The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Blandede bolcher

Uden mad & drikke duer Roskilde ikke…

af Ditte Ingemann 5. juli 2013

Så er Roskilde Festival skudt i gang og selvom jeg først sluttede mig til den store mængde af festlige mennesker igår, så har jeg allerede oplevet meget; spist god mad med gode drinks, hørt dejlig musik og fået en del regndråber! Min gode veninde Camilla er efterhånden en ret habil festivalgænger, så hun har været så sød at komme med nogle anbefalinger til både mad og cocktails på Roskilde Festival.

Kanon cocktailfest:

Årets Roskilde Festival er i fuld gang og festen har været kogende på Campingområdet siden lørdag. Men festen er kun lige begyndt! Navne som Rihanna, Crystal Castles, Simian Mobile Disco og Chase & Status indbyder til dans til den lyse morgen, og allerhelst med en cocktail i hånden. Og heldigvis svigter Roskilde ikke på det punkt.
Her er en guide til festivalens cocktail, som vi har tænkt os at nyde.

1. Det ser heldigvis ikke ud som om der kommer regn i løbet af weekenden. Men når Rihanna står på scenen fredag aften og synger ‘Umbrella’, har vi også en paraply i hånden. Det sidder i Gringo Bars (ved Pavillion) piña colada, der serveres i en ananas. Lækker, tropisk og festlig. Ligesom Rihanna!

2. Hvis du er til mojitos, så gå ikke glip af Boutique Lizes (ved Odeon og Arena) fantastiske økologiske mojitos. Uimodståelige, forfriskende og én er ikke nok.

3. Når du smutter frem og tilbage mellem Arena og Orange, så slå et smut forbi Roskildes Food Court. Her ligger Saunabar, der serverer drinks med fristende navne som Morning Glory og Beautiful Sunset. Vi kan simpelthen ikke vælge, så vi starter fra toppen og arbejder os igennem menuen.

God fest og chin chin!

Roskilde must- eats:

Som fast gæst på Roskilde Festival siden 1997 har jeg (Camilla) fået oparbejdet nogle faste Roskilde traditioner…også når det gælder mad.
Her er et par tips til at holde dig kørende.

1. Klokken er 4 om morgenen, du har drukket og danset til den lyse morgen, og nu skriger din mave på noget fedtet, saltet og totalt usundt. så hvor og hvad skal man spise. Der er altid en kedelig pose chips, men du kan også slå et smut forbi Time-Out (Pavilion) og få dig en mættende omgang fish’n’chips med masser af salt, remo og ketchup.

2. Er du mere til brunch end fast food, så er Roskilde Festival også leveringdygtig her. Thai-lannas (Orange) brunchstallerken fylder det gabende hul, hjælper på de værste tømmermænd ogmgiver en god start på dagen. Der er brød, ost, smør, frugt og brownie mm. Det er enkelt, men godt!

3. Savner du mormors desserter og trænger du til lidt hyggemad, så kig forbi Mor Toves (Orange v. sejlene. Donuts, pandekager, ja sågar æbleskiver fås her. Så tag en pause og slap af med lidt go gammeldaws eftermiddagskaffe.

4. Skiburger (bag Tribunen v Orange) er en Roskilde institution, der har serveret alskens slags burgere siden 1982. Der er klassisk, vegetarisk, spicy m.m at vælge imellem. Og så er bunden lagt til en lang og formidabel nat.

5. Brug tid på maden på Roskilde og nyd, at du kan spise lækkert og sundt. Snup et stykke frugt undervejs og husk at drikke masser af vand.

God festival!

Uden mad & drikke duer Roskilde ikke… was last modified: juli 10th, 2013 by Ditte Ingemann
9 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Salat til morgenmad!
næste
Citronkage aka. Citronmåne

Mere af det samme

Måneden der gik….

4. maj 2014

PODCASTS

23. juli 2017

Farvede påskeæg

5. april 2015

Copenhagen Cooking

25. juli 2014

Årets mandelgave

22. november 2018

Kom og smag mine kager!

23. august 2014

Søndag på Riccos

24. oktober 2011

Vil du spise hos mig?

3. juni 2017

The Food Beauty Week

20. juni 2014

Kastaniesæson

21. november 2010

9 kommentarer

Eva staby 5. juli 2013 at 22:19

Får helt lyst til at tage på Roskilde festival , men tror ikke min datter vil synes det er så fedt :-)

Svar
Ditte 6. juli 2013 at 11:13

Nej, det er ikke sikkert hun vil bryde sig om det, men det skulle være muligt ikke at rende på hende :-) Jeg drager snart afsted igen (sover nemlig hjemme) og ser frem til en lørdag med musik, mad og SOL.

Svar
Michael Laursen 6. juli 2013 at 12:20

Alletiders tips til en lidt mere sund tur til Roskilde festival. Den skulle jeg have læst for 3 dage siden ;)

Svar
Ditte 7. juli 2013 at 16:11

:-) god festival til dig!

Svar
Birgit Mathiesen 7. juli 2013 at 14:44

Roskilde festival og vejret er jo bare perfekt i år :))
Jeg er ikke selv lige til Roskilde, men jeg er til mojitos med masser af mynte, elsker den fantastiske drink :))
Men økologiske mojitos har jeg godt nok aldrig smagt.. hmm.. hva er det der mon er øko, mynte og lime eller??
Fortsat rigtig god festival og husk mad og drikke (vand ;)
masser af solskins hilsner, Birgit

Svar
Ditte 7. juli 2013 at 16:13

Ja, vejret er skønt og det samme er deres Mojitos! Jeg tror det hele er øko, men de bruger i hvert fald en super god øko rom! God søndag til dig :-)

Svar
Birgit Mathiesen 8. juli 2013 at 20:00

Lyder som den perfekte festival.. eller rettere en perfekte mojitos :)
Få lige navnte på den der øko rom, for så er det jo ligefrem lidt sundt :))))))
Masser af solskins smil, Birgit

Svar
Ditte 8. juli 2013 at 20:06

Den hedder Fionia white rum og er dansk produceret :-) Du kan også få vodka i samme mærke…

Svar
Birgit Mathiesen 9. juli 2013 at 07:48

Tak for opdateringen :O))

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen