The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Kage

Biscotti med lakrids & mandler

af Ditte Ingemann 28. april 2011

Biscotti er små italienske småkager, og navnet henviser til at kagerne bliver dobbeltbagte eller bagt to gange.

Jeg elsker at få en biscotti til at dyppe i min kaffe….hvis den er hjemmebagt. Der findes mange købevarianter, som smager frygteligt og ikke har den rette konsistens og sprødhed, som man opnår ved at bage dem selv. Derudover kan man komme alle mulige sjove ting i. Jeg plejer at bage dem kun med mandler, men denne gang fik jeg lyst til at lave to nye slags. Den ene 0pskrift kommer her; den anden ses i næste blogindlæg:

Biscotti, ca. 20 stk.

125 g. sukker
125 g. mel
1 æg
1 tsk. bagepulver
2 spsk. lakridspulver, gerne rå-lakridspulver fra Johan Bülow
75 g. mandler, hele

Bland alle ingredienserne sammen – det tager lidt tid at ælte massen sammen, så vær tålmodig.
Dejen formes til en aflang stang, ca. 2 cm. tyk.
Pensles med æg inden den sættes i ovnen.
Bages 20 minutter ved 180 grader. Tages herefter ud og skæres i tynde stykker. Bages igen 20 minutter ved 150 grader.

Biscotti med lakrids & mandler was last modified: juli 15th, 2013 by Ditte Ingemann
1 kommentar
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Biscotti med birkes & chokolade
næste
Jordbærkoldskål

Mere af det samme

Marmorkagens comeback

5. august 2012

Vafler & cookies med chufa

5. september 2017

Kokosmakroner med lakrids

4. december 2013

Banankage med kanel & mørk chokolade

24. januar 2017

Choko-Cupcakes

16. november 2011

Æblekage med marcipan & mandler

4. oktober 2012

En lille snitte..

1. juli 2012

Boghvedecookies

1. februar 2016

Julebiscotti

15. december 2011

Fuldkorn & friske figner

27. maj 2012

1 kommentar

Biscotti - Julekager med pistacie og kardemomme - The Food Club 15. december 2011 at 12:10

[…] i, som man har i skabene eller laver dem naturel. De smager godt med næsten alt. Se inspiration her og […]

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen