The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Morgenmad

Havregrød til 10 point

af Ditte Ingemann 8. januar 2012

Jeg blev inspireret til denne post af Wordfeud, som disse dage hærger de fleste telefoner; derfor de gode gammeldags scrabblebrikker!

Morgenmaden stod denne søndag på grød.. og bare for ikke at lyde for hellig var det kun morgen-forretten, for bagefter slugte jeg bacon, æg og ristet rugbrød til hovedret.

Denne grød var egentlig bare en fiks idé, men en fantastisk fiks idé, for den blev virkelig god. Så den er nu fast på mit grød-repetoire!
Jeg lavede en almindelig havregrød, tilsatte ristede, hakkede mandler, friske hindbær og æblesirup, som jeg lavede forleden dag.

Til grøden skal bruges halv grovvalsede, halv fintvalsede havregryn, som kommes i en gryde med vand og mælk. Imens ristes en smule mandler på en varm pande indtil de er gyldne, herefter hakkes de i grove stykker. Når grøden er færdig røres en lille bitte smule salt i, og så er den klar til at komme i en skål, efterfulgt af hindbær, mandler og æblesirup. Andet sirup eller sukker kan benyttes.

Havregrød til 10 point was last modified: juli 13th, 2013 by Ditte Ingemann
16 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Chokolade & Hindbær
næste
Magiske müslibarer

Mere af det samme

Hotcakes – Pandekager

8. januar 2015

Hverdagsglamour ★ Emily Salomon

6. juli 2015

Morgengrød fra køl

2. juni 2013

Morgenmad med masser af smag

25. juni 2013

Min Morgenmadsmission

27. oktober 2013

Nøddesmør

18. februar 2014

Bagt morgengrød

5. juli 2017

Spinatsmoothie, sommer, sol & søndag

20. maj 2012

Min Low Carb Kogebog

24. maj 2015

Morgenmad på farten

6. juli 2016

16 kommentarer

Linn/Frk. Kræsen 8. januar 2012 at 14:49

Ohh, hvilken sød idé. Og fantastiske billeder – som altid!

Svar
Ditte 9. januar 2012 at 16:13

Tusind tak Linn – Grøden smagte fantastisk!

Svar
Beate 12. januar 2012 at 13:18

hej.
lækker side du har her, bliver inspireret..

men også meget af dine flotte billeder, vil du fortælle hvilket kamera du har/bruger og hvad du er glad for ved det og utilfreds med?

Svar
Ditte 12. januar 2012 at 15:20

Hej Beate, Tak for din kommentar og dejligt du bliver inspireret. Jeg bruger et Sony NEX-5 til alle mine billeder. Det er et helt fantastisk kamera og nemt at bruge. Det er ikke et klassisk DSLR kamera, men derimod en mere kompakt model, som har adgang til de samme muligheder. En rigtig god mellemsag, hvis du ønsker at opgradere fra et digitalkamera. Håber det kan hjælpe dig :-)

Svar
Beate 13. januar 2012 at 18:46

hej igen
tak for svar,, tænkte det nok og kender det godt! jeg lurer selv på olympus pen som er ca det samme bare fra anden leverandør.. sony nex-5 har også værte i min linse..

Svar
Ditte 14. januar 2012 at 09:13

Håber du får købt det helt rigtige kamera – god fornøjelse med det :-)

Svar
Heidi 18. januar 2012 at 14:30

Jeg blev med ét slag forelsket.. -i denne fantastisk blog! Hold nu op hvor er der mange lækre billeder og dejlige opskrifter :O) Jeg er i hvert fald ikke færdig med at udforske, og glæder mig til at følge med i endnu flere indlæg :O)

Svar
Ditte 18. januar 2012 at 20:09

Hej Heidi, Mange tak for din meget søde kommentar og fedt du vil følge med her på bloggen!

Svar
Anna kathrine 18. januar 2012 at 22:25

Hejsa Ditte..
Jeg blev idag introduceret til din blog via. Emilysalomon..
Wauw wauw wauw, er helt forelsket i din blog.. Alle de smukke billeder og lækre opskrifter fangede mig med det samme, jeg så de første fire billeder.. Fedt, at du gør så meget ud af detaljerne.. :D
Introducerede også din blog til en klassekammerat, hun var også helt vild med din blog..
Dog har jeg til tider lidt svært ved at læse den skrift du skriver med, men det kommer vel hen af vejen.. :)
Jeg glæder mig fortsat til at følge med i bloggen.. Du er ret cool!!
P.s. Havregrød til morgenmad er altid en klassiker hos mig, – spiser næsten ikke andet.. ;)

Svar
Ditte 18. januar 2012 at 22:34

Hej Anna Katrine; mange mange tak for din meget søde kommentar om min blog. Sikke nogle flotte ord. Mht. min skrifttype ved jeg godt, at det er en fin lille skrift, som kan være lidt svær at læse især har jeg bemærket, at den ser meget pænere ud på en Mac… Så hvis du sidder med en PC, så skift den lige ud ;-)

Svar
Sara Emilie 19. januar 2012 at 11:58

Din blog er den skønneste jeg har mødt på min vej – du er simpelthen så dygtig til det hele! Jeg har lige investeret i smukke sugerør som dine, fandt dem på Etsy, så tak for inspirationen :) Er det fine mintgrønne Scrapple et vintage eller et nyere, man måske selv kunne få fingere i? Er lidt træt af at spille med venner på telefonen, når man lige så godt kunne mødes og spille over en kop dejlig te :)

Svar
Ditte 19. januar 2012 at 12:21

Hej Sara Emilie; Sikke en dejlig besked – tak for den. Sejt du har købt sugerør; de er så fine og dekorative. Mit scrabblespil er købt for kort tid siden i Fætter BR :-) Og med samme tanke som dig… at spille sammen i stedet for på telefonen.

Svar
Michelle 21. januar 2012 at 17:40

Jeg ELSKER din blog. Den er så æstetisk og fantastisk inspirerende <3
Kan du fortælle mig hvor man købe æblesirup? :)

Mange tak og god weekend.

Svar
Ditte 21. januar 2012 at 18:15

@Michelle; Mange tak. Æblesiruppen har jeg selv lavet og det er enkelt. Jeg ved ikke om man kan købe lignende produkter, men ellers giv dig i kast med den selv ;-)
http://www.thefoodclub.dk/aeble-vanille/

Svar
Malin 14. september 2012 at 18:03

Jubiii – Endelig er det grødseson igen! :) Æblesirup og ristede mandler er en favorit hos mig også, jeg havde nesten bare glemt det! Og lækkert med friske hindbær til….mmm! Du har en rigtig skøn blog og opskriftene er lige min smag! I´ll be back! ;)

Svar
Ditte 15. september 2012 at 13:03

Tusind tak :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen