The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

DessertKage

Sød sommertærte

af Ditte Ingemann 17. juni 2017

Denne søde sommertærte er fra min bog SUKKERFRI BØRNEFEST, og det er nok min favorit-opskrift fra bogen. Både fordi den er nem at lave, den smager fantastisk og så elsker jeg, at man kan få afløb for sit pyntegen… for kagen kan nemlig pyntes på præcis den måde, som du synes og med de ingredienser du kan lide. 

{ TUTTI FRUTTI TÆRTE }
ca. 8 personer

Tærten kan pyntes præcis, som I har lyst til. Del fx tærten op, så alle i familien kan få et stykke tærte med deres yndlings-topping eller brug den til børnefødselsdage og lad dit barn pynte den med sine favoritter.

Bund:
200 g alm. mandelmel
2 spsk alm. revet kokosmel
1 æg
40 g blød kokosolie eller smør
1 spsk sukrin gold eller brun farin

Creme:
250 g mascarpone
4 spsk skyr
50 g mørk chokolade, finthakket (gerne 85%)
½ tsk ren vaniljepulver eller kornene fra 1 vaniljestang
4-5 spsk ahornsirup

Pynt:
friske jordbær, hindbær, frugt, nødder, hakket chokolade eller det du har lyst til

Tænd ovnen på 200 grader.Bland ingredienserne til tærtebunden sammen, og ælt dejen godt sammen.
Det kan være svært at rulle tærtedejen ud, så brug hænderne til at presse dejen forsigtigt ned i en rund tærteform, ca. 22 cm i diameter, med løs bund.
Bag bunden i ovnen i ca. 18-20 minutter, eller indtil den er sprød og gylden. Lad tærtebunden køle helt af, før du pynter den. Rør alle ingredienserne til cremen godt sammen, og smag til, evt. med mere sirup. Jeg hakker chokoladen fint og kommer det i cremen, men du kan også smelte chokoladen, fordele den over tærtebunden og lade den stivne, inden du kommer cremen på.
Pynt tærten med masser af friske jordbær, hindbær, frugt, nødder, chokolade m.v.

God weekend.

Sød sommertærte was last modified: juni 17th, 2017 by Ditte Ingemann
1 kommentar
2
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Lun blomkålssalat med chilidressing + Konkurrence
næste
Sommersalat med grillede æbler & syltede rødløg

Mere af det samme

Kæmpelæske & Sidevogn

3. juni 2012

Cupcake kursus

31. maj 2011

Eton Mess!

30. november 2010

Hjemmelavede (hippie) træstammer

29. november 2014

Ultra nem pæretærte

2. maj 2013

Chokolade & Kaffe

26. juni 2012

ØKOLOGISK KAGEFEST!

3. marts 2014

Glutenfrie choko-muffins

18. april 2014

Magiske müslibarer

12. januar 2012

Cupcakes med karamel og salt

4. juli 2011

1 kommentar

Birgit 19. juni 2017 at 12:24

TUTTI FRUTTI TÆRTE.. den kan man da kun blive glad i låget af :-)
Mums, en lækker og festlig sommer tærte..
Hav en skøn sommer.

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen