I går var lidt en speciel dag, for min kogebog “Sunde Søde Sager” udkom i Tyskland. Det er helt mærkeligt at min lille bog nu er draget til udlandet, men jeg håber den kommer til at klare sig godt. Bogen har fået den sejeste titel “Natürlich süss & himmerlisch lecker”, og nu håber jeg bare den falder i tysken’s smag :-)
Min bog kan naturligvis også stadig købes herhjemme på dansk i de fleste boghandlere eller lige her hos Saxo. “Sunde Søde Sager fra The Food Club” er delt op i 7 kapitler og indeholder mere end 75 opskrifter på sundt sødt. Alle bogens opskrifter er uden hvidt, raffineret sukker og hvedemel, og hvis du enten spiser efter LCHF- eller Paleo-principperne, så er en del af opskrifterne forsynet med et ikon, så du trygt kan give dig i kast med dem. Hvis du blot er ude efter at reducere dit sukkerindtag og fx fokusere på at få en smule mere fuldkorn, så er der også noget for dig. Der er både opskrifter til de voksne, et kapitel til de sunde, søde børn og masser af glutenfrie lækkerier. Min bog skal ikke betragtes som en slanke- eller sundhedsbog, og bogens opskrifter skal selvfølgelig nydes i begrænsede mængder, da energiindholdet stadig er højt. Så nyd med måde, og bliv i godt humør.
For at fejre min tyske udgivelse kommer her en opskrift fra bogen på de dejligste cookies med mørk chokolade og havsalt.
{ Saltede chocolate chip cookies } 14 stk. Glutenfri:
Ingredienser:
125 g mandelsmør
125 g jordnøddesmør
2 æg
½ tsk bagepulver, brug evt. glutenfri bagepulver
4 spsk boghvedeflager el. boghvedemel
100 g yaconsirup (andre typer af sirup kan bruges)
75 g mørk chokolade
Topping:
havsalt
Pisk mandel- og jordnøddesmør godt sammen med æg. Tilsæt bagepulver, boghvedeflager og sirup, og ælt dejen godt sammen med hænderne. Hak chokoladen groft, og ælt den i dejen. Del dejen i 14 stykker og tril dem til små kugler – læg dem på en bageplade med bagepapir. Tryk kuglerne flade, og drys med et nip havsalt på hver cookie.
Bag kagerne i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter, eller indtil de er gyldne. Lad dem køle helt af inden servering. Kagerne er bedst samme dag, men kan også sagtens opbevares i en tætsluttet dåse i nogle dage.
Her kommer lidt flere smagsprøver fra Sunde Søde Sager:
14 kommentarer
Det er da bare virkelig sejt! Tillykke med den tyske udgivelse :-)
Tusind tak, Louise
Et kæmpe stort tillykke! Det er så sejt og flot! Jeg er vild med titlen :)
Kh. Maria
TAK – jeg er også vild med den seje titel ;-)
TILLYKKE :-) Super flot, og ja, en sej titel!
Kh Inger
Tusind tak :-)
stort tillykke – super sejt at du nu er international
TAK, Camilla!
T I L L Y K K E ! Kan lige se den stå på hylderne i en boghandel (eller bedre hjemme i køkkenet naturligvis) i Berlin…
Det kunne være at anskaffelsen af Sunde sødesager skulle være på tysk? – Kan den købes i DK eller på nettet?
Den kan ikke købes på tysk i DK, men den kan bestilles lige her: http://www.thorbecke.de/natuerlich-suess-himmlisch-lecker-p-2005.html
Tillykke med at din bog udkommer i Tyskland
Mange tak, Mette
Sehr schön Ditte
Taaaaaaak :-)