The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Morgenmad

Hverdagsglamour ★ Emily Salomon

af Ditte Ingemann 6. juli 2015

morgengrød

17. januar 2012 var en stor dag for min lille blog, for netop den dag nævnte Emily Salomon, The Food Club på hendes blog “Emily Salomon” og gav den en masse rosende ord med på vejen – det betød utrolig meget for mig og for min blog! Dengang kendte jeg ikke Emily, men læste og kiggede ivrigt med i hendes flotte og inspirerende univers. Nu har jeg mødt Emily masser af gange siden, og hun er lige så sød som hun ser ud til på sin blog :-)

grød-1

Emily har netop udgivet sin første bog “Hverdagsglamour” og som hun selv siger så er det en grønspættebog for piger – en håndbog om alt fra hverdagsmakeup, kager & cocktails til indretning, morgenmad og hårpleje. Bogen er en forlængelse af Emilys blogunivers og er fyldt med alt hvad et lyserødt pigehjerte kan begære. I bogen finder du også lækre og nemme opskrifter, og især kapitlet om morgenmad fangede min interesse. Ligesom Emily er jeg også stor fan af grød og om sommeren elsker jeg køleskabsgrød, så derfor har jeg testet Emilys opskrift, og vil dele den med jer her.

hverdagsglamour

{ Køleskabsgrød med chiafrø, havre og kokos } – fra bogen HVERDAGSGLAMOUR
4-5 personer

3 spsk chiafrø
2 spsk havregryn
1 dåse kokosmælk
kornene fra en halv stang vanilje
evt. 3-4 tørrede, bløde dadler i små tern
evt. en håndfuld mandler, hakket groft
skyr eller yoghurt

Kom chiafrø og havregryn i en bøtte med kokosmælk og vaniljekorn. Tilsæt evt. hakkede mandler og dadler i tern. Lad det hele stå og trække tildækket i køleskabet natten over.

Rør grøden sammen med en klat skyr eller yoghurt inden servering. Slut af med fx. mysli og frugt på toppen. Jeg valgte at toppe min grød med friske kirsebær og kakaonibs – en virkelig lækker kombi.

grød

Hverdagsglamour ★ Emily Salomon was last modified: juli 8th, 2015 by Ditte Ingemann
0 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Grillede aubergineruller med quinoafyld
næste
Sommerkage med cashewcreme – summer chocolate cake

Mere af det samme

Rå cashew-yoghurt

27. august 2014

Vafler på tre måder

17. august 2018

Havregrød & Lakrids

19. januar 2012

Blend dig sund

16. januar 2018

Mere morgenmad, tak!

14. oktober 2012

Rig på rester med øllebrød

6. november 2012

Gratis bog – fra mig til dig

1. december 2017

Morgenmadscrumble med bær

20. april 2017

Gratis kogebog – Morgenmadsmissionen

4. januar 2015

Meget mere morgenmad

25. december 2012

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen