The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Morgenmad

Små pandekager med boghvede

af Ditte Ingemann 14. marts 2012

Efter min grød-fiasko med boghvede, som jeg bestemt ikke kunne lide, måtte jeg være opfindsom i forhold til at kunne kamuflere boghveden i noget meget lækkert. Det viste sig ikke at være så svært, for disse pandekager blev usandsynligt lækre – om det var held eller boghveden ved jeg stadig ikke.

Alle ingredienserne kommes i en blender og blendes godt sammen. Dejen skal være rimelig tyk, så juster med mere mel, hvis dejen virker for tynd. Pandekagerne skal være små, tykke og luftige. Hvis man er mere til stor og tynde pandekager, så tilsæt mere mælk og undlad bagepulver.

Pandekagerne steges på en varm pande i en smule smør til de er gyldne på begge sider.  De små boghvedepandekager nydes med sirup og spises helst med fingrene!

Små pandekager med boghvede was last modified: marts 15th, 2012 by Ditte Ingemann
15 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Jordbærsaft
næste
Kyllingedimser med chili & kokos

Mere af det samme

Sprød granola med kardemomme & rosenblade

30. marts 2017

Vafler på tre måder

17. august 2018

Morgenmadsmissionen

25. november 2013

Guide til den perfekte greenie

19. februar 2017

Min morgen-greenie

2. juni 2014

Hip hirsegrød

26. januar 2012

god grød gør godt

26. marts 2012

Sukkerfri Granola

23. januar 2016

De arme riddere slår igen

30. juli 2012

Morgenmad med æg!

11. marts 2013

15 kommentarer

Benedikte Capion 14. marts 2012 at 21:51

De ser vældig lækre ud :)

Svar
Ditte 15. marts 2012 at 08:01

De smagte også vældig godt :-)

Svar
Freddy 29. januar 2018 at 14:38

En God måde at få boghvede på, 1 del hel boghvede 2 del vand koges i 20 min tilsættes en spsk. Smør og salt og peber, måske lidt ekstra vand hvis de er for tykke, man kan også bruge en kalvefond i stedet for vand.

Svar
PS by Dila 14. marts 2012 at 22:34

I really love the pictures on this site! It’s amazing.

http://www.PSbyDila.com

Svar
Ditte 15. marts 2012 at 13:49

Thanks for your comment ;-)

Svar
Vibeke Lentz 15. marts 2012 at 05:10

Jeg bryder mig virkelig heller ikke om boghvedesmagen, kommer den slet ikke igennem i pandekagerne?

Svar
Ditte 15. marts 2012 at 08:48

Man kan slet ikke smage boghveden – min mand var også lidt bekymret, men han var vild med dem :-)

Svar
Nana 15. marts 2012 at 07:48

De er fine! Ift. mine jeg lavede forleden – uden æg. Jeg må virkelig øve mig :)

Svar
Ditte 15. marts 2012 at 08:49

Du kan roligt kaste dig ud i dem – det kan ikke gå galt ;-)

Svar
Marian 15. marts 2012 at 11:14

jeg er heller ikke særlig god ven med boghveden. Synes, den har et spøjs smag og duft. MEN kan klart anbefale at lave blinis med boghvede og så servere dem med stenbiderrogn, citronsaft, dild, rødløg og creme fraische. Det skal på menuen herhjemme i aften! HAPS!

Svar
Ditte 15. marts 2012 at 13:33

Det lyder sørme også lækkert – det må jeg teste når resten af boghveden skal bruges :-)

Svar
Jan H. - Griseriet 21. marts 2012 at 15:36

Hej Ditte,

Jeg har lige fundet din blog og jeg ville bare lige sige at jeg synes den er superfed!
Og så er den nogle fantastiske billeder du tager.

Ser frem til at følge den fremover!

Mvh….Jan
Griseriet.dk

Svar
Ditte 21. marts 2012 at 18:17

Hej Jan, tusind tak for din kommentar. Dejligt du kan lide min blog og mine billeder :-)

Svar
Emilie 27. august 2012 at 16:52

Hej Ditte,

Jeg har fulgt din blog rigtig længe, og elsker at kigge tilbage i dit arkiv og se på dine “gamle” opskrifter. Jeg faldt lige over din pandekage kategori, og syntes ikke, at jeg kunne finde nogen opskrift hvor der ikke optræder nogen form for sødemiddel (sukker) eller fedtstof (smør).
Altså en opskrift, hvor begge disse ikke er til stede. Det kan godt være at jeg har misset en? Det er skam ingen kritik, men jeg ville bare lige henvise til nogle pandekager jeg lavede i dag. De er sindssygt lækre, og helt fedtfattige.

Så hvis du har lyst til at prøve nogle nye pandekager, til søndagskaffen, så føl dig gerne inspireret af denne meget lette opskrift på: http://yeuxbleuclair.blogspot.dk/2012/08/14_27.html#comment-form

Det er en fed blog du har!

Kærlig hilsen

Emilie

Svar
Ditte 27. august 2012 at 17:11

Hej Emilie, tusind tak for din kommentar – dejligt du kan lide min blog. Dine pandekager ser rigtig gode ud, men jeg har i mange år bagt pandekager uden fedt og sukker. Jeg må tilstå, at de bliver markant bedre med en smule sukker i dejen og lidt fedstof på panden – de optager minimalt fedt, og så længe det ikke kommer direkte i dejen, går det nok. Men tak for inspirationen :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen