle henne? .. elsker den farve!
Åh, jeg kan altså ikke huske det… Måske Søstrene Grene eller Notre Dame :-)
Mums! Har lige lavet din grød Ditte. Smadder lækkert og giver havregrøden et ekstra pift. Jeg toppede med blåbær og så var sukker faktisk unødvendigt :-)