The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Grøn mandagKageSøde sager

Grøn Mandag / Energibarer med havtorn

af Ditte Ingemann 5. september 2016

barer
Så er det endnu engang blevet mandag, og det betyder at jeg vil dele en vegetarisk opskrift med jer. Jeg ved dog ikke helt om man kan kalde dette for en vegetarisk opskrift, for dagens opskrift er nemlig i den søde afdeling. Disse energibarer er både veganske, vegetariske, glutenfrie, mælkefrie, uden tilsat sukker og kan spises af alle :-) Barerne er fyldt med gode, sunde fedtstoffer og derudover er de proteinrige, da der tilsættes proteinpulver til barerne – hvis du er typen, der bruger penge på dyre proteinbarer eller lignende, så kan jeg virkelig anbefale at lave dem selv. Mine barer kan holde rigtig længe på køl, så lav en stor portion og snup en når du mangler et skud energi. 

energibarer
{ Energibarer med cashewnødder, chiafrø og havtorn } 
Opskrift fra Low Carb fra The Food Club
15-18 stk

Inspirationen til disse energibarer kommer fra bloggen ’Green Kitchen Stories’. Barerne smager skønt og har næsten konsistens som konfekt. Perfekt som en lille dessert.

150 g usaltede cashewnødder
100 g kokosmel
2 spsk chiafrø
50 g hamp proteinpulver
1 tsk ren vaniljepulver
15 bløde dadler, uden sten
5 spsk kokosolie
3-4 spsk god kakaopulver, evt. raw kakao
ca. 10 spsk vand

Topping:
frysetørrede havtorn (eller andre frysetørrede bær)

Kom alle ingredienserne i en foodprocessor, og blend indtil massen bliver ensartet. Vær tålmodig, det tager lidt tid. Hvis massen føles for tør, så tilsæt en smule mere vand. Fordel
massen i en form på ca. 20 x 22 cm, beklædt med bagepapir eller film og drys med havtorn. Stil formen på køl i ca. 1-2 timer, hvorefter den skæres ud i barer. Opbevar barerne på køl.

*****************
Min nye kogebog VEGETAR er netop udkommet, og i den forbindelse har jeg købt et lille parti bøger hjem som jeg sælger helt eksklusivt i min egen shop – hvis du vil have en signeret udgave af bogen, så skynd dig at bestille den nu. Læs mere lige her.

Grøn Mandag / Energibarer med havtorn was last modified: maj 25th, 2017 by Ditte Ingemann
0 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
VEGETAR
næste
Kåltacos med sprøde kikærter

Mere af det samme

Iskaffe med et strejf karamel

30. marts 2012

Crumblebarer med brombær

31. marts 2016

★ Glædelig jul ★ Konfekt på 5...

23. december 2017

Kærlighed til kiksekage

5. marts 2013

Chokoladebrownie med frosting

16. marts 2014

Raw brownies

8. september 2014

Dejlige dadelkugler

13. september 2012

Chokoladetærter med karamel

17. februar 2013

En lille snitte..

1. juli 2012

Hindbærsnitter med hjemmelavet hindbærmarmelade

7. april 2017

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen