The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Morgenmad

Sprød morgen-granola

af Ditte Ingemann 1. november 2014

granola and me

Når det skal gå hurtigt med morgenmaden hjemme hos mig, tyr jeg ofte til yoghurt med granola. Jeg laver altid en stor portion, som jeg har stående til de travle dage. Det gode ved at lave sin egen granola eller mysli er, at du kan holde styr på præcis hvad der er i, og du kan tilsætte alle dine favorit ingredienser. Jeg søder ikke min granola, men du kan sagtens tilsætte en smule honning, hvis du vil have en sødere granola. Du kan også tilsætte havregryn eller speltflager, hvis du er vild med det. 

Gluten free granola

Sprød granola

{ Hjemmelavet granola }

300 g kerner og frø efter eget valg
100 g nødder efter eget valg
100 g alm. kokosmel
1-2 tsk stødt kanel
1 spsk chiafrø
2 spsk kokosolie

100-150 g tørret frugt, fx. abrikoser, gojibær, morbær (jeg brugte en blandet pose fra Earth Control)

Bland alle ingredienser, undtagen tørret frugt, sammen og spred blandingen ud på en bageplade med bagepapir og bag det i ovnen ved 200 grader i ca. 20-25 minutter. Rør undervejs, og hold øje med at blandingen ikke bliver for mørk.

Når granola’en er kølet helt af blandes tørret frugt i, og den kommes på glas.

Crunchy granola

Homemade granola

Sugra free granola

Sprød morgen-granola was last modified: november 2nd, 2014 by Ditte Ingemann
14 kommentarer
1
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Ærtesuppe med broccoli
næste
Mit Bistrokøkken

Mere af det samme

Bagt morgengrød

5. juli 2017

Choke-shake med avocado & hemp

22. oktober 2016

De nemmeste pandekager

11. september 2015

Ingefær & Ananas-smoothie

3. marts 2012

Vafler på tre måder

17. august 2018

Morgenmadscrumble med bær

20. april 2017

Sukkerfri Granola

23. januar 2016

Den bedste morgengrød

27. december 2013

Mere morgenmad, tak!

14. oktober 2012

Morgen Müsli

5. februar 2012

14 kommentarer

Maiken C 1. november 2014 at 20:23

Super lækker opskrift … rigtig flotte billeder :-) Go’ lørdag aften … Kærlig hilsen, Maiken

Svar
Ditte Ingemann 1. november 2014 at 21:45

Tusind tak, Maiken

Svar
Lis Steeden 1. november 2014 at 20:49

Hej i det danske…

Det ser rigtigt dejligt ud, og jeg vil lave din opskrift, for som du siger, hjemmelavet, er best, og saa ved man hvad der er i! Ha’ en fortsat god weekend… :)

Svar
Ditte Ingemann 1. november 2014 at 21:46

Hej Lis – rigtig god weekend til dig :-)

Svar
Sarah Maria Joost Larsen 2. november 2014 at 08:58

Den ser vildt lækker ud den opskrift, den må helt sikkert prøves.
Den skjorte med prikkerne, hvor er den fra? Den er godt nok fin…

Svar
Ditte Ingemann 2. november 2014 at 15:02

Tusind tak – skjorten er fra Monki og købt for ca. 6 måneder siden :-)

Svar
Birgit Mathiesen 2. november 2014 at 11:55

Åh.. Det ser vildt lækkert ud, uhm..
– så gør det vist ikke noget at have travlt til morgenmaden :)
Hvad er kerner ?? Er det også det tørrede fugt der indgår i den kategori ..??
Fortsat skøn weekend herfra :)

Svar
Ditte Ingemann 2. november 2014 at 15:02

Fx. solsikkekerner, græskarkerner, hørfrø og sesamfrø :-) Men du kan bruge lige det du bedst kan lide. God søndag!

Svar
Sonja {Dagmar's Kitchen} 3. november 2014 at 10:17

Spännande recept med kokosmjöl i! Jag älskar också granola och det är också min standardfrukost – tillsammans med yoghurt eller smoothie.

Svar
Ditte Ingemann 3. november 2014 at 12:01

Jeg er vild med kokosmel i min granola – det giver en smule sødme :-)

Svar
Lena Gunnarsson 3. november 2014 at 21:13

Jeg vil også efterligne din opskrift :-) Samtidigt vil jeg gerne høre hvor du har den smukke skål fra?

Svar
Ditte Ingemann 3. november 2014 at 22:17

Skålen har jeg lige købt hos en keramiker i en lille butik udenfor London :-)

Svar
Line 8. oktober 2015 at 14:24

Hej Ditte!

Tror du det er muligt at udskifte kokosolien med anden slags fedtstof? Måske smør eller anden olie?

Svar
Ditte Ingemann 8. oktober 2015 at 14:34

Du kan sagtens bruge smør :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram


Fatal error: Cannot use object of type WP_Error as array in /var/www/thefoodclub.dk/public_html/wp-content/plugins/instagram-slider-widget/instaram_slider.php on line 971