The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Kage

Glutenfrie muffins på tre måder

af Ditte Ingemann 16. september 2017

Hvad er hyggeligere og lækre end en nybagt muffin – jeg kan ikke komme i tanke om meget, som kan stikke det. Jeg har lavet tre slags muffins, som faktisk består af den samme grunddej, men piftet op på hver sin måde. Kagerne er ikke super søde, så hvis du ønsker en sødere kage, så kan du selv justere med mere sødme. Mon du kan gætte hvilken en der er min favorit?

Muffins med blåbær & ingefær , 8 stk

150 g alm. mandelmel
2 tsk bagepulver
1 tsk stødt ingefær
1 tsk stødt kardemomme
1 nip salt
1 moden banan
3 æg
50 g kokosolie, smeltet
100 g frosne blåbær

Bland mandelmel, bagepulver, ingefær, kardemomme og salt sammen i en skål. Mos bananen og bland den med æg og kokosolie. Rør de våde ingredienser sammen med de tørre og vend tilsidst blåbær i dejen. Rør det hele godt sammen, fordel dejen i 8 muffinforme, og bag kagerne ved 200 grader i ca. 20 minutter. Ønsker du en sødere kage, så tilsæt 4 spsk ahornsirup til dejen.

Muffins med abrikoser & orangeblomst, 8 stk

150 g alm. mandelmel
2 tsk bagepulver
1 nip salt
3 æg
50 g kokosolie, smeltet
1 tsk orangeblomstvand
4 spsk ahornsirup
3 friske abrikoser

Bland mel, bagepulver og salt sammen i en skål. Pisk æg sammen med kokosolie, orangeblomstvand og sirup. Rør de våde ingredienser sammen med de tørre og vend tilsidst små stykker af abrikoser i dejen. Rør det hele godt sammen, fordel dejen i 8 muffinforme, og bag ved 200 grader i ca. 20 minutter.

Muffins med kirsebær & crumbletop, 8 stk

150 g alm. mandelmel
2 tsk bagepulver
4 spsk kokossukker
2 spsk kakaonibs
1 nip salt
3 æg
50 g kokosolie, smeltet
150 g kirsebær

Topping:
4 spsk havregryn
4 spsk kokossukker
4 spsk blødt kokosolie

Bland mel, bagepulver, kokossukker, kakaonibs og salt sammen i en skål. Pisk æg sammen med kokosolie. Rør de våde ingredienser sammen med de tørre og vend tilsidst halve, udstenede kirsebær i dejen. Rør det hele godt sammen, fordel dejen i 8 muffinforme.

Rør havregryn, kokossukker og kokosolie sammen i en lille skål og fordel en skefuld af blandingen på toppen af hver muffin. Bag kagerne ved 200 grader i ca. 20 minutter.

 

Glutenfrie muffins på tre måder was last modified: september 24th, 2017 by Ditte Ingemann
4 kommentarer
1
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Spicy gulerodssuppe med sprøde kikærter
næste
Søndagssalat / Kål med blåbær & avocado

Mere af det samme

Bountykage

26. oktober 2014

Sød søndag

4. oktober 2015

Lakridsmacarons med karamel!

28. marts 2013

Chokoladekage med kirsebær

15. juli 2015

4 års fødselsdag

28. juli 2014

Sankt Hans kage

22. juni 2015

Jagten på cookie’en

30. august 2012

Så blev det endelig fastelavn

5. februar 2013

Citron-donuts!

25. september 2012

Cookie-sandwich med stempel!

9. december 2012

4 kommentarer

Malou 16. september 2017 at 20:34

Hej. De ser super lækre ud! :) Jeg har en lille forespørgsel, da jeg kan se, at de jo faktisk er glutenfri. Det ville være super rart hvis du skrev, at de er glutenfri eller brugte et tag med glutenfri. Så dukker opskriften nemlig op, når man søger på glutenfri bagning på google :)

Svar
Ditte Ingemann 24. september 2017 at 11:07

Tak for tippet – det skal jeg bestemt have i tankerne. Kh Ditte

Svar
Mathilde 24. september 2018 at 17:54

Så nogle figenmuffins, som så gode ud!
Kan ikke finde den opskrift…

Svar
Ditte Ingemann 24. september 2018 at 18:07

Altså set her på bloggen? Tænker du på denne: https://www.thefoodclub.dk/fuldkornsmuffins-figner/

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen