The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

AftensmadSalatVegetar

Jeg elsker ost!

af Ditte Ingemann 14. juli 2016

salat

Jeg elsker stort set alle slags ost, men jeg har en ekstra stor svaghed for gedeost, feta og halloumi/grillost. Derfor har jeg naturligvis med stor fornøjelse udviklet nogle opskrifter til Taverna, hvor jeg har har brugt netop disse typer af ost. Jeg vil dele to af mine favoritter med jer lige her, men der er også masser af andre lækre opskrifter og inspiration, som jeg synes I skal tjekke ud på Taverna.dk. 

{ Bagte søde kartofler med gedeost & citron }
Tilbehør til 4 personer

500 g søde kartofler
2 spsk olivenolie
skal fra 1 økologisk citron
salt og peber
100 g blød gedeost
4 spsk græskarkerner
75 g rucola

Skræl kartoflerne og skær dem ud i tern eller tynde skiver, og vend dem med olie, citronskal, salt og peber. og hakket rosmarin. Kom blandingen på en bageplade med bagepapir og bag det ved 200 grader varmluft i ca. 20 minutter. Tag bagepladen ud og smuldr gedeost henover og drys med græskarkerner.
Bag det yderligere 10 minutter. Fordel blandingen på et fad og smag til med salt og peber.
Top det med rucola og server salaten lun.

boffer

{ Rødbedebøffer med grillost }
2 personer

250 g kikærter, kogte eller fra dåse
2 æg
1 håndfuld bredbladet persille
2 fed hvidløg
2 tsk spidskommen
2 tsk chiliflager
300 g rødbede, revet
125 g grillost, revet
salt og peber
kokosolie til stegning

Kom kikærter, æg, persille, hvidløg og krydderier i en blender eller foodprocessor og blend det hele godt sammen til en ensartet fars.
Kom det i en skål og rør revet rødbede og grillost i og tilsæt salt og peber.
Lad farsen hvilen i ca. 30 minutter.
Form forsigtigt små bøffer, ca. 10 stk., evt. med fugtige hænder, og steg dem i kokosolie ved middelvarme, indtil de er gyldne og sprøde.

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Taverna og er et sponsoreret indlæg. 

Jeg elsker ost! was last modified: maj 25th, 2017 by Ditte Ingemann
4 kommentarer
2
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Vind MK Løbecamp
næste
Guide til Göteborg

Mere af det samme

Vind Salatsnedker

24. august 2017

Vinterlig curry med sød kartoffel og bønner

17. januar 2017

Grillede aubergineruller med quinoafyld

5. juli 2015

Sort Salat

12. oktober 2012

Deller i curry

23. november 2010

Mulligatawny suppe

18. december 2010

Mættende salat med laks & rejer

12. januar 2017

Kåltacos med sprøde kikærter

9. september 2016

Peanutsuppe med krudt!

15. april 2013

Salater med et strejf af sommer

23. oktober 2012

4 kommentarer

mormormedstiletter.dk 14. juli 2016 at 21:59

Har samme svaghed for ost, så jeg må af og til rationere mit indtag, da det jo sætter sig på sidebenene;-)

Svar
Lotte Preem Andersen 17. juli 2016 at 16:56

Ost er mums i stor stil! Fantastisk i alle afskygninger og smage og det passer til en gedigen gang råhygge med ebogen Direktørens sekretærer! Spænding til munden og hjernen … Vidunderligt!

Svar
Hanna 16. april 2018 at 16:46

De ser virkelig lækre ud de rødbedebøffer. Jeg kan dog ikke finde halloumi i nogle af de lokale supermarkeder, så kan man eventuelt erstatte det med almindelig græsk feta?

Svar
Ditte Ingemann 16. april 2018 at 21:49

Du kan bruge grillost, som du burde kunne finde i de fleste supermarkeder :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen