The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Grøn mandagKageSøde sager

Grøn Mandag / Energibarer med havtorn

af Ditte Ingemann 5. september 2016

barer
Så er det endnu engang blevet mandag, og det betyder at jeg vil dele en vegetarisk opskrift med jer. Jeg ved dog ikke helt om man kan kalde dette for en vegetarisk opskrift, for dagens opskrift er nemlig i den søde afdeling. Disse energibarer er både veganske, vegetariske, glutenfrie, mælkefrie, uden tilsat sukker og kan spises af alle :-) Barerne er fyldt med gode, sunde fedtstoffer og derudover er de proteinrige, da der tilsættes proteinpulver til barerne – hvis du er typen, der bruger penge på dyre proteinbarer eller lignende, så kan jeg virkelig anbefale at lave dem selv. Mine barer kan holde rigtig længe på køl, så lav en stor portion og snup en når du mangler et skud energi. 

energibarer
{ Energibarer med cashewnødder, chiafrø og havtorn } 
Opskrift fra Low Carb fra The Food Club
15-18 stk

Inspirationen til disse energibarer kommer fra bloggen ’Green Kitchen Stories’. Barerne smager skønt og har næsten konsistens som konfekt. Perfekt som en lille dessert.

150 g usaltede cashewnødder
100 g kokosmel
2 spsk chiafrø
50 g hamp proteinpulver
1 tsk ren vaniljepulver
15 bløde dadler, uden sten
5 spsk kokosolie
3-4 spsk god kakaopulver, evt. raw kakao
ca. 10 spsk vand

Topping:
frysetørrede havtorn (eller andre frysetørrede bær)

Kom alle ingredienserne i en foodprocessor, og blend indtil massen bliver ensartet. Vær tålmodig, det tager lidt tid. Hvis massen føles for tør, så tilsæt en smule mere vand. Fordel
massen i en form på ca. 20 x 22 cm, beklædt med bagepapir eller film og drys med havtorn. Stil formen på køl i ca. 1-2 timer, hvorefter den skæres ud i barer. Opbevar barerne på køl.

*****************
Min nye kogebog VEGETAR er netop udkommet, og i den forbindelse har jeg købt et lille parti bøger hjem som jeg sælger helt eksklusivt i min egen shop – hvis du vil have en signeret udgave af bogen, så skynd dig at bestille den nu. Læs mere lige her.

Grøn Mandag / Energibarer med havtorn was last modified: maj 25th, 2017 by Ditte Ingemann
0 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
VEGETAR
næste
Kåltacos med sprøde kikærter

Mere af det samme

Let’s get ready to crumble!

9. juni 2012

Sommertærte med jordbær

18. juli 2014

Sundt bagværk!

9. oktober 2014

Krydret gulerodskage med mascarponecreme

10. januar 2017

Et sødt indslag

4. april 2013

RAW cheesecake med orange

24. januar 2014

Rabarbercrumble

14. maj 2017

Fastelavnsboller med vaniljecreme

7. februar 2015

Grøn Mandag / VEGETAR

8. august 2016

Kanelkage med nøddesmør

9. august 2017

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen