The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Salat

Rødkålssalat til julebordet

af Ditte Ingemann 19. december 2015

salat

I går var jeg i Go’morgen Danmark og lave 3 forskellige rødkålssalater, som alle passer perfekt på julebordet. Jeg vil dele min favorit med jer; rødkålssalat med gedeost, mynte, granatæble og tahindressing. Selvom salaten ikke lyder specielt juleagtig, så synes jeg virkelig I skal give den en chance. 

salat-til-jul

{ Rødkålssalat med tahindressing }
tilbehør til 4 personer

1/4 rødkål
1 spsk olie
4 spsk pinjekerner
1 bdt mynte
½ bdt bredbladet persille
kernerne fra 1 granatæble
50-75 g fast gedeost

Dressing:
1 spsk tahin
3-4 spsk olivenolie
skal fra 1 øko citron
saft fra ½ citron
salt

Skær rødkålen i meget tynde strimler. Varm olie op i en pande og steg kålen i et par minutter indtil den falder en smule sammen. Kom den lune kål på et stort fad.
Rist pinjekerner på en tør, varm pande indtil de er gylden. Hak krydderurterne fint, og kom dem på fadet med kålen – drys med pinjekerner, granatæblekerner og små stykker af gedeost.

Rør ingredienserne til dressingen godt sammen – smag til. Fordel dressingen over salaten og servér med det samme.

julesalat

Rødkålssalat til julebordet was last modified: december 19th, 2015 by Ditte Ingemann
4 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Hjemmelavet chokolade
næste
En tidlig julegave?

Mere af det samme

Grøn Mandag / Auberginesalat

22. august 2016

Mine 10 bedste vintersalater

10. januar 2016

Pulled pork burgere med coleslaw

7. august 2013

Low Carb Grønt

8. april 2015

Kålsalat med kokosbacon

2. september 2017

Ny kogebog på vej / Salatsnedker

18. juli 2017

Salat til morgenmad!

3. juli 2013

Kål-cæsarsalat

13. december 2016

Økologisk appelsinsalat – perfekt til julemaden

6. december 2018

Aftensmad med asparges

1. juli 2011

4 kommentarer

lovisen 19. december 2015 at 16:23

Hvor lyder det lækkert, er virkelig pjattet med kål og tahin, det må prøves sammen. Kan man erstatte geden med feta?

Svar
Ditte Ingemann 19. december 2015 at 16:58

JA – helt sikkert :-)

Svar
Mette Jensen 22. december 2015 at 11:58

Åh, det ser super lækkert ud! Skønt med en lidt utraditionel rødkålssalat. Den skal helt sikkert afprøves dette år.

Svar
Helene 24. december 2015 at 23:27

Hvor er skålen fra? :)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen