The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Vegetar

Mos af tre slags bønner

af Ditte Ingemann 29. november 2011

En ny version af den klassiske kikærtemos/humus, som opstod da jeg ikke kunne skaffe kikærter, men derimod fandt en bønnesymfoni på dåse. Symfonien bestod af; øko soja-, black eyed- og adzukibønner.

Dåsens indhold blev blendet med olie, spidskommen, hvidløg, chili, salt og citron og blev en ganske vellykket dip til mine gæster.

Mos af tre slags bønner was last modified: juli 14th, 2013 by Ditte Ingemann
0 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Knækbrød i stjerneform
næste
Sure cupcakes

Mere af det samme

Blomkål & Cabbage Karma

17. oktober 2018

Quinoa & Blomkål

31. oktober 2013

Fantastiske Falafel

2. januar 2012

Vegetariske boller i karry

1. november 2018

Risotto & rejsetanker…

18. maj 2013

Curry med blomkål og andre gode sager

28. oktober 2012

Ristede pastinakker med sød tahindressing

20. oktober 2016

Vintersuppe med rødbede

20. november 2013

Spicy gulerodssuppe med sprøde kikærter

13. september 2017

Bagte gulerødder med rød dukkah

7. maj 2017

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen