The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

DessertKageSøde sager

Raw brownies

af Ditte Ingemann 8. september 2014

raw brownie cake

Jeg er netop vågnet på Kreta, og ligger i sengen, og kan høre regnen. I dag er vejret ikke specielt godt, så vores planer for dagen er ændret. Derfor bliver jeg en smule længere under dynen, og fik lyst til at dele en opskrift med jer fra min bog “Sunde Søde Sager”. Jeg lavede disse lækre raw brownies sidst jeg skulle på ferie, og havde dem med som en snack til turen – de smager helt fantastisk!

rawbrowniecake

{ Raw brownies med chokoglasur } 16 stk.

Disse brownies skal ikke bages i ovnen, men derimod sættes på køl. Chokoladeglasuren smager skønt, og kan sagtens bruges som glasur til andre kager. Opskriften er uden æg, gluten og mælkeprodukter.

Brownie-bund:
100 g usaltede cashewnødder (andre nødder kan bruges)
125 g mandler (andre nødder kan bruges)
200 g alm. revet kokosmel
12-14 bløde dadler uden sten
80 g raw kakaopulver
et nip salt
ca. ½ dl vand

Chokoladeglasur:
½ dl flydende rå honning (du kan også bruge fx. yaconsirup)
3-4 spsk blødt kokosolie
40 g raw kakaopulver

Kom alle ingredienserne til bunden i en blender eller foodprocessor, og blend indtil massen er cremet og sammenhængende – tilsæt mere vand, hvis dejen er for tør. Jeg kan godt lide, at min “kagedej” er en smule grov, så jeg blender den ikke så meget. Fordel massen i en form med bagepapir, 20 x 20 cm, og pres bunden godt ned i formen.

Blend alle ingredienserne til glasuren sammen og smag den til. Fordel glasuren over bunden og sæt kagen på køl i et par timer, evt. fryseren, inden den skæres ud i små firkanter. Kagen kan pyntes med frysetørrede bær, finthakkede nødder, kakaonibs eller et drys kakao.
Opbevar kagen på køl – den holder sig god og frisk i 3-5 dage.

raw brownie bites

Raw brownies was last modified: marts 21st, 2015 by Ditte Ingemann
13 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Postkort fra Grækenland
næste
Hurtig og nem hverdagsmad

Mere af det samme

Fabelagtige fastelavnsboller

7. februar 2012

grov crumble med abrikoser & karamel

12. juli 2012

Verdens nemmeste æblekage

30. oktober 2016

De søde sager

11. september 2014

Havtorn, hindbær & hvid chokolade

17. marts 2012

Hjemmelavede (hippie) træstammer

29. november 2014

Konfekt med tahin

19. august 2015

Krydret gulerodskage med mascarponecreme

10. januar 2017

Nøddeboller med kanel & appelsin

7. marts 2016

Tahinkonfekt + mit favorit værktøj i køkkenet

3. december 2017

13 kommentarer

Kirsten Skov Jensen 8. september 2014 at 09:58

Du er min favoritblogger……fortsat god ferie :) – Kh. Kirsten

Svar
Ditte Ingemann 8. september 2014 at 10:03

Åh, tusind tak, Kirsten :-)

Svar
Emma Martiny 8. september 2014 at 10:33

Du tager simpelthen så smukke billeder. Nyd sin ferie Ditte – god det var mig ;-)

Svar
Ditte Ingemann 8. september 2014 at 16:45

Mange tak, Emma – dejligt du læser med.

Svar
Pernille 8. september 2014 at 10:39

Mmmmm, tak for det! Og tak for en fantastisk smuk og inspirerende blog!

Svar
Ditte Ingemann 8. september 2014 at 16:45

:-)

Svar
Mette Kongstad 8. september 2014 at 13:15

Det ser rigtig lækkert ud! Men hvad er og hvor køber man raw kakaopulver!

Mvh
Mette

Svar
Ditte Ingemann 8. september 2014 at 16:50

Du kan købe rå kakaopulver i helsekostbutikker og fx. Matas. Du kan sagtens bruge alm. kakaopulver til denne opskrift. Jeg bruger rå kakaopulver fordi jeg synes det smager bedre – pulveret er minimum behandlet og indeholder derfor langt flere antioxidanter end alm. kakaopulver. Rå kakao har ikke været opvarmet til over 42 grader, og derudover indeholder det ikke tilsat sukker eller mælk. Jeg bruger en økologisk variant.

Svar
Ayesha 9. september 2014 at 02:56

Your photography is absolutely gorgeous, it’s the reason I clicked on your post :)

Ayesha xxx
http://alycheeaday.blogspot.co.uk/

Svar
Camilla 22. oktober 2014 at 17:54

De ser så lækre ud. Kan de fryses?

Svar
Ditte Ingemann 22. oktober 2014 at 22:44

Har ikke prøvet, men vil tro det :-)

Svar
Karen 17. januar 2015 at 15:19

Hej Ditte. Kan man erstatte dadlerne med en banan?

Svar
Ditte Ingemann 17. januar 2015 at 17:39

Jeg tror ikke det giver det samme resultat, men jeg har ikke prøvet :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen