The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

AftensmadVegetar

Suppe med grillede peberfrugter og tomater

af Ditte Ingemann 8. november 2016

tomatsuppe

Da jeg vågnede i morges var der små fine snefnug i luften og jeg kan ikke helt lade være med at komme en smule i julestemning – jeg elsker de helt kolde dage med blå himmel, sol og frost. Det betyder også, at jeg gerne vil have noget at varme mig på og én af mine favoritter en stor skål varmende suppe. 

Jeg har endnu engang teamet op med Kosan Gas og udviklet nogle meget nemme opskrifter til grillen, for man kan nemlig sagtens grille selvom det regner og rusker udenfor. For mig er det på en eller anden måde nemmere at grille end at stå i køkkenet og have gang i forskelllige gryder, pander og ovnen – jeg er i hvert fald blevet utrolig glad for min gasgrill og jeg opdager hele tiden nye måder at bruge den på. Kosan Gas har samlet en masse lækre grillopskrifter, som du kan tjekke ud lige her på deres website, hvis du skulle have mod på at grille i de kolde måneder.

{ Suppe med grillede peberfrugter og tomater }
4 personer

4 røde peberfrugter
600 g tomater
2 rødløg
3 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
salt og peber
frisk timian
1 håndfuld bredbladet persille
4 spsk olivenolie
3-4 dl grøntsagsbouillon

Forslag til topping
crème fraîche
yoghurt
feta
ristede hasselnødder
urter

Rengør peberfrugterne, halvér dem og fjern kernerne.
Skær tomater og løg ud i mindre stykker og læg dem i en alufoliebakke til grillen med peberfrugter og hvidløg (uden skal).
Vend olie, salt og peber rundt i blandingen, og læg lidt frisk timian ved.
Grill det ved medium varme under låg i ca. 20-30 minutter, indtil alle grøntsagerne er bløde og rør undervejs.

Kom grønsagsblandingen i en blender sammen med rengjort persille og olivenolie, og blend indtil blandingen er helt ensartet og cremet. Smag til med salt og peber.

Kom suppen i en gryde og tilsæt bouillon eller fond, alt efter hvor tynd, du ønsker din suppe. Servér suppen med en skefuld crème fraîche eller yoghurt på toppen.

img_7167_

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Kosan Gas og er et sponsoreret indlæg. 

Suppe med grillede peberfrugter og tomater was last modified: maj 25th, 2017 by Ditte Ingemann
4 kommentarer
3
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
BBQ-blomkål med coleslaw
næste
Bogudsalg!

Mere af det samme

Fisk & Fritter – Low Carb

10. februar 2015

Min mageløse Mulligatawny

26. oktober 2011

Mit moderne madbrød

1. november 2011

Den bedste Chili Con Carne

1. februar 2015

3 retters menu (low carb)

1. april 2015

Vegetariske boller i karry

1. november 2018

Fantastiske Falafel

2. januar 2012

Wok With Me

16. maj 2011

Fisk på menuen

27. januar 2016

// lynhurtig aftensmad

25. juli 2013

4 kommentarer

Linda 9. november 2016 at 10:09

Den suppe har jeg lavet virkelig mange gange og er SÅ meget min yndlingssuppe opskrift :-)

Svar
Ditte Ingemann 9. november 2016 at 14:20

Juhuuuuuuu – fedt!

Svar
Morten 11. november 2016 at 19:17

Der er vel ingen hindring for bare at smide det i ovnen i en gryde? Eller hvad er alternativet, hvis man ikke lige har adgang til en gril?

Svar
Ditte Ingemann 12. november 2016 at 11:03

Det kan du sagtens – det bliver også virkelig godt :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen