The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Kage

Blåbærmuffins

af Ditte Ingemann 12. august 2014

Glutenfree blueberry-muffins

Her kommer en opskrift på muffins med blåbær, som smager super godt. De er bagt med mandelmel og til at søde dem har jeg brugt banan og en smule god, rå honning. De er utrolig nemme at lave, og de holder sig friske 2-3 dage.

Jeg har helt glemt at præsentere mit nye design her på bloggen – jeg syntes efterhånden det var tid til en opfriskning, så derfor har jeg designet nyt logo og fundet på lidt nyt hist og her – håber I kan lide det.

{ BLÅBÆRMUFFINS } 8 stk.

50 g blødt kokosolie
3 spsk mælk – kan erstattes af fx. kokosmælk
3 spsk god, rå honning
2 æg, str M.
1 moden banan
175 g alm. mandelmel
25 g revet kokosmel
1 tsk bagepulver
ca. 30 friske blåbær, frosne kan også bruges, men lad dem tø op først
2-3 spsk mandelflager

Pisk kokosolie, mælk, honning og æg sammen. Mos bananen og tilsæt den – pisk igen. Rør mandelmel, kokosmel og bagepulver i dejen. Vend til sidst blåbær i dejen og fordel dejen i muffinforme af papir, og pynt med mandelflager. Bag kagerne i ovnen ved 200 grader i ca. 25-30 minutter, eller til de er gennembagte. Lad kagerne køle helt af inden de serveres. Jeg kan godt lide at sætte mine muffins på køl, så de bliver en smule “hårdere”, men det behøves ikke.

Hvis du er vild med muffins, så hop over til Christiane Schaumburg-müller’s nye online univers “Chri Chri”, hvor du kan finde min opskrift på bananmuffins med saltet dadelkaramel.

muffins-blueberry-glutenfree

Blåbærmuffins was last modified: august 12th, 2014 by Ditte Ingemann
21 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Surdejsboller med ølandshvede
næste
Kogebog: Sunde Søde Sager

Mere af det samme

Kærlighed til kiksekage

5. marts 2013

Guide til nem bryllupskage

6. august 2017

Lakridsmacarons med karamel!

28. marts 2013

Biscotti med birkes & chokolade

28. april 2011

Lidt mere karamel

16. februar 2012

Marmorkagens comeback

5. august 2012

Bagte chai-donuts med karamel

7. januar 2014

Hindbærsnitter med hjemmelavet hindbærmarmelade

7. april 2017

Moussekage med hyldeblomst

28. juni 2016

4 års fødselsdag

28. juli 2014

21 kommentarer

byBlikfang 12. august 2014 at 23:51

Det ser godt ud! Både billeder, muffin’s og dit nye logo :-)

Svar
Ditte Ingemann 13. august 2014 at 07:04

Juhuuuu – TAK!

Svar
Fru Kofoeds Køkken 13. august 2014 at 00:01

Alt ser smukt og lækkert ud – muffins, design, styling og det hele :)

Svar
Ditte Ingemann 13. august 2014 at 07:04

Tusind tak, Louise :-)

Svar
Rikkeprikke 13. august 2014 at 09:43

Dem vil jeg prøve. Jeg lavede din gulerodskage i går, den var rigtig god :) Jeg erstattede dog skyr med smør i glasuren :)

Chri chri universet må klare sig uden mig (enough said ;) ) Til gengæld er jeg ret vild med dit nye design :)

Svar
Ditte Ingemann 13. august 2014 at 09:45

Det lyder rigtig lækkert med en smule smør i glasuren – god idé :-)

Svar
lene 13. august 2014 at 09:57

de er i ovnen lige nu!

Svar
Ditte Ingemann 13. august 2014 at 10:15

Sådan – sejt :-)

Svar
Our Food Stories 13. august 2014 at 11:48

looks very delicious!! blueberries are one of our favorite berries, so perfect recipe :)
x
laura&nora

Svar
Ditte Ingemann 13. august 2014 at 13:42

Thank you so much – I also love blueberries ;-)

Svar
Inger 13. august 2014 at 13:34

Jeg er vild med dit nye design på bloggen, det er super flot, Ditte!
Jeg vil bage dine blåbærmuffins i morgen, jeg er blevet ret glad for at bruge mandelmel, synes det gir en rigtig lækker smag.

Svar
Ditte Ingemann 13. august 2014 at 13:41

Mange tak, Inger :-) Synes bestemt du skal teste disse muffins – de er virkelig gode.

Svar
Hanne 15. august 2014 at 08:23

Hej Ditte,
Uh, de ser lækre ud! Og flot design. Kan jeg bruge en substitut for kokosolie?

Svar
Ditte Ingemann 15. august 2014 at 09:04

Mnage tak, Hanne – du kan bruge smør i stedet for kokosolie :-)

Svar
Sonja {Dagmar's Kitchen} 18. august 2014 at 15:08

Muffinsen ser helt ljuvliga ut!! Och din nya blog-design är SÅ snygg – grattis!

Svar
Ditte Ingemann 18. august 2014 at 17:03

Åh, tusind tak, Sonja :-)

Svar
Maria Atkinson 20. august 2014 at 13:10

Dejlige muffins, det er ikke sidste gang jeg laver dem! jeg malede selv mandler med skal, da jeg ikke havde nok mandelmel og det gik fint og er lidt billigere.

Svar
Ditte Ingemann 20. august 2014 at 15:49

Det kan man også sagtens, og det er nemlig en smule billigere :-)

Svar
Jenny 21. august 2014 at 18:22

De ser super ud, men jeg har et spørgsmål: normalt anbefales det af komme frosne blåbær i uden at tø dem op, for at undgå den grønne fave, de kan få. Er det din erfaring, at det bare er en skrøne?

Jenny

Svar
Hanne 25. juli 2018 at 19:12

Hej Didde! Skal have “monteret” nogle af de her lækkerbidskner i har aften, men har altså aldrig hørt begrebet rå honning før. Kan du forklare? Al dansk honning er så vidt jeg ved ubehandlet/rå…

Svar
Ditte Ingemann 28. juli 2018 at 11:21

Hej Hanne, Langt de fleste typer af honning er blevet behandlet. Rå honning er honning der ikke er opvarmet til over bistade temperatur dvs. 35°C eller er blevet filtreret. Men du kan selvfølgelig bruge begge dele :-) MH Ditte

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen