The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Kage

galettes med karamel & blommer

af Ditte Ingemann 13. februar 2013

WOW – jeg er helt blæst væk af de mange fine kommentarer til Kähler konkurrencen – dejligt I vil lege med, og jeg ville ønske at I allesammen kunne vinde. Jeg har trukket en helt tilfældig vinder, som blev Jenna – stort tillykke og tak til alle som deltog.

I skal heller ikke snydes for selve opskriften på mine små galettes med blommer, karamel og pinjekerner, så den kommer her. 

Galettes med blommer, karamel og pinjekerner, 4 stk.:

DEJ:
75 g blødt smør
1 æg
50 g flormelis
ca. 135 g hvedemel

FYLD:
3-4 modne blommer, i tynde skiver
4 spsk karamel
2 spsk pinjekerner

Smuldr blødt smør i mel og tilsæt æg og flormelis. Ælt dejen hurtigt sammen eller brug en foodprocessor. Jeg ruller dejen ud med det samme, men den kan også lægges på køl i ca. 30 min inden den rulles ud. Del dejen i fire og rul hver del ud til en lille cirkel, som lægges på en bageplade med papir.

Fordel 1 spsk karamel på hver cirkel, læg skiver af blommer ovenpå og drys til sidst med grofthakkede pinjekerner. Fold dejen en smule op hele vejen rundt, så fyldet dækkes en smule.

Tærterne bages ved 200 grader i ca. 20 minutter og serveres lune med creme fraiche eller flødeskum.

galettes med karamel & blommer was last modified: februar 13th, 2013 by Ditte Ingemann
6 kommentarer
0
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Kähler konkurrence
næste
Salater fra The Food Club

Mere af det samme

Sure cupcakes

30. november 2011

Mit brownie eventyr

11. december 2011

Bountykage

26. oktober 2014

Cheesecake brownie med hindbær

9. september 2012

Marmorkagens comeback

5. august 2012

Rabarber med lakrids-skyr

7. maj 2011

Choko-Cupcakes

16. november 2011

tarte au citron ♥

17. april 2011

Glutenfrie muffins på tre måder

16. september 2017

Lyserøde cupcakes

9. november 2013

6 kommentarer

MArie-Louise Munk 13. februar 2013 at 20:32

Lækkert… du er altså en god fotograf… smukt som du sætter det op! <3 Man bliver så fristet til at afprøve dine opskrifter… tak <3

Svar
Ditte 14. februar 2013 at 10:31

Tusind tak – dejligt du kan lide mine billeder!

Svar
Benedikte Kudahl 14. februar 2013 at 20:25

ååh, hvor ser der delikat ud. Hvor er de smukke tallerkner fra? Altså, ikke dem fra konkurrencen, men den på nederste billede.

Svar
Ditte 15. februar 2013 at 11:31

Tusind tak – jeg er meget glad for den dybe tallerken, som jeg fandt på et loppemarked :-)

Svar
La Cucina Nada 15. februar 2013 at 19:23

Øv jeg glemte alt om den konkurrence … deler din glæde over Mano-seriens skønne farver!

Hvor er de fine, de galletter og de små søde stjerner – har du bagt dem af overskydende dej?

Svar
Ditte 16. februar 2013 at 14:36

Jeg har nemlig bare lavet de små stjerne af overskydende tærtedej – jeg brugte en lille stjerne-udstikker, men hvis man er snild på fingrene, kan man sikkert skære dem ud :-)

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen