The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Dessert

Ispinde med ingefær & kokos

af Ditte Ingemann 9. august 2013

ispinde

Forleden dag faldte jeg tilfældigvis over denne opskrift på ispinde med ingefær på Kinfolk’s website – jeg er stor fan af ingefær, så jeg måtte straks teste den. Jeg havde dog ingen frisk ingefær, men derimod en lækker honning fra HELT med ingefær, så den brugte jeg i stedet. Jeg valgte at komme en smule smeltet mørk chokolade på mine ispinde, men det kan sagtens undlades. 

ispinde med ingefær

Ispinde med ingefær, 4-6 stk.

1 ds kokosmælk
100 g honning, evt. med ingefær

75 g mørk chokolade 72%
hakkede nødder til pynt

Varm kokosmælk og honning op til kogepunktet – køl ismassen helt af inden den fordeles i ispindeforme. Kom ispindene på frost i min. 3-4 timer.
Hvis ispindene er svære at få ud af formene, så vent nogle minutter eller hold dem under det varme vand i kort tid indtil de løsner sig fra formen. Smelt chokoladen ved svag varme eller over vandbad – dyp ispindene i chokoladen og pynt dem med hakkede nødder.  Kom ispindene tilbage i fryseren indtil de skal spises.

kokosispinde

Ispinde med ingefær & kokos was last modified: august 19th, 2013 by Ditte Ingemann
5 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Pulled pork burgere med coleslaw
næste
Ny kogebog på vej ♥ et sødt indslag

Mere af det samme

Smagen af sommer

22. juni 2013

Ultra nem pæretærte

2. maj 2013

Banan “softice” med lakrids

26. juli 2014

Sund græskartærte med kanel

31. oktober 2015

Risalamande med 3 slags saucer

16. december 2016

Chokoladetærter med karamel

17. februar 2013

Lakrids Koldskål med Blåbær

10. maj 2011

ØKOLOGISK KAGEFEST!

3. marts 2014

Parfait med et pift lakrids

15. maj 2011

Ispinde med peanutbutter & havsalt

25. maj 2016

5 kommentarer

Diana 9. august 2013 at 12:46

Mums, hvor ser de gode ud. Hvor har du købt is-pindene/formene?

Svar
Ditte 9. august 2013 at 14:37

De smager rigtig skønt! Jeg kan simpelthen ikke huske hvor mine isforme er fra, men prøv at søg lidt rundt på nettet – er ret sikker på de kan købes mange steder :-)

Svar
Ditte 9. august 2013 at 14:44

Og nu kom jeg i tanke om det – IKEA :-)

Svar
Laura 9. august 2013 at 15:27

Hvordan lød opskriften med frisk ingefær? Kan jeg muligvis få et link? Jeg er nemlig også helt vild med ingefær og har en rest liggende :-)

Svar
Ditte 9. august 2013 at 15:35

De smager mega godt – her er et link: http://www.kinfolk.com/honey-ginger-coconut-popsicles/

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen