The Food Club
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop
  • Forside
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Bagværk
    • Dessert
    • Fermentering
    • Kage
    • Morgenmad
    • Salat
    • Søde sager
    • Vegetar
  • Rejseguides
  • Kogebøger
  • Om mig
  • Keramik
  • Shop

The Food Club

If it's your first night at Food Club, you have to cook!

Blandede bolcherFermentering

PODCASTS

af Ditte Ingemann 23. juli 2017

Jeg hører rigtig mange podcasts, både når jeg arbejder, men også når jeg kører lange strækninger i min bil. Det handler næsten altid om mad på den ene eller anden måde når jeg sætter en podcast på, og der findes jo efterhånden podcasts om alle emner. Aarstiderne producerer hver uge en ny podcast som handler om den mad vi spiser og dens vej fra jord til bord – jeg har været så heldig at medvirke i intet mindre end tre episoder; en om fermentering, en om juice og en om at blende. Så hvis du ligesom mig skal bruge din søndag indendøre på sofaen, ja, så kan du jo passende lytte med og måske blive lidt klogere på disse emner.

Alle vandrette flader på Aarstidernes gårde er fyldt med farverige patentglas med frugt og grønt. Efter 3-4 uger bliver glassene åbnet, og indholdet har forvandlet sig til de mest fantastiske fermenterede fødevarer. Tag med på en rejse i fermenterings uendelige univers, når vi i denne podcast går i køkkenet for at fermentere.

Hvilke grønsager er de bedste at juice? Hvilken maskine skal man bruge? Og hvorfor overhovedet juice? Det får du svaret på i denne udgave af Aarstiderne Podcast. Så lyt med, og find glæden ved at juice selv.

I ugens udsendelse er jeg igen taget med Lene-Maria og Ditte i radiokøkkenet, hvor vi skal blende så det sprøjter. Hør hvorfor blends ikke bare er en fancy udgave af babymos og få råd til, hvordan du selv kommer i gang med at blende.

Skriv endelig en kommentar, hvis du har anbefalinger til gode podcasts – jeg er altid på udkig efter nyt.

PODCASTS was last modified: juli 23rd, 2017 by Ditte Ingemann
4 kommentarer
2
Facebook Twitter Google + Pinterest
tidligere
Ny kogebog på vej / Salatsnedker
næste
7 år – så ved man et eller andet

Mere af det samme

Uden mad & drikke duer Roskilde ikke…

5. juli 2013

Fermentering, mikroliv & tarmsystem

13. september 2018

1. th

21. juni 2015

Vegansk ost // Kimcheese

19. december 2017

Årets mandelgave

22. november 2018

Min uge i mad

4. februar 2018

Copenhagen Cooking

25. juli 2014

Naturlig stoffarve med avocado

26. september 2017

Fermenteret rødbedekvass

13. april 2016

Kaffe & Lakrids

4. november 2011

4 kommentarer

Monica 23. juli 2017 at 16:03

Hej Ditte
Jeg er vild med din blog, den tjekkes ofte når jeg skal finde inspiration og altid når jeg skal lave skærtorsdagsboller Jeg lytter ofte til podcasts senest dobbeltmordet på peterbangsvej og meget mere matador , men Jeg har ikke tidligere tænkt på, at man også kunne podcaste om mad ( bortset fra to unge kvinder der fortalte om et kvarter i Kbh og bageren havde stadig berliner umm) jeg vil sætte aarstiderne podcasts på liste. Mens jeg skrev dette, kom jeg til at tænke på en bog jeg engang læste, historien handler om en fyr, som klare sig gennem 2 verdens krig i Europa ved at fake, svindle og lave mad – der er flere forskellige madopskrifter , så det mad han laver bliver mere ” levende” og man bliver sulten , som jeg husker det hedder den ” ikke altid kaviar” eller sådan noget .

Svar
Ditte Ingemann 23. juli 2017 at 19:57

Mange tak – Kan bestemt anbefale Aarstiderne Podcast – der er rigtig mange spændende emner. Tak for dit tip – den må jeg prøve at finde. KH Ditte

Svar
Marie Lundholm 23. juli 2017 at 17:04

Herligt med mad-podcasts – dem må jeg igang med :D
Jeg glæder mig til din nye kogebog udkommer – de er altid et hit :) :)

Svar
Ditte Ingemann 23. juli 2017 at 19:55

Tusind tak, Marie. God søndag aften til dig. Kh Ditte

Svar

Kommentér Fortryd besked

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Nyhedsbrev

Indtast din email og abonnér på nyt fra The Food Club:

Kategorier

  • Aftensmad
  • Bagværk
  • Blandede bolcher
  • Dessert
  • Fermentering
  • Go'Morgen Danmark
  • Grøn mandag
  • Kage
  • Kogebog
  • Konkurrence
  • Morgenmad
  • Rejser
  • Salat
  • Sundhed
  • Søde sager
  • Vegetar
  • Workshop

Populære indlæg

  • guf guf guf

    30. juni 2011
  • Mine 10 bedste salater

    27. april 2014
  • Lækre linsebøffer

    14. august 2013
  • TACO-FEST

    25. februar 2014
  • Suveræne selleribøffer!

    27. december 2012

Følg mig

Facebook Instagram Pinterest Youtube

Om Ditte Ingemann

Om Ditte Ingemann

Hej, jeg står bag madbloggen The Food Club og en hel bunke kogebøger – mere om bloggen, mine bøger og mig her →.

Min seneste kogebog

Min seneste kogebog

Køb min seneste kogebog KRYDRET lige her →

Seneste 3

  • Julet kålsalat med and & vaniljedressing

    20. december 2018
  • Konkurrence: KRYDRET & CABBAGE KARMA

    16. december 2018
  • Økologisk tahinkonfekt – smager så englene synger

    13. december 2018

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
Footer Logo

@2018 - The Food Club


Til toppen