The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Aftensmad

Wok With Me

af Ditte Ingemann 16. maj 2011

Wok er noget af det hurtigste mad der kan bikses sammen og derfor står wok ofte på menuen hos mig. Det kan laves på så mange forskellige måder, at man aldrig bliver træt af det. Man kan variere grøntsagerne, kødet og krydderierne – kun fantasien sætter grænser, så wok amok! 

Idag blev det wok med kylling vendt i hoisinsauce, nudler, radiser, forårsløg og selvfølgelig masser af chili og koriander.

Stærkt, smukt og skønt!

Wok With Me was last modified: juli 15th, 2013 by Ditte Ingemann
0 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Parfait med et pift lakrids
næste
banana-banditter

Mere af det samme

Min ven, Hr. Græskar

18. oktober 2012

Fisk & Fritter – Low Carb

10. februar 2015

Tacos med BBQ-blomkål

26. december 2016

Majs -fodbold- fritter

17. juni 2012

Mine bedste falafler

12. april 2014

Smuk ærtesuppe

25. januar 2011

Fuldkorns-frokostpizza

2. september 2012

White Pizza!

16. april 2011

Spis kål!

1. marts 2012

Aftensmad med asparges

1. juli 2011

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen