The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Morgenmad

Boghvedepandekager med blåbær

af Ditte Ingemann 18. september 2012

Et kort og næsten glemt indlæg om små, tykke pandekager med blåbær!

Boghvedepandekager med blåbær, 8 stk.:

2 æg
1 dl boghvedeflager
1,5 dl hvedemel
2,5 dl mælk
1 tsk natron
1 tsk bagepulver
Et nip salt
1 tsk kanel
1 håndfuld friske blåbær

Pisk, rør eller blend alle ingredienserne, undtagen blåbær, sammen. Når dejen er tyk og ensartet, vendes blåbærrene i dejen. Lad gerne dejen hvile på køl i ca. 30 minutter.

Varm en pande godt op og steg små, tykke pandekager i en smule olie eller smør – spis dem med flydende honning eller bare som de er.

Boghvedepandekager med blåbær was last modified: juli 10th, 2013 by Ditte Ingemann
8 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Kartoffeltid!
næste
Rødbedesuppe med dukkah

Mere af det samme

Hjemmelavet yoghurt

29. maj 2014

Rig på rester med øllebrød

6. november 2012

Mmmmm, myslibar!

14. februar 2014

Pink grød

16. april 2012

Morgen Müsli

5. februar 2012

Den bedste morgengrød

27. december 2013

Blend dig sund

16. januar 2018

Gratis kogebog – Morgenmadsmissionen

4. januar 2015

Min Morgenmad

29. marts 2014

Sund Sommer-morgenmad

28. maj 2014

8 kommentarer

Birgit Mathiesen 18. september 2012 at 09:52

Mums hvor lækkert :))
Og hyggeligt til en “lidt sen” søndag morgen :)
Perfekt til brunch.. så det ska vi da vist ha på søndag.

Svar
Ditte 18. september 2012 at 17:52

De vil gøre sig rigtig godt på et brunch-bord!

Svar
Birgit Mathiesen 19. september 2012 at 06:58

Hej Ditte
Ups.. jeg kom til at købe hirseflager, mon det kan bruges som kompensation for boghvedeflager???
Rigtig god tur til skønne Berlin :))
Kh. Birgit

Svar
Ditte 19. september 2012 at 07:05

Ja, sagtens. Hirse er godt til bagværk og helt sikkert også pandekager.

Svar
Malene 8. november 2012 at 08:46

Uhh de ser lækre ud! Tror jeg vil lave dem til en gang brunch i den kommende weekend.
Spændende opskrifter du finder på ;)

Svar
Ditte 12. november 2012 at 10:00

Tak, Malene. Håber du fik testet pandekagerne :-)

Svar
Caroline 11. juni 2013 at 11:10

De ser super lækre ud!
Jeg tænkte på om man måske kan bruge boghvede mel i stedet for flager? :)

Svar
Ditte 11. juni 2013 at 11:49

Helt sikkert :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen