The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Aftensmad

Grillet surdejsbrød med ricotta & grillet agurk

af Ditte Ingemann 28. maj 2017

Jeg håber I har haft en dejlig weekend og forhåbentlig været ude og nyde det gode vejr. Jeg har desværre arbejdet, men heldigvis går jeg ferie i møde, så det er lige til at holde ud. I aften skal jeg grille og nyde aftensolen på min terrasse – menuen er dog ikke på plads endnu, men det kunne meget vel blive disse surdejshapsere med ricotta, laks og grillet agurk – sommer samlet i én mad. 

Jeg har endnu engang teamet op med Kosan Gas og udviklet nogle meget nemme opskrifter til grillen. For mig er det på en eller anden måde nemmere at grille end at stå i køkkenet og have gang i forskelllige gryder, pander og ovnen – jeg er i hvert fald blevet utrolig glad for min gasgrill og jeg opdager hele tiden nye måder at bruge den på. Kosan Gas har samlet en masse lækre grillopskrifter, som du kan tjekke ud lige her på deres website.

{ Grillet surdejsbrød med ricottacreme, røget laks & grillet agurk }
4 personer

½ agurk
8 skiver surdejsbrød
olivenolie
1 ½ dl ærter
2 stilke mynte

Creme:
125 g ricotta
75 g feta
skal fra ½ økologisk citron
sort peber

Topping:
8 skiver røget laks
olivenolie

Skær agurken ud i skiver. Pensl brødene med olivenolie og grill dem på en varm grillpande eller grill indtil de er sprøde og har fået flotte grillstriber. Gril agurkerne kort tid på hver siden indtil de får flotte grillstriber.

Rør ricotta sammen med feta og citronskal til en glat creme, og smag til med sort peber.

Smør hver skive brød med ricottacreme, fordel ærter, agurkeskiver, røget laks og mynteblade ovenpå. Inden servering kommes en smule god olivenolie over brødene.

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Kosan Gas og er et sponsoreret indlæg.

Grillet surdejsbrød med ricotta & grillet agurk was last modified: maj 29th, 2017 by Ditte Ingemann
0 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Fermenteret ketchup & BBQ-KRAUT
næste
Vil du spise hos mig?

Mere af det samme

Min ven, Hr. Græskar

18. oktober 2012

Min (næsten) perfekte pizza

4. januar 2012

Påskepizza

3. april 2012

Vegetariske boller i karry

1. november 2018

Tacos med BBQ-blomkål

26. december 2016

Farverigt festmåltid

10. juni 2015

Tarteletter med hvide asparges

28. maj 2015

Sommerpizza med pesto

14. august 2012

Vegetarburgere til weekenden

7. marts 2014

Grøn pizza & fladbrød

2. juli 2015

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram


Fatal error: Cannot use object of type WP_Error as array in /var/www/thefoodclub.dk/public_html/wp-content/plugins/instagram-slider-widget/instaram_slider.php on line 971