The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

MorgenmadRejser

Buenos dias

af Ditte Ingemann 15. juni 2013

Som I måske allerede ved, så befinder jeg mig i Almeria i det sydøstlige Spanien og her er virkelig skønt og sommerligt. Vi bor i en af Bravo Tour’s hyggelige ferielejligheder, så det betyder, at jeg har mulighed for at lave en smule mad. Denne morgen er naturligvis startet med en omgang køleskabsgrød fyldt med de lækreste frugter.

Det første man ser når man flyver over Almeria-regionen er dels et meget bjergrigt område, dels et hav af plastik, altså drivhuse, som året rundt (specielt i vinterhalvåret) producerer størstedelen af de grøntsager og frugter vi kan købe i Europa.

Til min køleskabsgrød har jeg købt masser af frisk frugt i det lokale supermarked. Opskriften på grøden kan I se lige her – dog er denne version tilsat 1 spsk chiafrø, friske kirsebær, spanske mandler og min favorit fersken; nemlig den hvide flade fersken, som kan købes overalt i Spanien.

God weekend – håber solen titter frem i DK.

Buenos dias was last modified: juli 10th, 2013 by Ditte Ingemann
14 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Ice Ice Baby #2
næste
Majs-maniac

Mere af det samme

4 mættende morgenmadsopskrifter

12. januar 2015

Stegte madbananer

11. marts 2016

Baconmuffins fra GO’morgen DK

6. februar 2015

Morgenmad på farten

6. juli 2016

Tour de Thy med Opel Crossland X

25. september 2017

Hip hirsegrød

26. januar 2012

Berlin Guide

26. september 2012

Food in the USA

16. oktober 2011

Lav spiselige julegaver

25. november 2018

Mandelsmør

20. oktober 2011

14 kommentarer

byMelchiors 15. juni 2013 at 14:05

Kan man egentlig nøjes med at bruge chiafrø og evt rismælk? Har både gluten og laktoseallergi, og er lidt træt af altid at få æg …
Billedet er fantastisk. Virkelig fantastisk!

Svar
Ditte 15. juni 2013 at 19:56

Du kan sagtens bruge ris, soja, havre eller mandelmælk – eller erstatte noget af mælken med f.eks. en god æblemost :-)

Svar
Annie 15. juni 2013 at 14:50

Hvor ser det vidunderligt ud – bliver helt misundelig – men selvfølgelig skal jeg også have kold morgengrød i morgen søndag.

Svar
Ditte 15. juni 2013 at 19:57

Mange tak, Annie :-)

Svar
A + K = ♥ 15. juni 2013 at 18:21

Uhm, køleskabsgrød <3 Min laver jeg pt med ristet kokos, kakaopulver eller kanel, og bananskiver + rpeanuts på toppen.

– Anne

Svar
Ditte 15. juni 2013 at 19:58

Lækkert – lyder som en god kombi!

Svar
Birgit Mathiesen 15. juni 2013 at 20:17

Hej Ditte
ÅÅH.. det ser og lyder bare så super skøøønt i Almeria, er såå misundelig..
Her øs regner det, det lyner og tordner..
Fortsat rigtig dejlig ferie i det spanske vidunderlige land :))
Knuss Birgit

Svar
Ditte 16. juni 2013 at 19:36

Tak, Birgit – vi nyder det i fulde drag og indtil videre er Almeria et hit ;-)

Svar
Mie 16. juni 2013 at 20:34

Hvor ser det helt fantastisk ud. Elsker bare jordbær og grød. Denne lyder vildt spændende. Det skal prøves

Svar
Ditte 16. juni 2013 at 21:02

Jeg er også vild med grød og jordbær sammen :-) Du må klart prøve denne udgave!

Svar
Anne 17. juni 2013 at 00:18

Hej Ditte,
Håber i nyder det andalusiske :-) Jeg er bare så misundelig ( på den gode måde) ville virkelig ønske det var mig der var tilbage, men jeg har også et specielt bånd til Almeria og omegn. Poster du mon et indlæg om hele turen når i er kommet hjem? :) Fortsat god ferie!

Svar
Ditte 17. juni 2013 at 10:56

Hej Anne, tak for din besked. Vi nyder Almeria og har allerede været på Boah flere gange og spise morgenmad :-) I aften smutter vi til Aguadulce og spiser tapas. Jeg laver helt sikkert et blogindlæg om ferien :-) tak for dine gode anbefalinger.

Svar
Manuela 17. juni 2013 at 16:37

Hi!I love your blog,I’m omly sorry ’cause I don’t understand your language…
But your images are enough!
Bye
Manuela

Svar
Ditte 17. juni 2013 at 18:42

Thanks – that is so sweet of you :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram


Fatal error: Cannot use object of type WP_Error as array in /var/www/thefoodclub.dk/public_html/wp-content/plugins/instagram-slider-widget/instaram_slider.php on line 971