Jeg hører rigtig mange podcasts, både når jeg arbejder, men også når jeg kører lange strækninger i min bil. Det handler næsten altid om mad på den ene eller anden måde når jeg sætter en podcast på, og der findes jo efterhånden podcasts om alle emner. Aarstiderne producerer hver uge en ny podcast som handler om den mad vi spiser og dens vej fra jord til bord – jeg har været så heldig at medvirke i intet mindre end tre episoder; en om fermentering, en om juice og en om at blende. Så hvis du ligesom mig skal bruge din søndag indendøre på sofaen, ja, så kan du jo passende lytte med og måske blive lidt klogere på disse emner.
Alle vandrette flader på Aarstidernes gårde er fyldt med farverige patentglas med frugt og grønt. Efter 3-4 uger bliver glassene åbnet, og indholdet har forvandlet sig til de mest fantastiske fermenterede fødevarer. Tag med på en rejse i fermenterings uendelige univers, når vi i denne podcast går i køkkenet for at fermentere.
Hvilke grønsager er de bedste at juice? Hvilken maskine skal man bruge? Og hvorfor overhovedet juice? Det får du svaret på i denne udgave af Aarstiderne Podcast. Så lyt med, og find glæden ved at juice selv.
I ugens udsendelse er jeg igen taget med Lene-Maria og Ditte i radiokøkkenet, hvor vi skal blende så det sprøjter. Hør hvorfor blends ikke bare er en fancy udgave af babymos og få råd til, hvordan du selv kommer i gang med at blende.
Skriv endelig en kommentar, hvis du har anbefalinger til gode podcasts – jeg er altid på udkig efter nyt.
4 kommentarer
Hej Ditte
Jeg er vild med din blog, den tjekkes ofte når jeg skal finde inspiration og altid når jeg skal lave skærtorsdagsboller Jeg lytter ofte til podcasts senest dobbeltmordet på peterbangsvej og meget mere matador , men Jeg har ikke tidligere tænkt på, at man også kunne podcaste om mad ( bortset fra to unge kvinder der fortalte om et kvarter i Kbh og bageren havde stadig berliner umm) jeg vil sætte aarstiderne podcasts på liste. Mens jeg skrev dette, kom jeg til at tænke på en bog jeg engang læste, historien handler om en fyr, som klare sig gennem 2 verdens krig i Europa ved at fake, svindle og lave mad – der er flere forskellige madopskrifter , så det mad han laver bliver mere ” levende” og man bliver sulten , som jeg husker det hedder den ” ikke altid kaviar” eller sådan noget .
Mange tak – Kan bestemt anbefale Aarstiderne Podcast – der er rigtig mange spændende emner. Tak for dit tip – den må jeg prøve at finde. KH Ditte
Herligt med mad-podcasts – dem må jeg igang med :D
Jeg glæder mig til din nye kogebog udkommer – de er altid et hit :) :)
Tusind tak, Marie. God søndag aften til dig. Kh Ditte