The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

DessertSøde sager

Sund banan & fersken softice

af Ditte Ingemann 24. juli 2015

nice-cream

Sikke en overvældende respons jeg har fået på min nye bog “Sukkerfri Børnefest”. Bogen er endnu ikke udkommet, men alligevel lå den igår nr. 2 på Saxo’s BESTSELLER liste – wauw! Jeg er så stolt, glad og taknemmelig. Bogen udkommer d. 17. august, men kan jo bestilles allerede nu med en meget flot rabat! Jeg fejrer den flotte bog-modtagelse med en omgang softice lavet af frossen banan og fersken!

Hvis det nogensinde bliver sommer og sol her i Danmark, så kan jeg virkelig anbefale at kaste sig over sådan en omgang is, som både er super nem at lave og meget sundere end almindelig is.

★ GOD WEEKEND ★

softice

soft-ice

Banana-nice-cream

Sund banan & fersken softice was last modified: juli 24th, 2015 by Ditte Ingemann
7 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Sukkerfri Børnefest
næste
De nemmeste morgenboller

Mere af det samme

3 retters menu (low carb)

1. april 2015

Græskar-crumble-tærte

3. november 2017

grov crumble med abrikoser & karamel

12. juli 2012

Cookie-kugler

28. juli 2012

Spis dig sund #4

26. juni 2014

Sund regnbueis

22. maj 2014

ice ice baby!

26. april 2012

Økologiske luksuscookies med chokolade & kanel

2. december 2018

Mine første macarons

26. oktober 2012

turtle bars

22. februar 2012

7 kommentarer

Julie Mænnchen 24. juli 2015 at 18:24

Hvor lyder det bare lækkert! Laver det ofte med banan, men kunne være jeg skulle prøve med fersken også :)

Svar
Ditte Ingemann 25. juli 2015 at 12:09

Det er i hvert fald rigtig lækkert og sommerligt :-)

Svar
Inger 24. juli 2015 at 20:09

WAUW og TILLYKKE, jeg forstår, du er glad og stolt, men meget fortjent søde Ditte :-)
Jeg glæder mig til at modtage din nye bog, for ja, den er bestilt!
Din opskrift på Banan og fersken soft ice ser mega lækker ud – den vil jeg lave i næste uge, hvor vi er i sommerhus. Nu må vi se, om det bliver sommer og sol, men jeg er sikker på, det også smager godt i regnvejr ;-)
God weekend!

Svar
Ditte Ingemann 25. juli 2015 at 12:10

Tusind tak, Inger – jeg er også bare rigtig glad, og nu glæder jeg mig til bogen udkommer :-) Jeg håber I får sol i sommerhuset og du får tid til at lave en portion bananis!

Svar
Betina //Sund lykke 29. juli 2015 at 16:00

Med frosne bananer og nedfrosset kokosmælk i isterningeposer placeret i fryseren og ferskner i køleskabet skulle man da næsten være et skarn, hvis ikke man fik frosset lidt fersken ned og afprøvet denne opskrift. God idé med fersknerne, kan forstille mig så frisk og lækker en is.
Kh. Betina

Svar
Lotte 5. august 2015 at 16:47

Du og bogen kommer som kaldet! Skal ha’ min datters børnehavegruppe til fødselsdag d. 24. – og de er rimelig stricks sukkerfri børnehave. Så vil godt lave noget lækkert til dem – og prøve at holde det så sukkerfrit, som muligt. Du er en skat! Bestiller fluks bogen! – og venter tilbage efter dagen med ros/ris…

Svar
Ditte Ingemann 5. august 2015 at 16:51

Hvor dejligt at høre – jeg håber du får lavet en masse lækkerier og børnene kan lide dem :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram


Fatal error: Cannot use object of type WP_Error as array in /var/www/thefoodclub.dk/public_html/wp-content/plugins/instagram-slider-widget/instaram_slider.php on line 971