The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

KageSøde sager

De kære kokosmakroner

af Ditte Ingemann 2. juni 2012

Jeg havde helt glemt kokosmakronen og fik pludselig trang til sådan en lille top forleden dag. Kokosmakroner er så nemme at bage og jeg har næsten altid de nødvendige ingredienser på lager. Lige i øjeblikket har jeg gang i et kokos-tema, så der kommer snart opskrift på bounty-barer med lakrids og frysetørrede hindbær, men indtil da, må I fornøje Jer med denne nemme opskrift på kokostoppe/makroner, som passende kunne bages og nydes denne weekend.

Kæmpe kokosmakroner, 10 stk.:

200 g. kokosmel
60 g. smeltet smør
160 g. kondenseret mælk
2 æg

Alle ingredienserne blandes eller piskes godt sammen og formes til store toppe, hvorefter de bages i ca. 15 minutter ved 200 grader eller indtil de er gyldne. Når kokosmakronerne er kølet af, kommes smeltet chokolade på bunden.

Der kan tilsættes hakkede mandler eller marcipan, hvis man har en rest liggende. Til denne opskrift brugte jeg kondenseret mælk, da jeg havde en smule tilbage, men ellers kan der sagtens bruges almindelig sukker i stedet.

De kære kokosmakroner was last modified: juni 2nd, 2012 by Ditte Ingemann
15 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Koldskål – Rabarber – Æble
næste
Kæmpelæske & Sidevogn

Mere af det samme

turtle bars

22. februar 2012

Let’s get ready to crumble!

9. juni 2012

Søndagspandekager

4. december 2011

Økologiske luksuscookies med chokolade & kanel

2. december 2018

Sunde søde sager på Tysk

18. februar 2015

10 lækre efterårskager

20. oktober 2017

Min nye kogebog

6. april 2014

Moussekage med hyldeblomst

28. juni 2016

Næsten sunde Snickers

6. marts 2015

Æble & Vanille

30. december 2011

15 kommentarer

Inger 2. juni 2012 at 14:58

Du har fuldstændig ret – kokosmakroner er nemme at bage og smager fantastisk, jeg elsker kokos. Da jeg synes, det lyder spændende med kondenseret mælk, – og jeg har dette på lager, ja, så vil jeg bage dem til vores kaffe i morgen. Igen super flotte billeder, der inspirerer mig til at gå i gang. Rigtig god weekend.
Inger

Svar
Ditte 3. juni 2012 at 09:29

Håber dine kokosmakroner bliver gode ;-) rigtig god søndag til Jer.

Svar
Vibeke Lentz 2. juni 2012 at 18:24

Ren nostalgi. Ser super lækkert ud!

Svar
Ditte 3. juni 2012 at 09:21

Mange tak :-)

Svar
Monsterscircus 3. juni 2012 at 05:42

Uhm de ser rigtig gode ud, lyder rigtigt dejligt med den kondenserede mælk. Virkelig flotte billeder, er helt vildt med din stil. Rigtig god weekend og tak for opskriften.

Svar
Ditte 3. juni 2012 at 09:28

Tusind tak for din søde kommentar ;-) dejligt du kan lide min stil!

Svar
natalie - nataliechristina 3. juni 2012 at 15:56

Uhh yeah! Jeg er vild med kokostoppe! Min søster er konditor hos emmery’s så hun har rigtig tit økokoliske kokostoppe med hjem. Uhmmmmmmm.

Svar
Cille 6. juni 2012 at 09:11

Skal man bruge samme mængde sukker, som kondenseret mælk? Er vild med dine opskrifter – de kan lidt af det hele!!

Svar
Ditte 6. juni 2012 at 13:57

Ja, du skal bare bruge samme mængde sukker som kondenseret mælk – mine bliver ikke super søde, så tilsæt mere hvis du vil have dine meget søde :-)

Svar
Anette 18. juni 2012 at 07:59

Altså 160 g sukker? Hvad med væde?

Vil bare dem senere idag.

Tak for en lækker blog med skønne billeder.

Svar
Ditte 18. juni 2012 at 08:37

Hej Anette, brug evt. denne opskrift i stedet, hvis du ikke har kondenseret mælk: http://www.thefoodclub.dk/marcipan-mandel-makroner/
God fornøjelse med bagningen :-)

Svar
Katja 5. august 2012 at 06:19

Hvor ser de vidunderlige ud, bliver simpelthend nød til at smage.
Du skriver at man kan komme en rest marcipan i. Nu har jeg en ret stor rest, (lsd os sige en hel pakke) Men tænker at det nok vil være lige i overkanten at komme i ;D
Så ca hvor meget vil du komme i af marcipan?
God søndag, Katja

Svar
Ditte 5. august 2012 at 08:34

Hej Katja, Ja det er nok lige i overkanten, men du kan evt. kigge lidt på denne opskrift: http://www.thefoodclub.dk/marcipan-mandel-makroner/ – jeg ville nok ikke tilsætte mere end 50 g marcipan til denne portion, men så har du jo også til en del omgange ;-)

Svar
janne søby sørensen 16. november 2016 at 17:32

Så fik jeg afprøvet denne opskrift på kokosmakroner med kokosolie og rørsukker.
Jeg var i kage-himlen !!!! De er fantastiske, super sprøde og bløde…OOOH.hvor skønt !

Tak for denne fine opskrift !

Svar
Ditte Ingemann 16. november 2016 at 18:57

Dejligt at høre :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen