The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Søde sager

Et sødt indslag

af Ditte Ingemann 4. april 2013

Nu er det vist på tide med lidt sødt ovenpå alt den salatsnak :-) Jeg købte for kort tid siden et nyt vaffeljern og jeg er faktisk ret glad for det. Det gode ved vafler er, at der både kan laves søde og salte udgaver med sundt eller usundt tilbehør. Jeg har denne gang valgt at lave søde vafler med usundt tilbehør; nemlig karamel og chokoladecreme. 

Jeg valgte at servere mine vafler med en omgang hjemmelavet karamel af kondenseret mælk, hvilket er super lækkert og nemt at lave. Kondenseret, sødet mælk findes på små dåser i mange supermarkeder og tyrkiske grønthandlere. Derudover blev vaflerne serveret med hakkede hasselnødder og chokoladecreme aka. Nutella.

Sådan trylles kondenseret mælk om til karamel:
Tag dåsens etiket af og kom dåsen i kogende vand, hvor den skal hygge-simre i ca. 3 timer. Sørg for at dåsen hele tiden er dækket af vand. Efter 2,5 – 3 timer tages dåsen op, åbnes og karmellen hældes over i et rent glas og opbevares på køl.

Et sødt indslag was last modified: april 4th, 2013 by Ditte Ingemann
21 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Bogudgivelse
næste
Flødebolle-fest

Mere af det samme

Hurtige havregrynshapsere

22. april 2015

De dejligste dadelkugler

2. december 2012

De kære kokosmakroner

2. juni 2012

Sund banansoftice

23. juli 2016

Mmmmm, myslibar!

14. februar 2014

Sunde mandel-brownie kugler

7. juni 2015

Hjemmelavede (hippie) træstammer

29. november 2014

Lakridskonfekt

14. november 2011

Søndagssødt

28. april 2013

Næsten sunde Snickers

6. marts 2015

21 kommentarer

louiogbearnaisen 4. april 2013 at 16:55

HAPS, de ser gode ud og især med den topping :) Har selv lige smidt vafler op idag – opskriften herhjemme er altid med æggehvider vendt i til sidst, som giver skønne luftige vafler :) Og sammen med hjemmelavet brombærmarmelade, så er der ikke et øje tørt :) !

Svar
Ditte 4. april 2013 at 17:30

Åh ja, god idé med æggehvider til sidst – det vil jeg prøve næste gang :-)

Svar
Anita 4. april 2013 at 17:08

Yummi, hvor ser de bare lækre ud, og billederne er jo lige til at spise. Jeg skal da vist have købt et vaffeljern :)

Svar
Ditte 4. april 2013 at 17:30

Tak :-) du fortryder det ikke, hvis du køber et jern!

Svar
Monica Veideland 4. april 2013 at 18:27

Mums siger jeg bare :-)

Svar
Fashion_iCook 5. april 2013 at 11:16

always my favourite inspiration (your blog)!!!
congrats again and again :)

have a nice weekend!

xxxFiC.

Svar
Ditte 5. april 2013 at 13:12

Thanks a million – you’re so sweet :-)

Svar
Anne 5. april 2013 at 11:26

Hold op, hvor ser det dog bare lækkert ud :D

Svar
Ditte 5. april 2013 at 13:17

Tak, Anne!

Svar
Sofie P 5. april 2013 at 19:37

Nøj, hvor ser det fantastsisk godt ud! Det dersens kondenseret mælk – det lyder da helt vildt med at koge i 3 timer! Hvordan er karamellen så, bagefter? Sød og cremet?

Svar
Ditte 5. april 2013 at 19:56

Du må prøve det! Lækkert – sødt – cremet – himmelsk!

Svar
Birgit Mathiesen 6. april 2013 at 17:41

JUBII :O)
Jeg sidder netop med din skønne salat bog i hånden, vildt vildt vildt flot klaret :O)
Nu glæder jeg mig total meget til at komme igang med alle dine lækre salat opskrifter og i alle smukke farver..
Tusind Tak :))
Inspiration både for både øjet, for sjælen og appetiten :oP
Anbefales til alle salat nydere.. MUMME :O)
Solskins hilsner, Birgit

Svar
Ditte 7. april 2013 at 10:49

Dejligt du kan lide den – tusind tak. Håber du kan blive inspireret til at lave en masse gode salater. Rigtig god søndag til dig.

Svar
Birgit Mathiesen 6. april 2013 at 17:45

PS. Har prøvet din hvidkålssalat, kanon god :)
Utrolig enkel og utrolig lækker, perfekt vil jeg sige :))
Alle opskrifter SKAL afprøves .. alt imens kærlige tanker strømmer til dig ;o)

Svar
Ditte 7. april 2013 at 10:48

Skønt! Den er nemlig rigtig god :-)

Svar
Julie 8. april 2013 at 21:01

Lækkert! Den mørke tallerken på første (og sidste) billede – hvor er den fra? :-)

Svar
Ditte 9. april 2013 at 09:23

Den er fra Würtz keramik og er super fin!

Svar
Marta 14. juni 2013 at 22:10

Hej,
Elsker din foodstyling! Meget flotte billeder på din hele blogen!
Vafler – har du prøvet at tilbrede dem med gær istedet af bagepulver? Resultatet er fantastik. Jeg laver dem igen til imorgen. Kig her http://tallerkendk.blogspot.dk/2013/04/guddommelige-gr-vafler.html

God weekend!

Svar
Ditte 18. juni 2013 at 17:12

Mange tak, Marta – vil helt sikkert prøve at lave vafler med gær i stedet, tak for tippet.

Svar
Per 27. august 2018 at 21:35

Tak for en god inspiration.
Din foodstyling er jo verdensklasse – wow, hvor ser det flot ud.

Svar
Ditte Ingemann 28. august 2018 at 14:50

Tusind tak :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen