The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Kage

Biscotti med birkes & chokolade

af Ditte Ingemann 28. april 2011

Biscotti, ca. 20 stk.

125 g. sukker
125 g. mel
1 æg
1 tsk. bagepulver
1 spsk. blå birkes
50 g. mørk chokolade , hakkes

Bland alle ingredienserne sammen – det tager lidt tid at ælte massen sammen, så vær tålmodig.
Dejen formes til en aflang stang, ca. 2 cm. tyk.
Pensles med æg inden den sættes i ovnen.
Bages 20 minutter ved 180 grader. Tages herefter ud og skæres i tynde stykker. Bages igen 20 minutter ved 150 grader.

Biscotti med birkes & chokolade was last modified: juli 15th, 2013 by Ditte Ingemann
1 kommentar
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Skærtorsdagsboller
næste
Biscotti med lakrids & mandler

Mere af det samme

Glutenfrie muffins på tre måder

16. september 2017

Pull-apart brød

6. oktober 2012

Blomkålskage

14. januar 2015

Verdens nemmeste æblekage

30. oktober 2016

Boghvedecookies

1. februar 2016

RAW cheesecake med orange

24. januar 2014

hygge-hindbær-muffins

18. april 2013

banana-banditter

16. maj 2011

Næsten sunde Snickers

6. marts 2015

Julebiscotti

15. december 2011

1 kommentar

Biscotti - Julekager med pistacie og kardemomme - The Food Club 15. december 2011 at 12:11

[…] Nå, men tilbage til min biscotti – her kommer opskriften og det gode ved disse kager er, at man kommer det i, som man har i skabene eller laver dem naturel. De smager godt med næsten alt. Se inspiration her og her! […]

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen