The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Søde sager

Nemme bounty-barer

af Ditte Ingemann 13. november 2016

bounty

Hvis der er en kombination jeg aldrig bliver træt af, så er det kokos og chokolade – og derfor er jeg naturligvis helt vild med bounty-barer. Jeg har lavet min egen nemme version, hvor der er sparet en smule på sukkeret – min udgave er med kokossukker og derudover bruger jeg en meget mørk chokolade på 85%. Du kan selvfølgelig bruge den type sukker du foretrækker og skifte den mørke chokolade ud med en lysere variant. Derudover kan du pimpe dine bounty-barer, som du lyster, fx. give dem et juletwist med appelsinskal, kanel, pebermynte, vanilje eller lakrids. 

HUSK: I anledning af weekendens Bogforum har jeg sammensat et virkelig godt tilbud i min egen shop. Lige nu og en uge frem kan du nu bestille alle mine bøger FRAGTFRIT i en signeret udgave med personlig hilsen – måske til dig selv eller som julegave. Som en ekstra bonus har jeg valgt at alle bestillinger får en GRATIS version af min e-bog, Morgenmadsmissionen (værdi 79 kr.) med. Der er masser af gode tilbud, og der er kun et begrænset antal bøger, så skynd dig ind i shoppen på ditteingemann.dk.

bounty-barer

{ BOUNTY- BARER } Opskrift fra min bog “SUKKERFRI BØRNEFEST”
12 stk

Klassisk bounty-bar lavet på lækker kokoscreme, som er den tykke, cremede del øverst i en dåse kokosmælk. Undgå derfor at ryste kokosmælken, før du går i gang, og stil evt. dåsen på køl i en time, så ligger cremen sig oven på.

Ingredienser:
25 g blød kokosolie
100 g kokoscreme – det tykke fra toppen af en dåse kokosmælk
150 g revet kokosmel
30-40 g kokossukker (alm. sukker kan bruges)

Pynt:
100 g mørk chokolade, gerne 85%
Kokos, kakaonibs, lakridspulver eller frysetørret bær

Kom kokoscreme (det tykke cremede øverst i en dåse kokosmælk), kokosolie, kokosmel og kokossukker i en skål, og ælt det godt sammen. Det er nemmest med hænderne. Gem evt. den tynde del af kokosmælken, kokosvandet, til smoothies, grød eller gryderetter. Smagen massen til.
Når massen er ensartet, men stadig en smule klisteret, former du 12 små barer ca. 5 cm lange.
Stil barerne på køl i ca. 2 timer, eller indtil de er helt faste.

Smelt chokolade over et vandbad. Stil en skål med hakket chokolade over en gryde med simrende vand. Vandet i gryden skal nå ca. halvt op på skålen, og må ikke koge, kun småsimre. Undgå at få vand eller damp i skålen med chokolade, så bliver chokoladen grynet. Vend barerne i den smeltede chokolade, og stil dem på et stykke bagepapir.

Drys med kokos, kakaonibs, lakridspulver eller frysetørret bær – eller det der nu er favoritten hjemme hos jer. Opbevar barerne på køl, så kan de holde sig ca. 1 uge.

Rigtig god søndag.

Nemme bounty-barer was last modified: maj 25th, 2017 by Ditte Ingemann
5 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Bogudsalg!
næste
Hvad er fermentering?

Mere af det samme

labre lakridspandekager

21. april 2011

Flødebolle-fest

7. april 2013

Chokoladetærte med havsalt & rosmarin

25. april 2016

Konfekt med tahin

19. august 2015

Iskaffe til sommerdage…

1. juli 2013

Søndagspandekager

4. december 2011

Cookie kugler / smagen af rå kagedej

10. september 2016

Granola-barer med chokotop

25. januar 2015

Sødt decemberguf

9. december 2013

Mine bedste julesmåkager

18. november 2017

5 kommentarer

Emma Jo 13. november 2016 at 15:33

Åh hvor ser de lækre ud! Der er ikke noget bedre end lette snacks, der bare smager! Jeg skal helt sikkert prøve dem med et juletwist når den tid kommer tættere på!

Svar
Ditte Ingemann 16. november 2016 at 18:57

God idé – de er så gode!

Svar
Marianne Z 14. november 2016 at 09:23

Hei,
jeg hørte at kokosmelk som inneholdt “stabilisator” – det som gjør at kokosmelken stivner slik du beskriver, egentlig ikke er spesielt sunt? Og derfor bør man velge en kokosmelk som ikke inneholder det.
Kjenner du noe til dette?

Jeg er sikker på at hvis man kjøler den ned, vil den stivne og bli like fin i denne oppskriften!

Svar
Ditte Ingemann 16. november 2016 at 18:59

Jeg bruger en kokosmælk, som er lavet af vand og kokosnød, og den fungerer fint :-)

Svar
Rasmus Jakobsen 2. december 2016 at 15:29

Ser lækre ud. Jeg tænker at man med fordel kunne give dem lidt sprut også. Især i denne vintertid. Om ikke andet, så et skvæt malibu for smagens skyld.

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen