The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Salat

Pink passion – luksussalat med bagte tomater & syltede løg

af Ditte Ingemann 3. april 2017

Denne salat er en videreudvikling af salaten Pink Perfection fra min første kogebog. Det er en af mine yndlingssalater, og min gode veninde døbt denne udgave Pink Passion. Det er en luksussalat, som kan bruges til de fleste typer kød eller blot som en selvstændig frokostsalat. Den kræver en del ingredienser, men jeg lover, at den er arbejdet værd.

{ PINK PASSION }
tilbehør til 4 personer

Bagte tomater:
500 g cherrytomater
1 spsk olie
salt og peber

Syltede rødløg:
2 rødløg
½ dl æblecidereddike
½ dl vand
1 tsk salt
3-4 spsk sukker eller sukrin for en sukkerfri udgave
sort peber

Bagte mandler:
4 spsk mandler
1 spsk olie
salt

Desuden:
100 g rucola
100 g feta eller cremet gedeost

Dressing:
2 spsk olivenolie
1 tsk grov sennep
saft fra ½ citron
salt og peber

Halver cherrytomaterne, vend dem med olie og salt, og bag dem ved 125, varmluft grader i ca. 65-75 minutter.

Skær rødløgene i tynde skiver, og kom dem i et sylteglas. Hæld eddike, vand, salt, sukker og peber i en gryde, og kog op. Hæld lagen over løgene, og sæt glasset på køl i min. 45 minutter.

Vend mandlerne med olie og salt, og bag dem i ovnen ved 140 grader i ca. 15-20 minutter. Hold øje, så de ikke bliver for mørke. Kom rengjort ruccola i en skål, og smuldr feta henover. Tilsæt bagte tomater, syltede rødløg og grofthakkede mandler. Smag salaten til.

Tip! Vil du pifte salaten yderligere op, så tilsæt små tern af avocado.

Pink passion – luksussalat med bagte tomater & syltede løg was last modified: maj 25th, 2017 by Ditte Ingemann
9 kommentarer
2
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Sprød granola med kardemomme & rosenblade
næste
VIND MIN VEGETARBOG

Mere af det samme

Nem hummus på tre måder / Salatsnedker

25. august 2018

Grillede salater

26. august 2016

Kål-cæsarsalat

13. december 2016

Inspiration til nytårsmenuen

30. december 2014

Mine 10 bedste vintersalater

10. januar 2016

Mættende salat med laks & rejer

12. januar 2017

Jeg elsker ost!

14. juli 2016

Spicy rosenkål med Cabbage Karma

9. november 2018

Dagens salat

7. maj 2013

Vind Salatsnedker

24. august 2017

9 kommentarer

stinna 3. april 2017 at 09:14

Har du prøvet at lave saltede mandler ved at lade dem trække i saltvand i 30-40min og så bage dem ved halvlav temperatur til de er sprøde (rode lidt i dem undervejs)
De bliver simpelthen Så lækre… Og det giver en lidt anden fornemmelse end når man bruger olie og Salten bare lægger sig udenpå.
Det er super nemt!

Svar
Ditte Ingemann 3. april 2017 at 09:38

Jeg har denne opskrift, som er super lækker :-) http://www.thefoodclub.dk/mandler-saltbad/

Svar
Tori//Gringalicious.com 3. april 2017 at 12:24

Just the lovliest salad ever!

Svar
Ditte Ingemann 4. april 2017 at 11:15

Thank you

Svar
Tori//Gringalicious.com 3. april 2017 at 12:33

What a delicious and colorful salad for the spring! This is something I really want to make!

Svar
Maria 6. april 2017 at 17:15

Den ser lækker ud den salat, hvis man ikke er så vild med de bagte tomater, kan de så erstattes af noget andet, eller kan de blot undlades?

Svar
Katrine 17. maj 2017 at 14:12

Den ser virkelig lækker ud! Kan man bage tomaterne dagen i forvejen? Jeg tænker nemlig at servere den til en konfirmation, og der vil det være meget rart, hvis så meget som muligt kan forberedes dagen inden :-)

Svar
Ditte Ingemann 17. maj 2017 at 14:28

Helt sikkert – ingen problemer… det er meget sjovt du netop skriver denne kommentar, for jeg har lige præcis lavet salaten klar til i aften :-) KH Ditte

Svar
Sommersalat med grillede æbler & syltede rødløg - The Food Club 18. juni 2017 at 14:43

[…] 200 g blandet salat 2 æbler ½ squash 4 kyllingebryster 125 g blød gedeost 50 g ristede pinjekerner 4 spsk syltede rødløg (find min opskrift her) […]

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen