The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Morgenmad

Meget mere morgenmad

af Ditte Ingemann 25. december 2012

Så er jeg hjemme ved tasterne igen efter nogle afslappende juledage i Jylland. Først og fremmest vil jeg sige et gigant tak for de sødeste kommentarer til kalender-konkurrencen! Jeg har den største lyst til at sende en kalender til Jer allesammen, men det kan jeg desværre ikke! Jeg har trukket en helt vilkårlig vinder, og det bliver Anne Mette Christensen, som får lov til at kigge på min kalender hele næste år – hun har fået besked via mail.
Mange af Jer har ytret ønske om at kunne købe/bestille/downloade kalenderen, så derfor vil jeg snarest muligt få lagt den på bloggen, så den kan downloades og printes, hvis nogen skulle have lyst.

Jeg er så heldig at have fri et par dage endnu, og når jeg har fri, skal der kræses ekstra for morgenmaden. Derfor kommer her to bud på vintermorgenmad, som passende kan laves på fridage!

Enjoy ☆

Morgengrød med anis og orange, 2 pers.:

2 dl havregryn
4 dl vand
2 stjerneanis
1 tsk ren vanillepulver
et nip salt
1 tsk orangeblomstvand

Havregryn, vand, anis og vanille kommes i en gryde og simrer under omrøring i ca. 5 minutter, hvorefter grøden smages til med orangeblomstvand og salt. Jeg laver min grød forholdsvis tyk, så tilsæt mere vand, hvis den skal være tyndere.

Grøden anrettes i skåle med eller uden stjerneanis, og pyntes med stykker af clementin eller appelsin, og en smule honning.

Morgenpandekager med kokos, ca. 16 stk.:

150 g mandelmel
200 g fuldkornsmel
4 æg
1 dl kokosmælk
saft fra 1/2 citron
1/2 tsk salt
1/2 tsk bagepulver
1 tsk ren vanillepulver
1 moden banan

Pisk æg og kokosmælk sammen. Tilsæt mel, citronsaft, salt, bagepulver og vanille og rør dejen godt sammen. Mos bananen og vend den i dejen. Varm olie, f.eks. kokosolie, op på en pande og steg små tykke pandekager et par minutter på hver side indtil de er gyldne og gennemstegt.

Pandekagerne kan sagtens spises uden noget til, eller med en smule flydende honning. De kan også laves udelukkende på mandelmel, hvis du skulle have glutenallergi.

Meget mere morgenmad was last modified: juli 10th, 2013 by Ditte Ingemann
6 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Rocky Road Rules!
næste
Suveræne selleribøffer!

Mere af det samme

Grøn Mandag / Greenie

15. august 2016

Hjemmelavet yoghurt

29. maj 2014

Mættende grød med vanilje, hasselnødder & æblekompot

29. september 2016

Pink grød

16. april 2012

Gratis kogebog – Morgenmadsmissionen

4. januar 2015

Hverdagsglamour ★ Emily Salomon

6. juli 2015

Søndagssaft

16. oktober 2011

Suveræne surdejsboller

25. april 2013

Den bedste morgenmad

13. oktober 2014

Gratis bog – fra mig til dig

1. december 2017

6 kommentarer

Birgit Mathiesen 26. december 2012 at 08:59

Tillykke til Anne Mette som vandt den flotte FoodClub kalender..
– heldigvis kan vi andre (og forhåbentligt snart) “bare” printe non stop ;o)
Og nu skal vi ha go morgenmad, de der morgenpandekager med kokos og citron ser kanon lækre ud..
Hav en skøn 2. juledag Ditte :))
Kh. BM

Svar
Ditte 26. december 2012 at 21:29

Tusind tak – nu kan I alle bare printe løs.. Skal dog lige have smidt kalenderen op først :-)

Svar
Ghita 26. december 2012 at 09:16

Fantastiske billeder. Hvilket kamera bruger du?

Svar
Ditte 26. december 2012 at 21:27

Tak – jeg bruger et Sony NEX-5, men bliver inden for få dage ejer af et Canon 6D :-)

Svar
Marian 27. december 2012 at 15:36

Jeg må teste den grød. Jeg har nemlig får smag for stjerneanis den her december (gennem mange lune kopper svensk glögg)

Glædelig bagjul

Svar
Ditte 27. december 2012 at 16:49

God idé – det giver en rigtig god smag til grøden :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram


Fatal error: Cannot use object of type WP_Error as array in /var/www/thefoodclub.dk/public_html/wp-content/plugins/instagram-slider-widget/instaram_slider.php on line 971