The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Søde sager

Lakridskonfekt

af Ditte Ingemann 14. november 2011

Der er vist ingen tvivl om, at jeg er vild med lakrids! Men nu er jeg også blevet vild med disse konfektkugler med lakridspulver. Da jeg sad og nørklede med dette blogindlæg, slog det mig, at mine indlæg overvejende er søde sager. Det er faktisk lidt pudsigt, da jeg klart mest er til det salte køkken, dog elsker jeg at lave kager og desserter og min mand elsker at spise det. Så det er en meget god deal vi har.

Her kommer min opskrift på lakridskonfekt, som f.eks. kan bruges på jule-konfekt-bordet til at supplere den klassiske konfekt. Næste gang vil jeg prøve at ælte lakridspulver ind i marcipanen, så der både er lakrids indeni og udenpå.

Lakridskonfekt was last modified: juli 15th, 2013 by Ditte Ingemann
8 kommentarer
2
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Cupcakes med lakrids
næste
Choko-Cupcakes

Mere af det samme

Sødt decemberguf

9. december 2013

Appelsin & lime med bobler

25. februar 2012

Spis dig sund #4

26. juni 2014

Chocolate Chick in Action

20. marts 2011

Kys

26. maj 2011

De bedste cookies ★

15. oktober 2013

Mmmmm, myslibar!

14. februar 2014

Sunde søde sager på Tysk

18. februar 2015

Sødt decemberguf #2

16. december 2013

Små peanut cups

29. juni 2015

8 kommentarer

Malene 16. november 2011 at 16:43

Bare en idé: Man ku jo også ælte marcipanen med Sambuca eller den flydende lakrids-sirup fra Johan Bülow! Vil helt sikkert prøve din lakridskonfekt så snart som muligt!
Igen….tak for din FLOTTE blog!

Svar
Ditte Thuesen 16. november 2011 at 16:55

Jeg skal vist have fat i lakridssirup snarest :-) Det lyder nemlig som en meget god idé!

Svar
Nada Louise Cay 16. november 2011 at 18:21

Lyder besnærende…

Det er altså SÅ fin en blog du har – bliver så inspireret og lækkersulten! Skønne billeder og lækker grafik.

Svar
Ditte 16. november 2011 at 19:11

@Nada; Mange tak for din kommentar – dejligt du kan lide min blog :-)

Svar
sofie-madpaverne 19. december 2011 at 19:40

Hej …
De ser så fristende ud :)
Hvilken form for lakridspulver bruger du?
V.h
Sofie

Svar
Ditte 19. december 2011 at 19:56

Jeg bruger rå-lakrids pulver fra Johan Bülow, men andre slags kan også bruges :-)

Svar
Cille 20. januar 2012 at 07:49

Er lige faldet over din side og er VILDT begejstret! Jeg lavede præcis de samme til jul – hold op, hvor er de gode. Jeg eksperimenterede også med at tilsætte lakridspulveret (JB) i den smeltede chokolade. Her skulle man bruge noget mere pulver, men lakridsen blev også noget mere intens. Har du set lakridsfestivalen? http://madbillet.dk/show/event/lakridsfestival-smagen-af-lakrids

Svar
Ditte 21. januar 2012 at 10:53

@Cille; Tak for din kommentar og tak for tippet. Det lyder lækkert med en mere intens lakridssmag. Jeg har tjekket lakridsfestivalen ud og det lyder vildt spændende.

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen