The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

MorgenmadSalat

Salat til morgenmad!

af Ditte Ingemann 3. juli 2013

En kæmpe tak til alle jer, som deltog i min konkurrence – Emma Slebsager blev vinderen og der er snart en bog på vej til hende. Som mange af jer, så finder jeg min inspiration overalt; rejser, indkøb, restaurantbesøg, magasiner, Pinterest og andre blogs – derudover er der altid god inspiration i at tale med andre om mad; især min mor og søster er gode sparringspartnere. 

Jeg er faktisk så småt på vej til Roskilde Festival, men inden jeg drager afsted, så skal I lige have lidt inspiration – jeg satser ikke på, at min morgenmad på RF kommer til at bestå af salat, men det gør den faktisk nogle gange i hverdagen.

Denne enkle salat er super velsmagende og kræver ikke mange ingredienser. Egentlig er det bare en håndfuld rucula og lidt bredbladet persille vendt i en alm. olie/eddike dressing tilsat en smule sesamfrø. Salaten toppes med kogte æg…. og for at gøre den ekstra lækker fik den et drys af min mors skønne ramsløgssalt.

Ps. Hvis du læser dette søde mor, så er salten brugt op – send mere salt! TAK!

Salat til morgenmad! was last modified: juli 3rd, 2013 by Ditte Ingemann
2 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Iskaffe til sommerdage…
næste
Uden mad & drikke duer Roskilde ikke…

Mere af det samme

Vaniljevafler med quinoa & banan

20. januar 2014

Kål-cæsarsalat

13. december 2016

Spis skønne salater!

6. januar 2013

Mættende salat med laks & rejer

12. januar 2017

Quinoasalat serveret i bagt hokkaidogræskar

25. oktober 2017

Sommersalat med grillede æbler & syltede rødløg

18. juni 2017

Rosenkål & Rødkål

31. januar 2018

Udsalg – Morgenmadsmissionen

20. september 2014

Rå cupcakes med saltet choko-top

15. maj 2014

Bagt morgengrød

5. juli 2017

2 kommentarer

Emma 4. juli 2013 at 08:25

Juhu, jeg glæder mig til at få fingrene i din bog :)

Svar
Ditte 4. juli 2013 at 12:51

Dejligt – satser på at sende i morgen :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen