Jeg har ventet rigtig længe på netop denne dag, d. 1. september – for det er nemlig dagen, hvor min nye kogebog udkommer. Weeeeeeeeeeeee! Jeg ved, at I sikkert tænker; sikke mange bøger du udgiver – og ja, jeg har efterhånden skrevet en del bøger, men det betyder ikke at man holder op med at være spændt eller have sommerfugle i maven. Faktisk har jeg været rigtig nervøs omkring denne bog – nok mest fordi jeg er så utrolig stolt over den, og så har jeg knoklet utrolig hårdt! Men i dag er den ude i verden, og jeg håber og krydser fingre for at den bliver taget godt imod.
Jeg startede min dag med at være i Radio Nova, for netop at tale om bogen og sætte fokus på vegetarisk mad. For min bog handler jo (surprise) om vegetarisk mad. Jeg har de sidste mange år drømt om at lave en vegetarisk kogebog med hverdagsretter, som gerne måtte adskille sig fra mine tidligere bøger. Og min nye bog er anderledes på så mange måder – nyt format, nyt forlag og ny grafiker. Det er blevet en meget personlig bog og den er blevet præcis som jeg drømte om. Heldigvis har jeg fået god hjælp fra Politikens Forlag, og så har min meget dygtige mand, Søren, været grafiker og lavet bogens smukke layout.
Jeg vil fortælle en smule om bogens indhold og dele lidt smagsprøver fra den, og så håber jeg selvfølgelig at I har lyst til at købe et eksemplar, hvilket kan gøres direkte fra min egen shop, og ovenikøbet med en autograf i :-)
VEGETAR indeholder 140 opskrifter, så det er lidt af en moppedreng og er inddelt i følgende kapitler; Forrådskammer, Go’morgenmad, I skålen, I gryden, På tallerkenen, Til den lille sult og Til den søde tand – der er lidt for enhver smag og til enhver lejlighed. Der er alt fra kimchi og surdej til burger og “kødboller”. Anvend bogen til at lægge kødet helt på hylden. Eller, hvis du allerede er vegetar, til ny
18 kommentarer
Kære Ditte.
Kæmpe stort TILLYKKE med din nye bog – jeg modtog den i morges! Den er super flot, jeg glæder mig rigtig meget til at prøve rigtig mange af dine lækre og inspirerende opskrifter :-) Kanon flot layout – så også et stort TILLYKKE til din Søren!
Kh Inger
Kære Inger, Tusind tak – dejligt du allerede har fået bogen. Håber du bliver glad for den :-)
Bogen ser fantastisk ud! Stort tillyke. Jeg har et lille spørgsmål: giver du også vegansk muligheder for opskrifterne? (Jeg skal købe bogen alligevel).
1000 TAK – faktisk er der en del veganske opskrifter i bogen, og alle er markeret med VEGANSK. Der er ialt 140 opskrifter og 80 af dem er veganske – resten kan dog nemt laves til veganske udgaver :-)
Hej Ditte
Stort Tillykke med din smukke “Vegetar” udgivelse, WOW :o)
Jeg har netop modtaget din flotte nye bog i dag med posten..
og jeg glæder mig vildt meget til, at afprøve dine 140 lækre opskrifter :)
Godt her allerrede er weekend !!
Knus og hils fotografen ;-)
Kære Birgit,
Hvor er jeg glad for at du har modtaget bogen – håber du bliver glad for den, og vil gå på opdagelse i det grønne univers :-) God weekend.
Jeg har lige købt bogen på iBooks Store og jeg ELSKER den! SUPER.
Juhuuuuuuu – det er jeg glad for at høre :-)
Selv om jeg er mere end normalt glad for kød, må jeg indrømme, at det er en af de bøger, som jeg har glædet mig til. Mellem os, så synes jeg vegetarmad er mere udfordrende end at stege en stor bøf.
Jeg glæder mig til at dykke ned i bogen. Og endnu en gang har I lavet en uhyre smuk en af slagsen. Fedt at sige I :-)
Thomas
Tusind tak for de søde ord, Thomas – du har helt ret i, at vegetarmad er lidt mere krævende, men jeg har stor tiltro til dig ;-) Glæder mig til at vise dig bogen næste gang vi ses!
Ditte, ud fra de ovenviste billeder ser bogen virkelig flot ud! Stort tillykke til både dog og din mand!
Jeg er vild med at du sætter grøntsagerne i centrum.
Jeg spiser selv overvejende LCHF, selvom jeg stadig elsker og spiser en skive surdejsbrød med smør og smørbagte croissanter i ny og næ.
Nu hvor din nyeste bog er en vegetarkogebog, er retterne så udelukkende kun med grøntsager eller indeholder opskrifter også kulhydratkilder?
Mit næste “The food club” projekt er at afprøve opskrifter på de fyldte søde kartofler, som du postede den anden dag!
Kh,
Tanja
Tusind tak, Tanja. Min bog er en god blanding, for den indeholder rigtig mange grøntsager, men der er også retter med kikærter, linser, quinoa m.v. og min bedste opskrift på surdejsboller :-) Der er lidt for enhver smag, men fokus er på grønt og alle de fantastiske ting man kan lave med grøntsager. Håber du vil tjekke bogen ud :-)
Kære Ditte,
stort til lykke med den fine bog!
Jeg lavede din kålsalat med chia og kokos i går, og den var bare super duper.
Jeg glæder mig til at komme i gang med alle de andre opskrifter. Alt ser bare såååå lækkert ud!
Ha’ en rigtig god dag!
K.h.
Mette
Tusind tak, Mette – dejligt du allerede har testet en opskrift. Rigtig god dag til dig. Kh Ditte
Jeg har lige modtaget din nye bog, og hold nu op, hvor er den smuk og inspirerende! Glæder mig til at komme igang med at lave det hele :-) Tak for fantastisk inspiration og en dejlig tilgang til lækker, sund og nærende mad.
Tusind tak, Karin – dejligt du kan lide min nye bog :-)
Kære Ditte Ingemann
Jeg gav mig selv din nye bog VEGETAR i julegave og var mere spændt på den, end noget andet under juletræet. Jeg skriver dette med armene højt oppe- fordi det er næsten uden undtagelse, spændende og velsmagende opskrifter du har lavet. Det er desuden første gang jeg køber en kogebog, hvor der er mere end 3 opskrifter som jeg kan li. Din sans for anderledes sammensætninger er virkelig unik. Jeg har allerede nu har lavet 14 opskrifter fra bogen og det næste jeg skal lave er fermentering .Det er svært at købe øko- kinakål, men kan jeg ikke bare bruge øko-hvidkål ?
Jeg har et spørgsmål til dig om hvordan jeg bedst laver de spændende kager vegansk, hvis det er muligt? Har læst om loppefrø, hørfrø og chiafrø- ægggeerstatning, som jeg må ha afprøvet.
Så med det tempo, har jeg jo snart fået lavet de fleste opskrifter og venter spændt på hvad du udgiver næste gang ?
Begejstrede hilsner
Janne
Janne
Kære Janne, Sikke en dejlig besked – jeg er så glad for at du kan lide min bog, og hvor er det sejt, at du allerede har lavet 14 opskrifter – WOW… jeg må indrømme, at jeg også selv er meget glad for den :-) Skal du igang med kraut eller kimchi? Jeg bruger ofte æg når jeg bager, da jeg ikke spiser vegansk, men du kan netop lave en slags “chia-æg” eller “hørfrø-æg”, som kan binde ligesom æg, dog uden samme hæveeffekt. Men du må prøve dig frem og finde nogle gode opskrifter på nettet :-) Hold mig endelig opdateret når du kommer igang med fermenteringen.