The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Aftensmad

Risotto i regnvejr

af Ditte Ingemann 18. oktober 2011

Egentlig skulle aftenens menu bestå af perlebyg-risotto med rosenkål, men Netto kunne ikke levere varerne, så det blev til almindelig risotto med bagt græskar, rosmarin, pinjekerner og et stykke svin som sidevogn. Det blev en ganske velsmagende ret og til at komplementere retten kom der mørk øl på bordet brygget af min venindes mand, hvilket han gør meget vellykket.

Jeg er vild med bagte grøntsager i risotto, især græskar og knoldselleri, som bliver meget sødelig ved bagning. For at risottoen virker knap så tung kommer jeg revet øko citronskal i, så der er styr på balancen. Risotto er jo en genial ret, for man kan komme ALT i, ja næsten alt og så passer det til det meste kød og fisk. That´s my kind of food…

Udover det gode måltid er jeg meget begejstret over, at jeg langt om længe har fået mit makroobjektiv til mit kamera og det betyder, at en hel ny verden åbner sig. Derfor undskylder jeg de mange billeder, men det kan være svært at styre sig. Så selvom risotto og koteletter i mørke ikke er de bedste modeller, kom der nogle udemærkede billeder ud af dagens mad-seance.

Øl - Boldsen Bryg

Risotto i regnvejr was last modified: juli 10th, 2013 by Ditte Ingemann
2 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Søndagssaft
næste
Ostemadder med ged

Mere af det samme

Mexi-burger med sorte bønner og chili mayo

30. oktober 2017

Grillede naan-pizzaer med figner & parmaskinke

21. maj 2017

Anders Ands nordiske pølseret

21. februar 2013

Laksefarvet mad

21. september 2013

Grillede rejer med ananassalsa

10. september 2017

Grillmad på gas

19. maj 2016

Fisk på menuen

27. januar 2016

5 efterårsopskrifter med græskar

15. oktober 2018

Rød “risotto”

16. oktober 2012

Boller i karry

7. april 2016

2 kommentarer

Birgit Mathiesen 19. oktober 2011 at 07:20

Hej Ditte
Tillykke med dit nye makroobjektiv til kameraet, det fortjener både du og alt din lækre mad :O)
Rigtig god fornøjelse med de vidunderlige billeder fremover..
Kh. Birgit

Svar
Ditte 19. oktober 2011 at 07:40

Mange tak Birgit. Jeg er også meget glad for det. Der skal nok snart komme flere billeder :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen