The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Salat

Søndagssalat / Kål med blåbær & avocado

af Ditte Ingemann 24. september 2017

Jeg er netop hjemvendt efter en uges “sommerferie” i Grækenland og hold nu op, hvor har det været skønt, afslappende og tiltrængt. Selvom maden er vidunderlig i Grækenland, så savner jeg altid at komme hjem i mit eget køkken og lave min egen mad. I dag skal jeg pakke ud, svare på mails og lave masser af mad – mere specifikt; salater. Og nu vi taler om salater, så vil jeg lige give jer et godt tip om min nye kogebog SALATSNEDKER, som kan købes på bl.a Saxo.com til en virkelig fin og overkommelig pris. Så hvis du mangler ny inspiration til salater og til at spise flere grøntsager, så synes jeg du skal slå til nu. 

{ Fyldig måltidssalat med blåbær, avocado & mandler }
2–4 personer

2 dl perlespelt eller hvid quinoa
½ spidskål, 200 g
2 modne avocadoer
150 g blåbær
75 g mandler, ristede

Dressing:
4 spsk olivenolie
2 spsk æblecidereddike
1 spsk sennep
salt og peber

Skyl speltkernerne eller (quinoa) grundigt og kog dem i letsaltet vand i ca. 10 minutter, til de er møre, men gerne stadig har en smule bid. Hæld den færdigkogte spelt i en sigte og lad den køle og dryppe af. Snit spidskålen helt fint – brug evt. et mandolinjern.

Pisk ingredienserne til dressingen sammen og vend den godt rundt i den lune spelt. Vend kålen rundt i blandingen. Skær avocadoerne ud i små tern og vend dem forsigtigt i salaten sammen med blåbær og hele, ristede mandler. Server salaten med det samme, så mandlerne forbliver sprøde.

Søndagssalat / Kål med blåbær & avocado was last modified: september 24th, 2017 by Ditte Ingemann
2 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Glutenfrie muffins på tre måder
næste
Tour de Thy med Opel Crossland X

Mere af det samme

Grønne måltider

15. maj 2015

Vind Salatsnedker

24. august 2017

Blomkål & Asparges

4. august 2013

Salat til morgenmad!

3. juli 2013

Rosenkål & Rødkål

31. januar 2018

Salat med grillet broccoli & ingefærdressing

19. august 2017

Spicy rosenkål med Cabbage Karma

9. november 2018

Dobbelt op på salater

14. november 2012

Kål-cæsarsalat

13. december 2016

Sommersalat med grillede æbler & syltede rødløg

18. juni 2017

2 kommentarer

Christiann 30. september 2017 at 17:26

Looks totally delish! Must try :) CK

Svar
Kiki 24. oktober 2017 at 18:26

Mums elsker quinoa! Dejligt med et sundere bud på en lækker frokost. Vi har på min arbejdsplads, haft den udfordring at finde en frokostordning som er både sund og lækker, men har nu fundet catering firmaet Nordic Catering, som leverer denne lækre og nærende frokostordning: http://www.nordiccatering.dk/frokostordning.aspx
Det har vist sig at være et virkelig godt valg, når nu vi er nogle der ikke selv lige laver sådan en lækker frokost som din og hiver med på arbejde ;)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram


Fatal error: Cannot use object of type WP_Error as array in /var/www/thefoodclub.dk/public_html/wp-content/plugins/instagram-slider-widget/instaram_slider.php on line 971