The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Morgenmad

Min Morgenmad

af Ditte Ingemann 29. marts 2014

Avocado-brød

Hvis det skulle være gået din næse forbi, så elsker jeg morgenmad! Lige i øjeblikket kører jeg den simple stil med fx yoghurt/granola, køleskabsgrød, æg eller et stykke surdejsbrød med avocado eller nøddesmør. 

I kan finde min opskrift på nemme surdejsboller lige her, og hvis man har mod på at springe ud i at lave sin egen nøddesmør, så er der opskrifter lige her.

Jeg er stor fan af kold grød, og faktisk spiser jeg meget sjældent almindelig varm havregrød – hvis du endnu ikke har prøvet en kolde version, så er det altså værd at springe ud i.

Cremet køleskabsgrød, 2 pers.:

2 dl havregryn
ca. 2 dl mælk
1 tsk chiafrø
1 tsk ren vaniljepulver
3 spsk skyr
1 æble, revet

nødder, frugt, frysetørrede bær m.m til topping

Kom havregryn, mælk, chiafrø og vaniljepulver i et glas eller en anden lukket beholder – rør det hele godt sammen, og stil grøden på køl til næste morgen.

Rør rundt i grøden inden servering, tilsæt skyr og revet æble – smag grøden til. Hvis du ønsker en mere sød grød, så tilsæt fx en smule flydende honning. Top grøden med forskellige slags topping – servér grøden med det samme.

pink-grod

I den nyeste udgave af mit favorit magasin Copenhagen Food er der et stort interview med mig omkring min blog, mit arbejde, mine bøger og et par opskrifter fra “Sunde Søde Sager”. Hvis I har lyst, så kan I læse interviewet med mig her eller selvfølgelig købe det fine magasin, som er fyldt med lækre billeder og gode artikler.

cphfood

cph-food

Min Morgenmad was last modified: marts 29th, 2014 by Ditte Ingemann
20 kommentarer
1
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Nordisk vaffeldag!
næste
Sunde Søde Sager

Mere af det samme

Rå cashew-yoghurt

27. august 2014

Vaniljevafler med quinoa & banan

20. januar 2014

Blend Selv-Kassen / Aarstiderne

3. januar 2017

Salat til morgenmad!

3. juli 2013

Sprød granola med kardemomme & rosenblade

30. marts 2017

Der står 2 (3) smoothies på et...

1. august 2017

Efterårsmorgenmad

29. september 2012

Nøddemuffins med squash

16. april 2017

Mit yndlings-bagværk…

8. marts 2013

Buenos dias

15. juni 2013

20 kommentarer

Fru Kofoeds Køkken 29. marts 2014 at 18:19

Sikke et flot interview! Det kan du vist godt klappe dig selv på skulderen over :) Jeg glæder mig sådan til at se kogebogen IRL!

Svar
Ditte 30. marts 2014 at 10:45

TAK – håber snart du får fingrene i min bog ;-)

Svar
Inger 29. marts 2014 at 18:35

Et FLOT interview :-), jeg har faktisk købt det fine magasin Copenhagen Food, netop fordi jeg havde hørt, der skulle være et fantastisk spændende interview med dig. Jeg blev bestemt ikke skuffet!
God lørdag aften.

Svar
Ditte 30. marts 2014 at 10:46

Mange tak, Inger – det er nemlig et rigtig fint magasin, og jeg er meget stolt over at få en plads i magasinet :-)

Svar
Eva staby 29. marts 2014 at 19:25

Super flot interview, og hvor er de rosende ord velfortjent :-)

Svar
Ditte 30. marts 2014 at 10:44

1000 tak :-)

Svar
Emma Jo 29. marts 2014 at 22:02

Aijjj! Den køleskabsgrød ser vildt lækker ud – det ser super interessant ud med alle de forskellige toppings – det skal prøves! Forresten har jeg investeret i en dåse chiafrø (dyrt bekendtskab), men ved du om man bare kan komme dem i sin varme havregrød om morgenen – altså mens man laver den?? :)

Emma
http://www.thecasualcliche.blogspot.dk

Svar
Ditte 30. marts 2014 at 10:44

TAK – jeg er vild med kold grød. Jeg har prøvet at tilsætte en smule chia til min varme grød, og det fungerer fint – bask husk at tilsætte en smule ekstra væske.

Svar
Anne 30. marts 2014 at 07:20

Fortjent med de mange roser. Pas godt på dig så vi kan nyde dit talent mange år frem.

Svar
Ditte 30. marts 2014 at 10:43

Tusind tak, Anne – jeg lover at passe godt på mig selv ;-)

Svar
Marian 30. marts 2014 at 13:10

jeg ELSKER også morgenmad. Specielt variationen – alt fra grød til madder, armeriddere, yoghurt og altid gerne noget-med-æg. Mums for nogle lækre madder du har på morgenmenuen. Peanutbutter + æble er et evigt smagshit!

Svar
Ditte 30. marts 2014 at 14:55

Dejligt vi deler samme passion for morgenmad :-)

Svar
Rav Food 31. marts 2014 at 21:56

Tillykke med din kommende kogebog (som jeg glæder mig meget til at læse) og med det flotte interview. Godt gået.
Og sikke en lækker morgenmad. Tror du, at man kan tilføre lidt hampefrø til grøden? Jeg har lige købt mig en pose og er ved at finde ud af, hvad jeg kan bruge dem til :-)
Mange hilsner Kathe

Svar
Ditte 1. april 2014 at 09:49

Tusind tak – nu glæder jeg mig bare til på torsdag, hvor bogen udkommer :-) Du kan sagtens tilsætte en smule hampefrø til grøden – tror også du kan lave en grød udelukkende på chia- og hampefrø, hvis du går efter en grød uden havregryn.

Svar
Viola 1. april 2014 at 16:47

Hej Ditte,
Jeg elsker hele din blog – og dine kogebøger med -, og jeg synes at dine billeder er noget af det fineste! TAK for god inspiration, du er virkelig dygtig! :-)
Du bruger de flotteste baggrunde på dine billeder, og jeg tænkte på, om du ikke på et tidspunkt ville lave et blogindlæg om dine baggrunde? :-)
Igen mange tak for inspiration!
Mvh Viola

Svar
Ditte 2. april 2014 at 11:57

Tusind tak for de søde ord – dejligt du læser med. Jeg har skrevet lidt om baggrunde og regi lige her: http://www.thefoodclub.dk/behind-the-scenes/ http://www.thefoodclub.dk/foodstyling/

Svar
Anette Kristine Poulsen 2. april 2014 at 11:08

Åh Ditte. Jeg vil på kost hjemme hos dig, vil jeg.

Svar
Ditte 2. april 2014 at 11:56

Og du skal være så velkommen :-)

Svar
Birgit Mathiesen 3. april 2014 at 08:19

Hej kære Ditte
Jubiiii :))
Jeg har allerede modtaget din nye kogebog Sunde Søde Sager her til morgen :O)
Kæmpe tillykke herfra, dén er mega cool og mega flot :)
Jeg glæder mig vildt meget til at fordybe mig i de lækre opskrifter.
Hav en skøn reception på lørdag, den kan kun blive uforglemmelig god.
Kærlige hilsner, Birgit

Svar
Ditte 3. april 2014 at 09:05

TAK, søde Birgit – hvor dejligt du allerede har modtaget bogen – fedt! Håber den falder i din smag, og du må endelig sige til når du tester nogle af opskrifterne :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen