The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

DessertSøde sager

Sommerlig koldskål med citron ★

af Ditte Ingemann 8. juli 2014

sommer-koldskål

Hold da op, hvor har der været varmt i dag, og i kombination med feber er det næsten ulideligt….. Derfor måtte jeg i køkkenet og lave en omgang koldskål, da det var det eneste jeg havde lyst til. Jeg spiser som regel min koldskål med frisk frugt eller ristede speltflager i stedet for kammerjunkere. 

Koldskål med bær

{ Koldskål med citron, 4 pers. }

Ingredienser:
6 spsk skyr
6 dl kærnemælk
1 moden banan
3 spsk sukrin gold (du kan bruge alm. sukker eller flormelis)
skal fra 1 øko citron
1 tsk ren vaniljepulver

Speltflager:
2 dl speltflager
1 spsk kokosolie
2 spsk sukrin gold (du kan bruge sukker, honning eller farin)

Pynt:
friske jordbær

Kom alle ingredienserne til koldskålen i en blender, og blend, indtil koldskålen er tyk og glat. Smag til, og stil koldskålen på køl, indtil den skal serveres.

Kom speltflager, kokosolie og sukrin på en varm pande, og rør godt rundt, indtil speltflagerne bliver gyldne og sprøde – pas på de ikke får for meget. Tag dem af panden, og lad dem køle helt af.
Server koldskål med friske jordbær og et gavmildt drys af sprøde speltflager.

TIP: Prøv at tilsætte en smule hyldeblomstsaft til din koldskål – det smager dejligt og sommerligt!

hyld

 

Sommerlig koldskål med citron ★ was last modified: juni 7th, 2015 by Ditte Ingemann
4 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Spis dig igennem Roskilde Festival
næste
Chiagrød med kokosmælk

Mere af det samme

Nemme bounty-barer

13. november 2016

Pebermynte-sandwich

24. maj 2012

Cheesecake med peanut butter og saltet karamel

16. januar 2014

Grøn Mandag / Energibarer med havtorn

5. september 2016

Is med havtorn

26. august 2012

Sund mad på farten

29. maj 2016

Cashew Cheesecake

31. maj 2015

Franske fristelser

18. november 2015

Kys med kakao!

13. april 2013

Min mærkelige marengs

18. juni 2012

4 kommentarer

Librarian Lavender 8. juli 2014 at 23:53

This recipe looks really good, I need to translate that as I’m sure it’s going to taste amazing!

Svar
Ditte Ingemann 11. juli 2014 at 11:35

Thank you – it’s sooooo good :-)

Svar
Rikkeprikke 9. juli 2014 at 13:44

Koldskål er bare noget der virker, så hvorfor ikke også på feber :) God bedring i hvert fald.

Svar
Ditte Ingemann 11. juli 2014 at 11:35

Præcis – og tak :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen