The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Bagværk

Knækbrød i stjerneform

af Ditte Ingemann 27. november 2011


Både min mand og jeg er blevet afhængige af disse knækbrød, så de bliver konstant produceret og spist. Min seneste produktion, blev en mere kreativ version med sjove faconer. Min stjerneform lå og samlede støv, så det var på tide, at den blev brugt til noget fornuftigt. Min søde svigerinde havde givet mig det sejeste stempel, som kan bruges til f.eks. cookies, men nu også til knækbrød.

Knækbrød

Frø

Dittes knækkere, ca. 12-15 små knækbrød:

60 g. kerner – vælg dine favorit kerner og frø
75 g. havregryn, finvalset
75 g. grahamsmel eller f.eks. fuldkornsdurum
1 tsk. salt
1 dl. vand
1 tsk. bagepulver
1 spsk. olivenolie

1 æg til at pensle med

Kom havregryn, mel, frø, kerner salt og bagepulver i en skål og tilsæt vand og olie. Rør det hele godt sammen – dejen skal være en smule klistret.

Rul dejen ud mellem to stykker bagepapir og rul dejen indtil ca. 3 mm. Fjern det øverste stykke papir og skær dejen ud i passende knækbrødsstørrelse. Læg dem på en bageplade med papir. Pensl dem med æg og drys evt. med frø eller kerner.

Bages i ca. 20 minutter ved 200 grader.

Knækbrød

Knækbrød i stjerneform was last modified: juli 14th, 2013 by Ditte Ingemann
2 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
En bid brød
næste
Mos af tre slags bønner

Mere af det samme

Sprøde scones med lakrids & karamel

7. marts 2012

Fredagsfranskbrød

2. juli 2011

Surdejs-nirvana

21. april 2012

Surdejsboller med ølandshvede

7. august 2014

Kokosbrød med banan

27. marts 2016

Manitoba

8. april 2012

Brød – brød – brød

17. januar 2015

Brændende rugbrød

22. april 2012

Så er der speltboller

22. januar 2012

{ surdejsbrød }

17. juli 2013

2 kommentarer

Birgit Mathiesen 27. november 2011 at 18:59

Smadder god ide, godt du både har fantasien og kreativiteten i tip top stjerne form :O)
Jeg vil lave stjerne knækbrød til vores julefrokost, som “kiks” til osten :))
Knuss

Svar
Monica Nørregaard Andreasen 18. august 2020 at 17:14

Hej Ditte
Selvom det er noget tid siden, du har lavet disse knækbrød så vil jeg høre om man kan lave dem med speltmel istedet for det mel du foreslår

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen