The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Aftensmad

“Spaghetti” Carbonara

af Ditte Ingemann 21. oktober 2014

Low carb carbonara

Denne ret er en klassiker fra det italienske køkken, som består af de dejligste råvarer; fløde, bacon, æg og masser af pasta. Jeg har udskiftet pasta med en grøntsags-spaghetti lavet af kinaradise, og jeg lover at det smager himmelsk. Kinaradise går også under navnet japan-ræddike eller daikon, og har en dejlig peberet smag, som passer godt i denne ret.

Low carb carbonara, 3-4 pers.:

250 g god bacon, gerne øko
600 g kinaradise
2 fed hvidløg
2 rødløg
50 g parmesan
4 æggeblommer
1,5 dl piskefløde
salt og peber

Rist bacon på en tør pande til det er helt sprødt. Læg bacon på et stykke køkkenrulle, så fedtet kan dryppe af – hvis du bruge bacon i skiver, så bræk dem ud i mindre stykker.

Rengør og skræl kinaradise, og kør den derefter til spaghetti på en spiralizer (nogle mandolinjern har samme funktion). Hak hvidløg og løg fint og svits det på panden. Rør revet parmesan, æggeblommer og fløde sammen, og hæld det på panden sammen med “spaghetti”. Vend det hele godt sammen og drys bacon henover – smag til med salt og sort peber. Servér retten med det samme, gerne med en grøn, frisk salat til.

Low carb carbonara- yummy!

“Spaghetti” Carbonara was last modified: oktober 21st, 2014 by Ditte Ingemann
17 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Græskarsuppe & nøddebrød
næste
Bountykage

Mere af det samme

Ærtesuppe med broccoli

30. oktober 2014

Suppe med grillede peberfrugter og tomater

8. november 2016

Dagens salat

7. maj 2013

Dobbelt op på salater

14. november 2012

Græskarsuppe & nøddebrød

17. oktober 2014

Suppe med bagte tomater & peberfrugt

17. september 2014

Falafel-vafler

19. januar 2017

Fisk & Fritter – Low Carb

10. februar 2015

Tarteletter med hvide asparges

28. maj 2015

Salater med et strejf af sommer

23. oktober 2012

17 kommentarer

tina nymann 21. oktober 2014 at 12:44

Uhmm! Det er simpelthen en klassiker og jeg elsker Carbonara højt:-)
Har forsøgt at lave det med madlavningsfløde for at spare på kalorierne, meeeennnn det blev ikke helt det samme….

Svar
Ditte Ingemann 21. oktober 2014 at 20:00

Ja, det bliver bare bedst med rigtig fløde :-)

Svar
Camilla 21. oktober 2014 at 15:10

Uhm ja kinaradise er rigtig god som spaghetti.
Den er også ganske fortrinlig som nudel”substitut” i fx Pad Thai: http://smagpaamaden.dk/pad-thai-med-kinaradise-low-carb/

/Camilla

Svar
Ditte Ingemann 21. oktober 2014 at 20:00

Åh, jeg elsker Pad Thai – det må prøves :-)

Svar
Xenia 21. oktober 2014 at 15:39

God ide med kinaradise i carbonara! Jeg har tidligere brugt det som pasta til pasta og kødsovs med stor succes, så selvfølgelig skal jeg da også prøve carbonara-udgaven på et tidspunkt :)

Svar
Ditte Ingemann 21. oktober 2014 at 20:00

Det er super lækkert :-)

Svar
Bookworm 21. oktober 2014 at 16:16

Hvor lyder det lækkert – det må jeg sætte min kæreste til at lave :-)

Svar
Ditte Ingemann 21. oktober 2014 at 20:00

God idé!

Svar
Nina HUCL 21. oktober 2014 at 19:55

hvor ser det godt ud – men skal kinaradisen kun lige køres kort sammen på panden med de øvrige ingredienser? Skal den ikke blancheres el.lign.?

Svar
Ditte Ingemann 21. oktober 2014 at 20:01

Ja, det skal kun lige lunes med i kort tid – det må ikke få for meget. Jeg kan bedst lide når det stadig har bid og knas :-)

Svar
Nina HUCL 21. oktober 2014 at 20:05

Tusind tak! Det skal klart prøves. Og kan være anledningen til at få købt en spiralizer. Der er jo mange på markedet, og jeg har hørt nogen sige, at de billige til ca. 300 fra isenkræmmeren er helt ok. Har du en mening om det? Hvilken en bruger du selv?

Svar
Ditte Ingemann 21. oktober 2014 at 20:09

Jeg har købt denne variant, og den er rigtig god: http://www.urtehuset.dk/index.php/produkter/producenter-brands/spirali.html

Svar
Rosa 23. oktober 2014 at 09:18

Hvor køber man kinaradise? Jeg har ledt højt og lavt efter den skattede rod, men endnu ikke været heldig…. Ville så gerne prøve din carbonara:-)

Svar
Ditte Ingemann 24. oktober 2014 at 18:18

De kan købes hos grønthandlere, tyrkiske og asiatiske butikker – synes også ofte jeg ser dem rundt om i supermarkederne.

Svar
Jenny 28. oktober 2014 at 17:39

Jeg er personlig helt vild med at erstatte pastaen med strimlet spidskål, der lige har fået et par minutter i mikroovnen.

Svar
Ditte Ingemann 29. oktober 2014 at 17:01

Ja, det er også rigtig lækkert :-)

Svar
Brian 30. januar 2021 at 21:40

Carbonara med fløde????? Hvor kom det fra? Synes altid jeg får at vide, INGEN fløde og INGEN smør???

Tager jeg fejl?

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen