The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Kage

Cupcakes med lakrids

af Ditte Ingemann 12. november 2011

Så er det blevet tid til en opdatering på mine lakridscupcakes. Det er efterhånden længe siden jeg sidst har bagt disse godbider, så jeg syntes både bloggen og jeg fortjente et gensyn.

Jeg havde købt en bøtte frosting, da jeg for nylig var i Texas, som efterhånden kaldte på at komme i brug. Dermed slap jeg for selv at lave frostingen, selvom det på ingen måder er svært. Da jeg var på cupcakekursus hos specialkøbmanden, brugte vi også købe-frosting, hvilket jeg aldrig havde prøvet at arbejde med før. Smagen og konsistensen er egentlig udemærket, men jeg foretrækker selv at lave den – opskriften kan ses her.

Inspirationen til disse cupcakes har jeg fået fra min bog “at home at Magnolia” og jeg synes opskriften er nem og god. I stedet for lakrids kan man komme andre smage i, eller bare bruge dem som en vanillecupcake; få inspiration her.

Jeg sneg mig ind på flere af Magnolias bagerier i New York, men jeg må indrømme, at jeg ikke fik smagt deres cupcakes! Der var simpelthen for mange mennesker, så i stedet trøster jeg mig nu med mine egne.

Cupcake på tallerken

Cupcakes med lakrids was last modified: juli 15th, 2013 by Ditte Ingemann
12 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Mandler i Saltbad
næste
Lakridskonfekt

Mere af det samme

Sommerkage med cashewcreme – summer chocolate cake

11. juli 2015

Moussekage med hyldeblomst

28. juni 2016

Chokolade & Kaffe

26. juni 2012

Græskar-crumble-tærte

3. november 2017

Cheesecake brownies

10. maj 2013

Festkage!

13. december 2014

Franske fristelser

18. november 2015

4 års fødselsdag

28. juli 2014

Havtorn, hindbær & hvid chokolade

17. marts 2012

Julemuffins med pebermynte

16. december 2012

12 kommentarer

Jane 13. november 2011 at 06:36

Wauw, du tager simpelthen de flotteste madbilleder! Virkelig smukke!
Og jeg stod lige og manglede en opskrift til min søns fødselsdag. Han er et mærkeligt barn, der ikke bryder sig om kage (?!), men måske er det fordi han ikke har smagt lakridskage! Det skal i hvert fald prøves. Tak for god inspiration.

Hej fra Jane

Svar
Ditte 13. november 2011 at 10:32

Hej Jane, Mange tak for din søde kommentar. Ja, det lyder besynderligt med et barn, der ikke kan lide kage, men mon ikke lakridskager kan friste ham. God fornøjelse med fødselsdagen.

Svar
Kathrine Susan Thermann Forster 14. november 2011 at 14:25

Hej Ditte
Sikke nogle fine billeder du tager. Det er også en meget fin opsætning så vil høre hvem der har lavet siden, da jeg også har en blog som jeg skal til at flytte over på eget domæne.
Vh Kathrine

Svar
Ditte 15. november 2011 at 16:51

Hej Kathrine, Tak for de pæne ord. Jeg er også glad for min opsætning og det er langt hen ad vejen mig selv, der har lavet det grafiske, mens min mand har tryllet det ind i wordpress. Held og lykke med at flytte til eget domæne :-)

Svar
Fie 12. januar 2012 at 15:50

Hej Ditte, siden jeg var så heldig at få dine fantastiske lakrids-cupcakes serveret, har jeg tænkt på at forsøge mig med dem. Nu skal mødregruppen have lidt lækkert på tirsdag og jeg vil forkæle dem med lakrids i kageform:)
Kram Fie

Svar
Ditte 12. januar 2012 at 16:03

Hej Fie, Uhh lækkert. Er sikker på, at de bliver et hit i mødregruppen. God fornøjelse med bagningen og hyggeligt med en kommentar fra dig!

Svar
Maja 27. januar 2012 at 14:22

Kære Ditte
Jeg er som mange andre også meget begejstret for dit design på bloggen. Har vist også rost det én gang eller to før :)
Hvad hedder det tema, du bruger i WordPress. Er vild med den skrifttype, der bliver brugt – den, der ligner håndskrift.
Mange chokoladehilsner Maja

Svar
Ditte 28. januar 2012 at 16:53

Hej Maja,
Tak for din besked. Jeg bruger ikke et standard tema, men har lavet mit eget dog med udgangspunkt i “Twenty Ten” :-) Mht. fonte så finder jeg de fleste på Dafont – de har mange spændende fonte.
God weekend til dig.

Svar
Sarah H 3. februar 2012 at 09:19

Ser så lækre ud!!! Overvejer dem til kaffegæsterne i morgen:o) Fremgangsmåde….er det bare æg, sukker og smør piskes/røres i maskine og så de andre ingredienser til sidst…? Når du skriver vanille, er det så vanillesukker eller ren vanille (læs: udskrab fra en stang vanille, eller vaniljepulver fra urtekram).
Det er første gang jeg ser din blog – men tror ikke det bliver sidste gang…skal vist lige snuse lidt rundt!! God weekend:o)

Svar
Ditte 3. februar 2012 at 09:45

Hej Sarah, tak for din kommentar. Jeg har bagt mine cupcakes i muffinsforme, som er ret store :-) mht. vanillen kan du bruge hvad du har lyst til. Nogle er ret religiøse omkring vanille, men i denne opskrift har jeg brugt en vanillestang. Jeg bruger ligeså ofte vanillesukker :-) Fremgangsmåden er som du beskriver; først sukker, smør og æg og dernæst de resterende ingredienser.

Svar
Ditte 3. februar 2012 at 09:46

Hov, god fornøjelse med bagningen Sarah!

Svar
Sarah H 3. februar 2012 at 09:38

Lige en ting mere….bliver der kun 6-7 cupcakes (de små forme) eller er det muffinsforme du har bagt i. Synes billederne snyder mit urutinerede bager-øje lidt!

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen