The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Grøn mandagSalat

Grøn Mandag / Auberginesalat med figner

af Ditte Ingemann 12. september 2016

aubergine
Figner er efter min mening nogle af de smukkeste frugter, der findes – de passer perfekt til både desserter, til morgenmaden og til salater som denne. Server denne salat som tilbehør til aftensmaden eller brug den som en frokostsalat.

{ Salat med friske figner og aubergine }
Tilbehør til 4 personer

1 aubergine
2 spsk olivenolie
3 friske figner
50 g blandet salat, fx spinatblade
½ bdt mynte

Dressing:
2 spsk olivenolie
saft fra ½ citron
skal fra 1/2 øko citron
salt og peber

Skær auberginen i lange tynde strimler, og steg dem på en varm pande i olie i ca. 10 minutter. Lad dem blive bløde og gyldne, før de tages af varmen og drysses med en smule salt. Skyl fignerne, og skær dem i skiver eller kvarter, og læg dem på et fad sammen med salatbladene. Hak mynten fint, og drys over.

Pisk olie sammen med citronsaft, citronskal, og smag til med salt og peber. Vend dressingen rundt i salaten, og kom til sidst strimler af aubergine henover.

TIP: Vil du pifte salaten op, så tilsæt et par skefulde ristede pinjekerner.

figner

*****************
Min nye kogebog VEGETAR er netop udkommet, og i den forbindelse har jeg købt et lille parti bøger hjem som jeg sælger helt eksklusivt i min egen shop – hvis du vil have en signeret udgave af bogen, så skynd dig at bestille den nu. Læs mere lige her.

Grøn Mandag / Auberginesalat med figner was last modified: maj 25th, 2017 by Ditte Ingemann
1 kommentar
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Guide til Mexico / Yucatan 1.0
næste
Lun græskarsalat

Mere af det samme

Mine 10 bedste salater

27. april 2014

Eventyrlig couscous

3. februar 2014

Grøn sommermad

31. juli 2014

Pulled pork burgere med coleslaw

7. august 2013

Inspiration til nytårsmenuen

30. december 2014

Radisen & ferskenen

7. juli 2012

Månetørrede tomater

7. november 2011

Super Salat

23. januar 2013

Julesalat med and

24. december 2015

Grillede salater

26. august 2016

1 kommentar

Tori//Gringalicious 13. september 2016 at 15:13

Such a vibrantly colored and exciting salad!

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen