The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Aftensmad

Deller i curry

af Ditte Ingemann 23. november 2010

Jeg er ikke stor fan af den gamle klassiker boller i karry, så derfor har jeg prøvet at lave retten lidt moderne med et asiatisk pift. 

Her til aften lavede jeg en helt almindelig frikadellefars og tilsatte rød chili og basilikum.
Da de var færdigstegte tog jeg dem af panden, kom karry, chili, limeblade og kokosmælk på panden. Da saucen havde kogt et par minutter smagte jeg til med soja, sukker, limesaft, frisk koriander og en smule peanutbutter.
Inden servering lagde jeg dellerne op i saucen og varmede det hele godt igennem og dryssede med ekstra koriander.

Som tilbehør lavede jeg karryris, som smager langt bedre end almindelig hvide kedelige ris. Start med at svitses karry af i en gryde med en del olie, tilsæt hvidløg, et finthakket løg og salt. Når det hele er svitses godt tilsættes risene og det hele vendes sammen. Dernæst tilsættes vand og risene koges som man normalt ville gøre det. Når risene er færdige vendes små stykker af rød peberfrugt i – så har man nogle meget velsmagende og flotte ris, som passer til det meste.

Deller i curry was last modified: april 7th, 2016 by Ditte Ingemann
0 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
You´ve gotta love cake!
næste
Boller op, boller ned, boller i min mave

Mere af det samme

Curry med blomkål og andre gode sager

28. oktober 2012

3 retters menu (low carb)

1. april 2015

F for falafel

29. august 2013

Electrolux Grand Cuisine

8. november 2015

Sprøde tundeller og smuk figensalat

29. oktober 2012

Salater på en søndag…

4. november 2012

Risotto med græskar & salvie

27. november 2012

Spis dig sund

22. juni 2014

Grillede naan-pizzaer med figner & parmaskinke

21. maj 2017

Sprøde squashfritter med avocaodcreme

18. september 2018

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen