The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Morgenmad

Sprød granola med kardemomme & rosenblade

af Ditte Ingemann 30. marts 2017

Hvis I følger mig på Instagram, så har I nok opdaget, at jeg er afhængig af min morgengreenie toppet med sprød granola – det står på menuen hver eneste morgen og jeg bliver aldrig træt af den morgenmenu. Det er ultra nemt at lave sin egen müsli eller granola – og ved at lave den selv ved du præcis hvad der er i. Jeg må indrømme, at det gør lidt ondt på mig når jeg kigger på supermarkedernes morgenmadshylder, og ser alle de produkter, som er fyldt med sukker og ikke burde kategoriseres som morgenmad. Men det gode er, at det kun tager fem minutter at lave sin egen sprøde, lækre granola og den kan holde et par uger på køkkenbordet i et rent glas. 

{ SPRØD GRANOLA MED KARDEMOMME }

2½ dl kokosflager
1½ dl hel boghvede
1½ dl solsikkekerner
1½ dl hørfrø
2 dl mandler eller cashewnødder, hakkede
2 tsk kanel
1 tsk stødt kardemomme
3 spsk kokosolie
evt. 3 spsk ahornsirup (kan undlades)
2 spsk gojibær (eller andre typer tørret frugt)
2 spsk tørret rosenblade (kan undlades)

Bland alle ingredienserne godt sammen, pånær gojibær og rosenblade, og fordel det hele på en varm pande. Rist det i ca. 5-6 minutter under omrøring, til det er gyldent og sprødt. Fordel granolaen på et stykke bagepapir, og lad det køle helt af, inden den blandes med gojibær og rosenblade og kommes i et rent glas.

Brug den sprøde granola som topping på yoghurt eller på din morgengreenie.

Sprød granola med kardemomme & rosenblade was last modified: maj 25th, 2017 by Ditte Ingemann
0 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Vaffelfest
næste
Pink passion – luksussalat med bagte tomater & syltede løg

Mere af det samme

Hjemmelavet nøddemælk – nærende mælk af nødder,...

20. marts 2017

Morgenmadscrumble med bær

20. april 2017

Køleskabsgrød med et strejf af jul

7. december 2013

Sprød morgen-granola

1. november 2014

Yoghurt lavet af havregryn

11. marts 2018

Suveræne surdejsboller

25. april 2013

Hip hirsegrød

26. januar 2012

De nemmeste pandekager

11. september 2015

Morgendessert

16. april 2015

Min Morgenmad

29. marts 2014

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen