Så er det blevet tid til en opdatering på mine lakridscupcakes. Det er efterhånden længe siden jeg sidst har bagt disse godbider, så jeg syntes både bloggen og jeg fortjente et gensyn.
Jeg havde købt en bøtte frosting, da jeg for nylig var i Texas, som efterhånden kaldte på at komme i brug. Dermed slap jeg for selv at lave frostingen, selvom det på ingen måder er svært. Da jeg var på cupcakekursus hos specialkøbmanden, brugte vi også købe-frosting, hvilket jeg aldrig havde prøvet at arbejde med før. Smagen og konsistensen er egentlig udemærket, men jeg foretrækker selv at lave den – opskriften kan ses her.
Inspirationen til disse cupcakes har jeg fået fra min bog “at home at Magnolia” og jeg synes opskriften er nem og god. I stedet for lakrids kan man komme andre smage i, eller bare bruge dem som en vanillecupcake; få inspiration her.
Jeg sneg mig ind på flere af Magnolias bagerier i New York, men jeg må indrømme, at jeg ikke fik smagt deres cupcakes! Der var simpelthen for mange mennesker, så i stedet trøster jeg mig nu med mine egne.
12 kommentarer
Wauw, du tager simpelthen de flotteste madbilleder! Virkelig smukke!
Og jeg stod lige og manglede en opskrift til min søns fødselsdag. Han er et mærkeligt barn, der ikke bryder sig om kage (?!), men måske er det fordi han ikke har smagt lakridskage! Det skal i hvert fald prøves. Tak for god inspiration.
Hej fra Jane
Hej Jane, Mange tak for din søde kommentar. Ja, det lyder besynderligt med et barn, der ikke kan lide kage, men mon ikke lakridskager kan friste ham. God fornøjelse med fødselsdagen.
Hej Ditte
Sikke nogle fine billeder du tager. Det er også en meget fin opsætning så vil høre hvem der har lavet siden, da jeg også har en blog som jeg skal til at flytte over på eget domæne.
Vh Kathrine
Hej Kathrine, Tak for de pæne ord. Jeg er også glad for min opsætning og det er langt hen ad vejen mig selv, der har lavet det grafiske, mens min mand har tryllet det ind i wordpress. Held og lykke med at flytte til eget domæne :-)
Hej Ditte, siden jeg var så heldig at få dine fantastiske lakrids-cupcakes serveret, har jeg tænkt på at forsøge mig med dem. Nu skal mødregruppen have lidt lækkert på tirsdag og jeg vil forkæle dem med lakrids i kageform:)
Kram Fie
Hej Fie, Uhh lækkert. Er sikker på, at de bliver et hit i mødregruppen. God fornøjelse med bagningen og hyggeligt med en kommentar fra dig!
Kære Ditte
Jeg er som mange andre også meget begejstret for dit design på bloggen. Har vist også rost det én gang eller to før :)
Hvad hedder det tema, du bruger i WordPress. Er vild med den skrifttype, der bliver brugt – den, der ligner håndskrift.
Mange chokoladehilsner Maja
Hej Maja,
Tak for din besked. Jeg bruger ikke et standard tema, men har lavet mit eget dog med udgangspunkt i “Twenty Ten” :-) Mht. fonte så finder jeg de fleste på Dafont – de har mange spændende fonte.
God weekend til dig.
Ser så lækre ud!!! Overvejer dem til kaffegæsterne i morgen:o) Fremgangsmåde….er det bare æg, sukker og smør piskes/røres i maskine og så de andre ingredienser til sidst…? Når du skriver vanille, er det så vanillesukker eller ren vanille (læs: udskrab fra en stang vanille, eller vaniljepulver fra urtekram).
Det er første gang jeg ser din blog – men tror ikke det bliver sidste gang…skal vist lige snuse lidt rundt!! God weekend:o)
Hej Sarah, tak for din kommentar. Jeg har bagt mine cupcakes i muffinsforme, som er ret store :-) mht. vanillen kan du bruge hvad du har lyst til. Nogle er ret religiøse omkring vanille, men i denne opskrift har jeg brugt en vanillestang. Jeg bruger ligeså ofte vanillesukker :-) Fremgangsmåden er som du beskriver; først sukker, smør og æg og dernæst de resterende ingredienser.
Hov, god fornøjelse med bagningen Sarah!
Lige en ting mere….bliver der kun 6-7 cupcakes (de små forme) eller er det muffinsforme du har bagt i. Synes billederne snyder mit urutinerede bager-øje lidt!