The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Søde sager

Rocky Road Rules!

af Ditte Ingemann 21. december 2012

Hermed sidste bud på en lidt anderledes julekonfekt – lover at dette er sidste indlæg om jul! Jeg skal medbringe konfekt til juleaften hos min mor, og valget faldt på disse uimodståelige mundhapsere. Jeg har tidligere lavet hvide rocky road, så nu har jeg givet mig i kast med en mørkere udgave fyldt med pistacie, tranebær og små skumfiduser –  jul samlet i en mundfuld!

Husk at du kan være med i lodtrækningen om en kalender fra The Food Club – du skal blot smide en julehilsen i indlægget. Mange af Jer har allerede skrevet en hilsen, og jeg er helt overvældet af de søde ord og kærlige hilsner – af hjertet tak ♥

Rocky Road, ca. 18-20 stk.:

250 g mørk chokolade
60 g tørrede tranebær
75 g skumfiduser
50 g usaltede pistacienødder
20 g mandler
evt. 1 sukkerstok til pynt

Smelt chokoladen forsigtigt over et vandbad – sørg for at temperere chokoladen ordentligt (du kan læse mere her). Hak mandler og pistacienødder groft. Hæld den smeltede chokolade over nødder, skum og tranebær, og rør det hele godt sammen.  Hæld massen i en lille form/bradepande med bagepapir og pynt med knust sukkerstok. Sæt formen på køl i ca. 3 timer, hvorefter massen skæres ud i små tern og opbevares i en dåse på køl.

Rocky road kan sagtens laves med andre typer af nødder, knuste kiks og tørret frugt, så brug hvad du har i køkkenskabene – jeg garanterer, at de kommer til at smage godt!

 

Rocky Road Rules! was last modified: december 21st, 2012 by Ditte Ingemann
21 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Kalender-konkurrence
næste
Meget mere morgenmad

Mere af det samme

Bountykage

26. oktober 2014

Sure cupcakes

30. november 2011

Chokoladetærte med havsalt & rosmarin

25. april 2016

Ispinde med knuste jordbær

21. september 2014

Mmmmm, myslibar!

14. februar 2014

Søndagssødt

28. april 2013

Vaffelfest

26. marts 2017

Bagte chai-donuts med karamel

7. januar 2014

ØKOLOGISK KAGEFEST!

3. marts 2014

Mandler i lakridssvøb

23. november 2011

21 kommentarer

Stinne Thomsen 21. december 2012 at 20:34

For HULEN, de ser gode ud!!!! Hvilke skumfiduser bruger du? :-)

Svar
Ditte 21. december 2012 at 20:39

De smager også super godt! Jeg har tidligere brugt “hårde” skumfiduser fra Irma, men denne gang købte jeg en pose med blødt skum fra Tiger :-)

Svar
natalie - nataliechristina 21. december 2012 at 22:02

Nejnejnej hvor ser de der konfektstykker bare super lækre ud! namnamnam!!!!!

http://www.agoodiebag.blogspot.com – deltag gerne i konkurrencen ;)

Svar
Ditte 22. december 2012 at 07:02

Tak!

Svar
Beathe schieldrop 22. december 2012 at 07:48

Så fint!!!! Må umiddelbart forsøke selv!

Svar
Ditte 22. december 2012 at 07:56

TAK – glædelig jul!

Svar
lise.vestergaard 22. december 2012 at 11:03

Jeg elsker din blog ! Er på den hver dag!!!!:) glædelig jul!

Svar
Ditte 22. december 2012 at 11:22

Tak, hvor er du sød :-) Glædelig jul.

Svar
Birgit Mathiesen 22. december 2012 at 12:44

Eventyrligt smuk juleguf :)
Godt vi skal fejre juleaften sammen :)))
Juleknus moster Birgit

Svar
Ditte 22. december 2012 at 12:48

Jep, der skal guffes ;-)

Svar
Kristine 22. december 2012 at 17:14

Aiijjj .. Har lige akkurat lavet rocky road’s idag.. Men de her ser bedre ud! Og er vild sukker-top drys- ideen!
Glædelig jul.
Hvis nu man er så uheldig ikke at vinde din fine kalender (7-9-13) – kunne du så overveje at lave en lille produktion? :)
Kristine

Svar
Ditte 22. december 2012 at 19:43

Tak! Dejligt du kan lide min opskrift og min kalender :-) jeg offentliggør vinderen d. 25. december :-)

Svar
Inger 22. december 2012 at 17:40

Det ser så lækkert og indbydende ud, og jeg er ikke i tvivl om, det smager “så englene synger” MUMS :O)

Svar
Ditte 22. december 2012 at 18:52

De smager rigtig godt – glæd dig til mandag!

Svar
by Blikfang 22. december 2012 at 22:26

Jeg har lige lavet Rocky road igår både en med mørk og en hvid chokolade. Hold nu op det smager fantastisk og super nemt. (Har linket til dine Rocky roads) Taak for inspiration og god jul :-)

Svar
Ditte 23. december 2012 at 10:20

Fantastisk :-) Rigtig glædelig jul!

Svar
Sandra 17. februar 2013 at 11:23

Hej Ditte, Sikke en skøn blog du har :) Jeg vil prøve mig ad med disse Rocky Road og tænkte på om du smuttede mandlerne først eller brugte dem med skal på?

Svar
Ditte 17. februar 2013 at 11:50

God idé med Rocky Roads – de er gode! Jeg bruger mandler med skal, både fordi det smager godt og er nemt :-)

Svar
Birgit Mathiesen 6. august 2013 at 22:18

Det gode ved at sommeren er ved at svinde ud er..
at så laver jeg igen Rocky Roads :) Tænk positivt, har jeg lært :))
Uha, de smager bare såååå godt – og ja de er bare såååå flotte..
En fryd for øjet og en fryd for ganen..
Men vægten tør vi slet ikke snakke om :))))
Vi har netop nydt hjemmelavede Rocky Roads, mumme og guf guf :O)
Kærlig august hilsen, Birgit

Svar
Christine L. 30. september 2015 at 18:57

Hej Ditte, hvilken slags mørk chokolade har du brugt til opskriften? Her tænker jeg på kakaoprocenten.

Svar
Ditte Ingemann 30. september 2015 at 19:51

Jeg bruger en 85% eller 92% :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen