The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Vegetar

Ostemadder med ged

af Ditte Ingemann 20. oktober 2011

Jeg er temmelig vild med gedeost og har fundet en ost, som er super god, både kold og varm. Det er en økologisk gedeost fra Tebstrup og osten er mild, syrlig og fast. Meget meget lækker ost, og kan oven i købet fåes i min lokale Netto.

Idag bestod min frokost af nogle halvtørre boller, peberfrugt, rosmarin og gedeost, som røg en tur i ovnen og blev indtaget i sofaen til et af de utallige madlavnings-programmer, der vises i tv for tiden. Det er skønt med en fridag!

Hvis man ikke er så pjattet med gedeost og gerne vil prøve at spise det, vil jeg anbefale at starte ud med en mere fast gedeost, som jeg personligt ikke synes smager så meget af “ged”. De cremede gedeoste kan godt smage meget fyldigt, hvis man ikke er vant til smagen, for gedeost smager specielt, men på den rigtig gode måde. Så hop ud i det – prøv evt. med disse gode madder!

Ostemadder med ged was last modified: juli 15th, 2013 by Ditte Ingemann
GedeostTebstrup
1 kommentar
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Risotto i regnvejr
næste
Mandelsmør

Mere af det samme

Spis mere kål – spicy kålsalat!

14. januar 2013

Sprøde squashfritter med avocaodcreme

18. september 2018

Kraut med æble, ingefær og fennikel

23. oktober 2015

Fuldkorns-frokostpizza

2. september 2012

Pakora med yoghurtdip

10. april 2017

Nem hummus på tre måder / Salatsnedker

25. august 2018

Grønt juletilbehør

14. december 2017

Bagte gulerødder med rød dukkah

7. maj 2017

Grillede aubergineruller med quinoafyld

5. juli 2015

gedegalettes med rødbede & ramsløg

12. august 2012

1 kommentar

Birgit Mathiesen 20. oktober 2011 at 17:40

Hej Ditte
UHM… vi er også vilde med gedeost, spiser det meget i Frankrig-
Så tak for tippet vedr. netto og så afsted imorgen :)
Kh. Birgit

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen