En kæmpe tak til alle jer, som deltog i min konkurrence – Emma Slebsager blev vinderen og der er snart en bog på vej til hende. Som mange af jer, så finder jeg min inspiration overalt; rejser, indkøb, restaurantbesøg, magasiner, Pinterest og andre blogs – derudover er der altid god inspiration i at tale med andre om mad; især min mor og søster er gode sparringspartnere.
Jeg er faktisk så småt på vej til Roskilde Festival, men inden jeg drager afsted, så skal I lige have lidt inspiration – jeg satser ikke på, at min morgenmad på RF kommer til at bestå af salat, men det gør den faktisk nogle gange i hverdagen.
Denne enkle salat er super velsmagende og kræver ikke mange ingredienser. Egentlig er det bare en håndfuld rucula og lidt bredbladet persille vendt i en alm. olie/eddike dressing tilsat en smule sesamfrø. Salaten toppes med kogte æg…. og for at gøre den ekstra lækker fik den et drys af min mors skønne ramsløgssalt.
Ps. Hvis du læser dette søde mor, så er salten brugt op – send mere salt! TAK!
2 kommentarer
Juhu, jeg glæder mig til at få fingrene i din bog :)
Dejligt – satser på at sende i morgen :-)