The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Salat

Sommersalat og et forsinket skål fra Roskilde

af Ditte Ingemann 13. juli 2013

For mig er sommer lig med salater – i min kogebog er alle opskrifterne udstyret med et ikon, som indikerer hvilken årstid salaten tilhører, så der er salater til hele året. Men her får I en skøn og nem sommersalat, som passer perfekt til et stykke grillet kød eller fisk, for hos mig står denne weekend nemlig i grillens tegn.  

Jeg har ikke præcise mål på salaten, men det gode ved salater er jo, at det hele ikke behøver være så præcist – så føl og smag dig frem.

{ Salat med blommer & edamamebønner }

emmer (kan erstattes af perlespelt eller perlebyg )
blommer
radiser
ristede mandler og pinjekerner
edamamebønner

olie/eddike-dressing

Sidste weekend deltog jeg i årets Roskilde Festival, som vist må være en af de mest omtalte begivenheder i Danmark, i hvert fald i blogverdenen, så jeg vil gøre det kort :-)

Det er efterhånden nogle år siden jeg sidst har været på Roskilde Festival og der er sket en del, især på mad-området. Hvis man bare er en smule interesseret i mad, så er Roskilde Festival tilsyndeladende stedet at befinde sig, og man kan spise alt fra morgengrød, paleo hotdogs, sushi til biodynamiske pandekager. Festivalen har øget fokus på økologi og bæredygtighed, hvilket den skal have stor ros for. Jeg fik masser af god mad, men også en stor del som ikke er nævneværdig – tilgengæld synes jeg de serverer en god øl og dejlige drinks- hurra for det. Musikken var super fed og jeg blev positivt overrasket, hvilket altid er dejligt. Specielt hørte jeg nogle virkelig gode koncerter på både Cosmopol-og Odeon-scenen.

For mig handler Roskilde Festival først og fremmest om musikken, så jeg ser spændt frem til næste års program.

 

Sommersalat og et forsinket skål fra Roskilde was last modified: august 16th, 2016 by Ditte Ingemann
4 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Citronkage aka. Citronmåne
næste
{ surdejsbrød }

Mere af det samme

Pulled pork burgere med coleslaw

7. august 2013

Lun græskarsalat

21. september 2016

Jeg elsker ost!

14. juli 2016

Grillede salater

26. august 2016

Salatsnedker

16. august 2017

Aftensmad med asparges

1. juli 2011

Pink passion – luksussalat med bagte tomater...

3. april 2017

Solgul salat med majs

19. august 2013

Søndagssalat / Kål med blåbær & avocado

24. september 2017

Salater fra The Food Club

14. februar 2013

4 kommentarer

Mikala 13. juli 2013 at 18:27

Hi, Har lige faaet din FLOTTE kogebog tilsendt af min soede veninde – jeg bor I England, og har laenge ville have din kongebog……. fantastiske salater – fantastisk layout – flotte fotografier!! Bagte din citron maane kage forleden fra din blog…. ogsaa en utrolig dejlig opskrift.. TAK !

Svar
Ditte 14. juli 2013 at 11:56

Ihhhh, tusind tak Mikala – hvor er jeg glad for at høre, at du har fået min bog – jubiiiii. Tak for de flotte ord – god sommer til dig :-)

Svar
Eva staby 13. juli 2013 at 22:56

Hej Ditte
Ser super lækkert ud.Vil lige fortælle dig, at nu er der snart ikke nogle i min omgangkreds ( inklusiv mine gamle sviger forældre) , der ikke har din fantastiske kogebog. Alle er vildt begejstrede, ikke mindst når de kommer på besøg hos os, og får en af de lækre salater. Dejligt at Roskilde var en super oplevelse, inklusiv maden. Kh Eva

Svar
Ditte 14. juli 2013 at 11:57

Hej Eva, mange tak for din kommentar – hvor er det skønt at du og din familie har min bog og I oven i købet kan lide den. Tusind tak – det betyder meget for mig :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen