The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Morgenmad

trendy grød

af Ditte Ingemann 14. december 2011

Trendy grød

Grød er jo kommet på mode igen, så derfor betegner jeg mig selv som ret trendy! Jeg sluger nemlig de fleste morgener en portion havregrød.

Jeg er stor fortaler for at lægge kræfter i morgenmåltidet, men jeg må indrømme, at jeg meget ofte selv glemmer det. Når jeg har lidt ekstra energi om morgen, kan jeg godt lide at variere min morgengrød med andet end bare sukker. Ja, jeg spiser sukker på min havregrød – jeg er ikke blevet så voksen endnu, at jeg kan spise den uden! Har dog en regel, der dikterer, at jeg skal spise en skefuld uden sukker hver morgen….men det smager jo bare ikke godt.

Trendy grød

Denne morgen kom jeg 1 tsk. kakao i min grød og dryssede en smule ristet kokos på toppen. Meget lækkert og med en anelse association til drømmekage, ikke dårligt! Ellers kommer jeg tit kanel, frisk frugt, mandelsmør og nødder i min grød. Måske næste forsøg skal være med lakrids….

Trendy grød med kaffe

trendy grød was last modified: juli 14th, 2013 by Ditte Ingemann
Grød
7 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Boller i det blå
næste
Julebiscotti

Mere af det samme

Rig på rester med øllebrød

6. november 2012

Yndlingsgrød

19. februar 2012

Den bedste morgengrød

27. december 2013

Køleskabsgrød med et strejf af jul

7. december 2013

Mit Morgenmadsbrød

31. marts 2013

Surdejsboller med ølandshvede

7. august 2014

Sprød granola med kardemomme & rosenblade

30. marts 2017

Et æble om dagen….

31. januar 2013

Sommersmoothie

28. oktober 2011

Nøddemuffins med squash

16. april 2017

7 kommentarer

linda 14. december 2011 at 20:32

mandelsmør – den var ny .. altså på toppen i stedet for smør? jeg putter altid vaniljekorn & kanel i min grød. pt. står den på speltgrød.

Svar
Ditte 14. december 2011 at 20:56

Jeg rører en smule mandelsmør i min grød, så bliver den ekstra cremet og med dejlig mandelsmag!

Svar
Maiken 15. december 2011 at 09:27

Har du prøvet at lave grøden med halvt mælk, halvt vand (eller hel mælk)? Synes altså det gør SÅ meget ved smagen – jeg spiser den altid kun med kanel og uden sukker. Er der god tid, kommer jeg et revet æble i gryden også :)

Svar
Ditte 15. december 2011 at 09:54

@Maiken; Jeg laver den altid på vand, men vil da prøve med mælk og håbe på at kunne spare noget af sukkeret væk :-) Tak for tippet.

Svar
Anika Mistarz 17. juli 2012 at 14:28

Hvor har du købt de fine turkise skåle henne? .. elsker den farve!

Svar
Ditte 17. juli 2012 at 16:20

Åh, jeg kan altså ikke huske det… Måske Søstrene Grene eller Notre Dame :-)

Svar
Katrine 19. august 2015 at 07:43

Mums! Har lige lavet din grød Ditte. Smadder lækkert og giver havregrøden et ekstra pift. Jeg toppede med blåbær og så var sukker faktisk unødvendigt :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen